Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתקין WAZE וסע לשלום.

ולכל צדקני סע כחוק ולא תשלם, שבןע שלישי שבהם מצלמות המהירות פעילות , מספר ההרוגים ואו תאונות הדרכים ירדו ??

על פי הסיכום השבועי ברשת ב מין ששי האחרון התשובה היא שלילית, ושכל אחד יסיק מזה מה שהוא רוצה לגבי טיבם והסיבה להצבת המצלמות.

הוצגה בפניך עובדה ולא צדקנות - תסע עפ"י המהירות המותרת ולא תשלם.

פורסם

אני מהצפון, ואת האמת אני לא נוסע כל כך הרבה, אבל אני לא מפסיק לראות כבישים חדשים, מחלפים חדשים, תשתיות לרכבות חדשות בקיצור, כל הזמן בונים כשאני בדרכים. אולי בכל זאת בונים אבל אנחנו אוהבים לקטר כי אנחנו משלמים את הבניה ?

.

אני מהדרום ומה שנתקלתי בו אחרי החורף האחרון הוא בורות על בורות בכבישים, כבישים שהאחיזה שלהם רעועה ביותר ומפתיעה, הבדלים ענקיים בין נתיב סלול אחד לשכנו, אספלט מתפרק לחלוטין, נחשי פלסטיק שרק עושים יותר רע, מעקות בטיחות לא מחוברים/רופפים ועוד ועוד, וזה בלי מילה על איפה מתבצעת אכיפה ואיפה לא או על תרבות הנהיגה - אספלט נטו (למרות שאני בספק שמזה סללו את הכביש:shock: )

למרות שאף פעם אני לא יודע אם זה מצחיק או עצוב לראות תמיד באותם קטעי כביש לראות אנשים שעוצרים לראות אם יש להם פנצ'ר בגלל התחושה של איבוד שליטה.

פורסם

השתגעתם? יש לכם מושג איזו השקעה בתשתית צריכה להיעשות על מנת שהמצלמות יוכלו לתפוס נהגים הנוסעים במהירות המותרת? ומאיפה הם ישיגו את המימון הזה? מעלות הדלק?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פרפטום מובילה

מהקנסות ישפרו את הכבישים וישימו עוד מצלמות , שיאפשרו לנו לנסוע יותר מהר ולקבל יותר דוחות שישפרו את הכבישים וישימו עוד מצלמות שיאפשרו לנו לנסוע יותר מהר.........

ככה עובדים בחלם.

תעלו את המהירות החוקית ראבאקקקקקקקקק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש שמועות שבאירלנד מי שדואגת לכבישים היא חברה פרטית, שהיא מחוייבת להחזיר 80% מהכנסות של הדוחות ושאר ירקות בצורת תשתיות חדשות\שיפוצים, האם?

אני מהצפון, ואת האמת אני לא נוסע כל כך הרבה, אבל אני לא מפסיק לראות כבישים חדשים, מחלפים חדשים, תשתיות לרכבות חדשות בקיצור, כל הזמן בונים כשאני בדרכים. אולי בכל זאת בונים אבל אנחנו אוהבים לקטר כי אנחנו משלמים את הבניה ?

ברור לכולנו שהמצלמות נועדו לאסוף עוד כסף.

אין ספק שזאת מדינה שקשה לחיות בה מהרבה סיבות, אנחנו כל ימי חיינו חיים על החרב וזה לא קל.

אתה שוכח שלא מספיק לסלול כביש הוא גם צריך להיות איכותי ועמיד. זו לא חוכמה לסלול כביש שכל שנה צריך לשפצ"ר אותו.

לאורך זמן זה עולה לנו יותר וחוץ מקבלני הכבישים (והמפקחים עליהם) אף אחד לא מרוויח מזה.

אפילו כביש 6 בקטעים מסויימים מתחיל להרגיש גלי אבל עברו מספיק שנים מה שמעיד על איכות הסלילה מלכתחילה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...