Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה פירוש ה25 הודעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני חבר בפורום דיי הרבה זמן

בזמן האחרון אני לא מצליח לרשום הודעות ואו להגיב בנושאים מסויימים ואו לישלוח ה"פ למוכרים בלוח מכירה ...

אבקש לקבל הסבר מידע משהו כדי לסדר זאת ..

תודה מראש

עירן זיו

פורסם

מדובר במגבלה שהפעלנו לפני כמה חודשים כדי למנוע ניצול לרעה של מערכת ההודעות הפרטיות.

ברגע שתפרסם מספיק הודעות בפורום ההגבלה הזאת תוסר ממך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זהו שגם בפורום אני לא יכול להגיב איש יקר .ז,

אין לך הרשאות לגשת לדף זה. הסיבה יכולה להיות אחת מאלו:

1. חשבון המשתמש שלך אינו בעל הרשאות לגשת לדף זה. האם אתה מנסה לערוך הודעה של חבר פורום אחר, או לגשת לאלמנט ניהולי כלשהו?
  2. אם אתה מנסה לפרסם הודעה, יתכן שמנהל הפורום ביטל את חשבונך, או שעוד לא אישרת את הרישום לפורום.

זה מה שזה כותב לי

..

פורסם

צביקה

רעיון לא מוצלח

יש הרבה משתמשים חדשים שכדי להתגבר על המגבלה מפרסמים סתם תגובות לפעמים על שרשורים שזמנם עבר .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סליחה ישה ...!!!!!

אני קצת יותר ותיק ממך ב 4 שנים בפורום הזה ...

משנת 2005 אני חבר פה בפורום ואינני מבין מדוע אני לא יכול להגיב או לישלוח הודעות פרטיות ...

אני חושב שהוותק שלי אינו מחייב את החסימה הזאת ...

אני מעוניין להגיב או לשלוח הודעה פרטית בפורום מכירה

תודה מראש

עירן זיו

פורסם

ראשית אם היית קורא מה כתבתי היית מבין שאני דיברתי על משתמשים חדשים

אתה וותיק אבל פסיבי

המכשף לא יודע להבחין.

ואם לא הבנת אני נגד המגבלה בכלל כיוון שהיא איננה מגבלה, כאשר כל אחד יכול לכתוב שלל הודעות כדי לעבור את הרף האולימפי של 25 הודעות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ראשית אם היית קורא מה כתבתי היית מבין שאני דיברתי על משתמשים חדשים

אתה וותיק אבל פסיבי

המכשף לא יודע להבחין.

ואם לא הבנת אני נגד המגבלה בכלל כיוון שהיא איננה מגבלה, כאשר כל אחד יכול לכתוב שלל הודעות כדי לעבור את הרף האולימפי של 25 הודעות

אם פירשתי לא נכון אני מתנצל

• תוכן חדש...