Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר החלקים והעבודה זולים ליבואן זה אולי נראה לכם פיצוי גדול אבל מבחינת היבואן זה פיצוי קטן.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך הגעת לסכומים האלה? פר טיפול עוד?

טיפול קטן עולה כ-600 שקלים וגדול כ-1200

ביחד זה מגרד מלמטה את הסכום שציינת לטיפול אחד.

חשבונית ממוסך מורשה בפ"ת שלא אנקוב בשמו על טיפול גדול שכולל החלפת ברקסים, שמנים, פילטר שמן, פילטר אוויר, החלפת נוזל קירור, בעיית היגוי 1800 ש"ח עם עבודה כולל מע"מ. הרכב של אחותי סיאט איביזה TSI 1.2 וזה כמה שיצא לה לפני חודש בערך. אז פה וויכוח בכלל!!!!

פורסם
בגלל היחס המעליב והמזלזל אני אישית הייתי מתעקש על ביטול עיסקה ותובע אותם על עוגמת נפש ואובדן ימי עבודה, לך.

לא היית תובע אף אחד על כלום. אין לך מושג במה תביעה כרוכה.

זה על הגבול של לקבל התראה על ייעוץ לא מבוסס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא היית תובע אף אחד על כלום. אין לך מושג במה תביעה כרוכה.

זה על הגבול של לקבל התראה על ייעוץ לא מבוסס.

לצערי דווקא יש לי ניסיון ואני חושב שפניה לעורך דין במקרה כזה בהחלט יכולה להועיל ואם היחס הזה ימשך גם מולו אז זה יסתיים בבית המשפט.

פורסם
חשבונית ממוסך מורשה בפ"ת שלא אנקוב בשמו על טיפול גדול שכולל החלפת ברקסים, שמנים, פילטר שמן, פילטר אוויר, החלפת נוזל קירור, בעיית היגוי 1800 ש"ח עם עבודה כולל מע"מ. הרכב של אחותי סיאט איביזה TSI 1.2 וזה כמה שיצא לה לפני חודש בערך. אז פה וויכוח בכלל!!!!

יש, ועוד איך...ברקסים לא נחשב לחלק מטיפול בכלל, אלא בלאי אחר שלא נחשב למה שמוחלף במהלך טיפול...

ואת הראיה הזו שלך (לא שצריך להגיע לרמה כזו) אני יכול לסתור עם קבלה על טיפול ראשון של 600 וטיפול שני של 1200

פורסם

לצ'מפיון יש מוקד שירות דבר איתם,

כמו כן דבר עם גל מזור מנהל המותג .

לגבי מחלקת המסירות אז הבנתי שמנהל המסירות אך פוטר וכפי הנראה נפלת בין הכסאות.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
לצ'מפיון יש מוקד שירות דבר איתם,

כמו כן דבר עם גל מזור מנהל המותג .

לגבי מחלקת המסירות אז הבנתי שמנהל המסירות אך פוטר וכפי הנראה נפלת בין הכסאות.

חבל שלא פיטרו את כל העובדים של צמפיון (חוץ ממך)

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
חבל שלא פיטרו את כל העובדים של צמפיון (חוץ ממך)

חחח

יש אולי עוד איזה צדיק או שניים. אבל זהו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בגלל היחס המעליב והמזלזל אני אישית הייתי מתעקש על ביטול עיסקה ותובע אותם על עוגמת נפש ואובדן ימי עבודה, כמובן שכדאי שתצטייד בריאיות שהן צילום הרכב עצמו (פנסים ושריטות) ותקליט כל חילופי דברים שלהם איתך.

לקבל יחס כזה זה פשוט מרתיח אחרי שאתה משלם הון כל כך גדול ומצפה לקבל מוצר חדש ומושלם ויחס הולם שמגיע לך.

הוא לא צריך להעניש את עצמו על טיפשותם של אחרים. אם המנהלת הזאת בסיאט דפוקה יש לזה פיתרון ויש מי שמעליה ורק צריך לדאוג ששרות הלקוחות בצמפיון ידע על זה. למה הוא צריך להפסיד את הרכב בגללה?!

