Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין, זה העיצוב. מעבר לזה שזו המחשה, אפילו לא מודל. מקווה שהם יהיו מספיק אמיצים כדי לייצר משהו עם מסיתי רוח וזהו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אין מצב!!

אם הם ייצרו את גירסאת הרודסטר בעיצוב הנוכחי,אני מדביק חמסה על הדלת של מיכל הדלק ומדבקות M על כל האוטו.

אין סיכוי,זה סקסי מידי,למעשה אם הרכב יגיע לייצור בעיצוב הזה,זאת לדעתי תהיה המכונית הכי סקסית בייצור קיום ומתחרה רצינית על תואר הרכב הסקסי אי פעם!

או במילים אחרות למבורגיני,תשאירו אותה כמו שהיא!

Porsche 944 turbo

פורסם

בתמונה הראשונה, זה נראה כאילו המושב נוסע נמצא מאחורי המושב נהג.

הנוכחות של השמשה הקדמית מאוד חסרה פה.

ואם תהיה לה אחת כזאת, אני מניח שהיא תהיה יפהפייה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

this is the sh*t!!

למה כל שאר היצרנים לא יכולים לעצב ככה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קצת ילדותי לטעמי, אבל יפה, ה LP670 היתה יותר יפה לדעתי בהרבה, בכלל המורסילאגו הרבה יותר יפה מהאוונטדור, כמו כן גם הסאונד שיוצא מהמנוע הצורח הזה...מטמטם

אני מתגעגע ללמבורגיני הישנות יוצר...דיאבלו...קונטש.. מיורה...מכוניות עם נשמה, וכמובן מטרה (לנצח את פרארי דה)

Opel Adam S 2017

פורסם

גם הגייארדו רודסטר קונספט נראתה דומה לזו, והרודסטר שיצאה בסוף הייתה הרבה יותר שמרנית (עד כמה שאפשר לקרוא ללמבורגיני שמרנית).

אם גרסת הייצור באמת תיראה ככה- כל הכבוד ללמבורגיני על האומץ.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...