Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

עשיתי נעילה מרכזית עם שלט לדייהטסו שרייד שלי והכל עבד פיקס.

פתאום שאני לוחץ על פתיחה של הרכב הנעילה לא נפתחת וכדומה בסגירה.

רואים על הכפתורים שעל הדלת שהיא רוצה להפתח רק אין לה כוח.

מה יכולה להיות הבעיה?

בברכה,

שגיא

פורסם

נראה לי שכל הכפתורים מנסים להסגר או להפתח.

אבל לדעתי הן מקבלות את ההזנה מהכפתור של הדלת ליד הנהג.

בברכה,

שגיא

פורסם

היי,

לפחות אצלי בשרייד כל הנעילות מופעלות בפקודה מהנעילה שבדלת הנהג. פקודה מהשלט מפעילה את המנוע בדלת הנהג ואז הפקודה עוברת לשאר המנועים.

לכן שאלתי אם כל הכפתורים מנסים להגיב או רק הדלת של הנהג.

אם רק דלת הנהג מנסה להגיב אז כנראה שהמנוע בדלת זו חלש מדי או שההתקנה של המנוע נעילה בדלת הנהג לא הייתה משהו והחזיקה רק זמן קצר יחסית.

אם כל המנועים מגיבים אך לא מצליחים לסגור/לפתוח אז כנראה שיש באמת בעיה בהזנת החשמל ממוח הנעילה אל כל המנועים, במקרה כזה לדעתי רוב הסיכוי שהבעיה לא במוח עצמו אלא בהזנת החשמל אל המוח.

בכל מקרה אולי כדאי לך לגשת למי שהתקין את הנעילה? :)

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
אכן המנוע חלש.

מה ניתן לעשות בנדון?

האם יש לך בעיות בהנעת הרכב ?

תנסה לחבר את המצבר שלך למצבר של רכב אחר עם כבלים ואז ללחוץ על השלט. יכול להיות שהמצבר שלך חלש מדי.

פורסם

אם באמת המנוע חלש והבעיה בוודאות היא במנוע אז אתה יכול להחליף למנוע חדש.

ייתכן גם שההתקנה לא טובה ומשהו שם זז ממקומו והמנוע בכלל לא בכיוון שם.

אני מציע שתפרק את הדלת ותציץ אולי תראה את מקור הבעיה. תעזר גם ברב מודד למדוד את המתח שמקבל המנוע מה"מוח".

פירוק הדלת ממש פשוט- תפרק את ה"כפתור" ע"י סיבוב, תפרק 3 ברגים מתחת לידית אחיזה בדלת, אחרי זה בזהירות לנתק את הדלת שמחוברת עם קליפסים, בזהירות כדי לא לשבור אותם או את הדלת שגם כן רגישה.

If you live by the GUN

You die by the GUN

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים שלום

אכן המנוע סרוו של הנעילה המרכזית היה חלש.

החלפתי בחדש בעלות 25 ש"ח והנעילה עובדת פיקס :-D

תודה לכל המגיבים.

וחג שמח

בברכה,

שגיא

• תוכן חדש...