פורסם

קודם כל אם המקרה נכון תצבור תיעוד הוכחות

לך עם מצלמה איכותית לשם צלם וידאו את השירות המזעזע(אולי אפילו מצלמה קטנה נסתרת)

ותמונות סטילס את השריטות הפנסים ומצב האוטו

תתחיל לעלות לאינטרנט פה בפורום ובמייל לאתריי חדשות, אני מאמין שלפחות אחת חברות החדשות, אם לא יותר יפנו אלייך

חפש המלצות על עו"ד, או אפילו רק ייעוץ מעו"ד.

תכתוב להם במיילים ושמור על תיעוד, תקליט שיחות

יש חוקי הגנת הצרכן במדינה הזאת תברר מה החוקים לביטול עיסקה

אתה לקוח ומגיע לך שירות, הרי קוראים להם "נציגי שירות" כנראה שהם גרועים בעבודה שלהם

בהצלחה

פורסם

אז זהו...שפה חל שינוי קל,

אני עזבתי את צ'מפיון (ביקשתי לעזוב) בכדי להתקדם הלאה (נסיעות מבחן זה כיף וסיפוק אך עד שלב הכסף)

בכל מקרה (לעניין צ'מפיון) אז חברים רבים עדיין יש לי שם כך שאין לי בעיה לעזור לאנשים כאן.

דדי

נ.ב

לא צריך מצלמות או מכשירי הקלטה וזאת כי לכל מנהל חטיבה או מנהל אולם יש גם מנהל וכמובן שיש את מנכל צ'מפיון שאני יודע ששירות ללקוח זה אחד הפרמטרים היותר חשובים בשבילו ולכן כל הזמן נעשים צעדים לשינויים= מייל מנוסח יפה יעשה את העבודה כי כולנו טועים מתי שהוא שמישהו צריך להתאפס פה ושם.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אז זהו...שפה חל שינוי קל,

אני עזבתי את צ'מפיון (ביקשתי לעזוב) בכדי להתקדם הלאה (נסיעות מבחן זה כיף וסיפוק אך עד שלב הכסף)

בכל מקרה (לעניין צ'מפיון) אז חברים רבים עדיין יש לי שם כך שאין לי בעיה לעזור לאנשים כאן.

דדי

נ.ב

לא צריך מצלמות או מכשירי הקלטה וזאת כי לכל מנהל חטיבה או מנהל אולם יש גם מנהל וכמובן שיש את מנכל צ'מפיון שאני יודע ששירות ללקוח זה אחד הפרמטרים היותר חשובים בשבילו ולכן כל הזמן נעשים צעדים לשינויים= מייל מנוסח יפה יעשה את העבודה כי כולנו טועים מתי שהוא שמישהו צריך להתאפס פה ושם.

אנחנו אומנם לא מכירים אבל תגובותיך בפורום מראים שבאמת איכפת לך ממקום העבודה שלך.

דרך אגב לאן עברת?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
הוא לא צריך להעניש את עצמו על טיפשותם של אחרים. אם המנהלת הזאת בסיאט דפוקה יש לזה פיתרון ויש מי שמעליה ורק צריך לדאוג ששרות הלקוחות בצמפיון ידע על זה. למה הוא צריך להפסיד את הרכב בגללה?!

לא בגללה. הרכב בא עם שריטות עליו, וגם אחרי שטיפה או שתיים הן לא ירדו (לפי מה שהוא כתב). אותו כנ"ל לגבי הפנסים. אז כן, גם אני לא הייתי לוקח רכב כזה, ולאו דווקא כי מנהלת האולם דיברה אליי לא יפה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בתור לקוח של צ'מפיון אני חייב לומר שזו הפעם האחרונה שהם יקבלו אותי בתור לקוח ,אין מצב שאחזור לשם!!!

גם לי היתה חויית שירות מחפירה,כזכור משירשורים קודמים שלי הרכב היה נכבה לי גם במהירויות גבוהות(SC 1.6)

בצ'מפיון דואגים לאלו שקרובים לצלחת ולמלקקים....כל השאר שבאמת רוצים להתקדם שמשתדלים כן לתת שירות נזרקים החוצה.

לדדי אני אומר בהצלחה איש יקר,היית נקודת האור בסיאט ודוגמא למופת אך באמת נותנים שירות!!!

נירו.

• תוכן חדש...