Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטונדטית עד 7K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבקש את עזרכתם בקניית רכב לסטונדטית, התקציב עד 8K מה הכי כדאי להתמקד? כמובן ששיקול עיקרי זה צריכת דלק...

אשמח לעזרתכם

פורסם

אם אוטומט - לדעתי סויפט או שרייד.

אם ידני - אונו/פונטו, ואפשר גם לבדוק 205.

תיקחי את הרכב שיהיה במצב הכי טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

את צריכה רכב קטן וזול לתחזוקה,

אופל קורסה 1.2L ידני ממודל 1999 - 2000 נכנסת לך לתקציב, לא יודע עוד כמה

כאלו נשארו, הן די נעלמו מהנוף, אבל לאקסית שלי היה רכב כזה כ5 שנים ברצף

ולא התגלתה בו שום תקלה מיוחדת, הגירסא הנפוצה היא גירסאת ה5 דלתות, אך יש גם 3 דלתות

(דלת תא המטען נספרת גם היא כ"דלת")

3353043-opel-corsa-1-7d-1.jpg

הרכב הבא שאני יכול להמליץ לך עליו זאת הפורד פיאסטה, במודלים 1997 - 2000 שדי נכנסת לך לתקציב,

נפח המנוע הוא 1.3L הגיר הוא ידני, זה רכב שביחס לרכבי המיני נחשב טוב ואמין, (יש לי חבר שנוסע

עם פיאסטה 96 בשטח - רחמנא ליצלן!) אין לו תקלות מיוחדות, מה שאת צריכה לבדוק שלא היה בעברו

השכרה ושאת לא קונה אותו מערס שאוהב למשוך בהילוכים, גם פה יש לך דגמים של 3 ו5 דלתות

Ford_Fiesta_mk3_blue.jpg

גם פולסוואגן פולו משנת 1998 נכנסת לך לתקציב,

יש מנועי 1.3 בנזין, 1.6 בנזין ו1.9 SDI אישית אני מעדיף את מועי הSDI החסכוניים והאמינים,

אך גם שאר המנועים טובים אם כי ה1.3 לדעתי חלש, יש לרכב גירסאות של סטיישן/סדאן/והאצ'בק,

עם 3 - 4 - ו5 דלתות, רכב מאוד אמין לדעתי והכי כדאי לך בתור סטודנטית, רק תזהרי

שאת לא קונה מונית לשעבר או שקונה מצעיר או ערס,

2891206-vw-polo-1-0-1.jpg

גם יונדאי אקסנט 1997 נכנסת לך בתקציב, היא באה עם מנוע 1.5 מאוד אמין,

זה רכב שהיה די נפוץ בארץ והוא גם יותר זול לטיפול מרוב האירופאיות,

יש לך ידני ויש לך אוטומאט, לדעתי ולדעת הרוב פה הידני תמיד עדיף על אוטומאט,

%2795-%2797_Hyundai_Accent_3-Door.jpg

מקווה שעזרתי,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני מצטרף להמלצה על הפיאסטה, הייתה בבעלותי אחת מודל 95 1.3 במשך 8 שנים רכב מעולה בלי שום מחלות מיוחדות חוץ מקילופי צבע וקצת חלודה שהתחילה בגג. ובנוסף הדגם הזה מאוד חיסכוני אצלי הוא היה עושה 1:13.5 המנוע הוא בלי רצועת תיימינג ככה שזה גם חוסך אין צורך בהלפה הרצועה.

לפי דעתי תמורה מצוינת לכסף את הרכב שלי מחרתי 3k.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות, במיוחד ל Kenworth Man על ההשקעה :)

נראה לי שאני אלך על הפולו בתור אופציה ראשונה ועל הפיאסטה בתור השניה . :-)

פורסם
תודה רבה לכולם על התגובות, במיוחד ל Kenworth Man על ההשקעה :)

נראה לי שאני אלך על הפולו בתור אופציה ראשונה ועל הפיאסטה בתור השניה . :-)

לא הייתי ממליץ על הפולו,

בור ללא תחתית, מכונית יקרה לאחזקה ולא אמינה במיוחד מניסיון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתקציב הזעום שלך - רק דייהטסו שרייד 1998 -2000 !

יחסית למחירים היום אכן אפשר לומר זעום ,אני חושב שיש שפע הזדמנויות אפילו בחצי מזה לדייהטסו ישן יותר מסודר ומטופל ,אמנם פעמיים בשנה טסט מעוד שנתיים ,אבל בהפרש ישאר לה גם תיקונים וגם ביטוח לשנתיים.

כמו כן יש שפע קוריאניות בתחום 1K ועד 3K רייסר או סופר רייסר שמורות מאוד ויעילות .

למשל ...סופר ריסר מ97 ללא פעמיים בשנה טסט אלא רק עם בדיקת 4 גזים ותמיכה של GM ,ניתן בקלות למצוא כזו ב2K ומקסימום 3K מסודרת ומטופלת ,המוכרים של רכבים אלו תקועים ולא מצליחים למכור ,מבקשים גבוה אבל לא מוכרים ,אלו סוסי עבודה .כולל הדהייטסו .

רק טוב .

הפראנסאווי

פורסם
יחסית למחירים היום אכן אפשר לומר זעום ,אני חושב שיש שפע הזדמנויות אפילו בחצי מזה לדייהטסו ישן יותר מסודר ומטופל ,אמנם פעמיים בשנה טסט מעוד שנתיים ,אבל בהפרש ישאר לה גם תיקונים וגם ביטוח לשנתיים.

לא ממליץ. במידת האפשר, רצוי רכב עם הזרקת דלק, ולא קרבורטור. די, העולם מתקדם קדימה, אז למה להיתקע עם טכנולוגיות ישנות? מעבר לכך, בשרייד ישנות יש בכלל כריות אוויר? אני לא בטוח. שלא לדבר על טסט פעמיים בשנה, כמו שציינת. שורה תחתונה: לנסות לקחת את הרכב החדש ביותר שניתן ביחס לתקציב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
ממליץ בחום על מאזדה 323 (משטרתית לשעבר),נכנס לתקציב ומשאיר עודף,חלקים בשפע,תחזוקה זולה.

הבחורה אמרה שהדבר הראשון שחשוב לה הוא חיסכון בדלק. ומכל הרכבים בעולם, דווקא את המזאדה המשפחתית הזו אתה ממליץ לה?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...