Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר שפניתי לאיגוד המוסכים בעקבות תלונה על מוסך שתיקן את רכבי ולקח כסף לשווא ואף ייתכן שגרם נזק לרכבי,

המוסך הגיב בצורה הפוכה משלי וחושב שהתנהל כשורה.

הופניתי לבוררות (דמי אגרה 500 ) ושאלתי היא : האם למישהו יש ניסיון עם הבוררות של האיגוד בבאר שבע ויודע שהם אובייקטיבים?

(אחרי הכל הבוררים הם מוסכניקים בעצמם וייתכן שהם מכרים של הנתבע)

או לחילופין עדיף לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות?

בעקבות יציאת עשן מהאגזוז הוחלף ראש מנוע אך הבעיה לא נפטרה.

בסופו של דבר , לאחר שהמוסך לא רצה לתת לי רכב תקין לנסיעה נאלצתי להחליף מנוע במוסך אחר .

פורסם

בכללי אני נגד בתי דין של חברים .

מול מי תישמע הבוררות? במידה והבורר מוסכניק אחר הייתי מוותר

בית משפט לתביעות קטנות זו כתובת טובה מספיק ומהירה מספיק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה ישה,

אך שאלתי היא למי שמכיר את הבוררות באר שבע ויש לו ניסיון איתם האם הם אובייקטיבים ?

(בוררות מורכבת מ3 בוררים שהם בעלי מוסך או היו בעבר, ומשקיף. וסביר להניח שהם מכירים את בעלי המוסכים שמתלוננים עליהם)

פורסם

אני דווקה הייתי מעדיף בוררות באיגוד המוסכים, מכיוון שלא תוכל להוכיח את צדקך בביה''מ לתביעות קטנות. מה תעשה, תביא מומחה? כמה תרצה להשקיע בהליך, יותר מעלות המנוע?

אם הייתי שופט בביה''מ השאלה הראשונה שהייתי שואל אותך מדוע אתה לא פונה לאיגוד המוסכים ,אלא לביה''מ. כמו כן הוא ביוזמתו יוכל להפנות את התיק לאיגוד, כך שלא תרוויח כלום.

דעתי בנושא הרכב אם העניין זניח (עד 10,000 ש''ח): איגוד מוסכים > ביה''מ

כמו כן יש לזכור שחוץ מחשד שלך לאובייקטיביות איגוד המוסכים, אין הליך ערעור.

לשיקולך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תודה רבה ל BURZUM

הנזק הינו כ2000 ש"ח ללא עוגמת נפש עבור טיפול של שיפוץ ראש לריק, במידה ולא נגרם נזק למנוע בשל הטיפול.

הראש שופץ בפעם ה2 ובדיעבד הסיכוי שדבר כזה יצליח בפונטו ספייס כאשר הרכב בן 11 שנים ו200 אלף ק"מ הוא אפסי.

כמו כן האוטו עדיין יצא מעשן מהמוסך והוחלפו פלאגים בשל המנוע העייף. בעל המוסך ידע שהמנוע גמור ועדיין לקח כסף.

הרכב יצא עם נזילות שמן אשר בעל המוסך סירב לתקנם.

השאלה האם למישהו יש ניסיון עם בוררות באיגוד ?

חששי שהבוררים (בעלי מוסך בפועל או לשעבר) יהיו לא אובייקטיבים

• תוכן חדש...