Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא היה רשום רעש שסתומים / מערכת זימוון ותצרוכת שמן, יש לבדוק?

לדוד

אני כבר רואה חברות גדולות לוקחות את ענף הבדיקות ומנשלות את אותם מכוני בדיקה בדיוק באותה אמתלה שבה זימנת את כל בעלי מכוני הבדיקה

be careful of what you wish for !

אילו חברות למשל?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שם המשחק הוא כסף

עסקנים בענף הרכב הפרושים לוגיסטית ויכולים למנף את מוניטין שמם

יבואני הרכב יציעו בדיקה כוללת ומקיפה בעזרת צב"ד מקורי ,נסיון עשיר ,גישה למאגרי מידע ,יתכן והסדר עם מעבדות לבדיקת שמן המנוע והתמסורת ,מערכות מתלים בולמי זעזועים ועוד

איני רוצה לפרט מה היתרונות בבדיקה שכזאת ואת הפונטציאל העסקי ,זה כבר הובן

אני יודע שלקסוס בחול מציעה סוג כזה של בדיקה לרכבי יד השניה שלהם

שוק הצמיגים בארץ עובר רפורמה דומה שיבואני הצמיגים למעשה רוכשים פנ'צריות באזורים אסטרטגיים או מרכזי מכירה והרכבת צמיגים

פורסם
שם המשחק הוא כסף

עסקנים בענף הרכב הפרושים לוגיסטית ויכולים למנף את מוניטין שמם

יבואני הרכב יציעו בדיקה כוללת ומקיפה בעזרת צב"ד מקורי ,נסיון עשיר ,גישה למאגרי מידע ,יתכן והסדר עם מעבדות לבדיקת שמן המנוע והתמסורת ,מערכות מתלים בולמי זעזועים ועוד

איני רוצה לפרט מה היתרונות בבדיקה שכזאת ואת הפונטציאל העסקי ,זה כבר הובן

אני יודע שלקסוס בחול מציעה סוג כזה של בדיקה לרכבי יד השניה שלהם

שוק הצמיגים בארץ עובר רפורמה דומה שיבואני הצמיגים למעשה רוכשים פנ'צריות באזורים אסטרטגיים או מרכזי מכירה והרכבת צמיגים

אתה כותב דברים מאוד מעניינים , האם תוכל בבקשה לפרט !.

ידוע לי שחברות ליסינג גדולות הצליחו לכופף מספר גדול של מכוני-בדיקה בארץ שמיישרים קו איתן , לדוגמה המכון שלי מסומן על ידי חברות הליסינג כמכון"טרף" כי לא הסכמתי לדרישות שלהן. יש להם כוח רב בענף ולצערי כופפו מספר מכונים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אני בהחלט מסכים שעדיף לבדוק את המצב המכני של הרכב במוסך המורשה לאותו הדגם , כי יש להם הרבה ניסיון וידע בסוג הרכב המסויים. ונותר לבדוק במכון בדיקה רק אם הרכב עבר תאונות. בדיקת תיקוני מרכב והשתלות חלקי מרכב דורש ניסיון וידע יחודי כולל עין חדה וחודרת , פחחים לא יודעים לבדוק מרכב ושלדה !!! ,אני מצהיר שזה המצב . אין להן עין חדה לבדוק אם יש תיקוני פח או לא , וזאת מניסיוני מול פחחי רכב רבים.

.

דוד היקר, גם בבדיקת המרכב מכוני הבדיקה מפקששים ואני חוויתי זאת על בשרי באופן אישי.

רכב שסווג כ"פגיעות פח קלות" התגלה מאוחר יותר כ"הוחלפו 2 דלתות".

אין פה עניין של סמנטיקה בהבנת הכתוב ע"י מכון בדיקה אחד לעומת מכון בדיקה אחר כי אתה בטוח יודע שפגיעות פח קלות זה לא החלפת דלתות.

כשמצב כזה קורה, זה כבר מעבר לסוגיית החוסר התאמה בין הדברים שנכתבו ע"י מכון א' לעומת הדברים שכתב מכון ב'.

מדובר בפקשוש.

• תוכן חדש...