Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

שאלה קצת טיפשית אבל אני באמת לא יודע ורק חושב שאני יודע.

מה אומר בדיוק המושג D - דרייב? האם זה מציין את סוג גודל התושבת שעלייה מתלבשת הבוקסה (בידית עצמה) ?

והשאלה שלי טיפה מתרחבת

במידה ולקחתי בוקסות מסט דרייב של 1/2 האם הם

יוכלו לשבת על ידית מומנט של 1/4 או לדוגמא 3/8?

לילה טוב לכולם ותודה!

פורסם

התשובה לשאלה הראשונה - כן, נכון. דרייב 1/4, 1/2 וכו' - הכוונה למידת הריבוע (באינצ'ם), עליו מתלבשת הבוקסה.

שאלה שניה :

בוקסה לדרייב 1/2 לא יכולה להתלבש על דרייב 1/4 או 3/8 ישירות.

אבל היא כן יכולה להתלבש באמצעות מתאם, ראה תמונות.

1.jpg

2.jpg

פורסם

Buki תודה רבה!

חשבתי שזה באמת ככה אבל העדפתי לשאול ולהיות בטוח בעצמי!

שאלה אלייך או לשאר החברים - אני קניתי ידית מומנט ועכשיו אני מחפש סט בוקסות איכותי

מצאתי זוג שהם יחסית דומים רק בדרייב שונה

הראשון 3/8

http://www.toolcenter.co.il/%D7%A1%D7%98-24-%D7%99%D7%97%27-%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%AA-%2522AMPRO-D.3%2F8/p-550.htm

השני 1/2

http://www.toolcenter.co.il/%D7%A1%D7%98-%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%AA-24-%D7%99%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-D.1%2F2%2522-AMPRO/p-6.htm

יש אותם כמות של חלקים ויש פחות או יותר את אותם הגדלים של הבוקסות רק במדרגות שונות.

הפרשי המחירים שמצאתי באיזור שלי הם 50 עד 100 ש"ח בין זוג הסטים.

מה עדיף לי לקחת? או יותר נכון מה אתם הייתם לוקחים?

נ.ב

הידית מומנט שקניתי היא 3/8 אבל כמו שBuki אמר אפשר לעבוד עם מתאם ככה שגם 1/2 יהיה שימושי.

פורסם

צריך להתאים את הכלי לעבודה שאתה רוצה לבצע.

מה אתה מעוניין לעשות?

למשל להחליף ברקסים לא תוכל לעשות עם דרייב 3/8(תיאורטית אתה יכול אבל לא מומלץ, הברקס היחידי שניגשתי עליו עם ידית ראצ'ט 3/8 זה ברקסים אחוריים של רנו מגאן שאין מקום שם וגם זה לאחר ששיחררתי את הלחץ בעזרת מפתח והידקתי בעזרת מפתח).

פלאגים יהיה לך פחות נוח עם ראצ'ט 1/2 שהוא גדול.

אבל בתכלס כמה שתקנה עדיין יהיה חסר לך עוד כלים, אם אתה מתחיל, ואתה לא הולך להשתגע חוץ מטיפולים פשוטים בבית הייתי הולך על סט 3/8 ובעתיד קונה סט 1/2.

אגב לא הייתי קונה את הסט של החברה הזאת אלא סטים של חברות אחרות שמכילות יותר דברים אבל זאת בחירה שלך.

קובי

פורסם

אני מחפש ידית לעבודות קטנות נגיד, מכסה שסתומים שנוזל לי עכשיו, פתיחת בורק של הקארטר לא ברמה של ברקסים.

וכן כמובן בעתיד אני ירכוש 1/2.

קובי (שם יפה דרך אגב חח)

איזה סט יש לך להציע לי עם יותר חלקים ברמה של AMPRO או טובה יותר ופחות או יותר בתקציב של 200 - 250 ש"ח

בדרייב של 3/8.

דרך אגב: ראיתי שיש שם מאריך כזה לפלגים באורך של 150MMהוא מספיק ארוך בשביל לחלץ פלג או שאני יצטרך ארוך יותר?

תודה!

פורסם

תבדוק סט של קאשקו

k3851BY

אתה תוכל לקנות אותו סביב ה300 ש"ח לפני מע"מ והוא מכסה הרבה בוקסות,

אני אישית מעדיף לפתוח את הבורג של הקרטר עם מפתח סגור.

קובי

פורסם

אם איזה מפתח אתה עובד בדיוק?

והאם אני יוכל לחלץ פלאגים עם מאריך של 150MM? אתה יודע במקרה?

כלומר זה מספיק ארוך בשביל להגיע?

פורסם

אתה יכול לחלץ פלאגים זה לא בעיה ב90 אחוז מהרכבים.

תמיד יש את היוצאי דופן, אל תשכח מספיק רק לשחרר אותם, ותשלוף אותם בעזרת מגנט/ חוט הצתה.

אני עובד במוסך, יש לי יותר ממפתח אחד.

קובי

פורסם

צודק מאוד, נתת לי כאן דרכים טובות לשלוף את הפלאגים, איך לא חשבתי על זה.

תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד!

• תוכן חדש...