Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי נוהג בכזו מהראשונות שהגיעו בסתיו 2001 - אפס תקלות. אבכל זו לו חוכמה - 70,000 ק"מ בידים של יקה.

האמת היא שמדובר ברכב אמין, אבל:

1. תגובה איטית להאצה.

2. גימור פשוט.

3. לוח מחוונים דיגיטלי זוועתי.

4. לא לדבר על העיצוב החיצוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כבר להתקרב לליאנה אז לצורה החדשה מנת 2004 ואילך.

שנת 2002 צורה פשוט מכוערת, לוח שעונים מזעזע, כסאות ממש לא נוחים פרט לכך רכב לתחבורה בסיסית אמינה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

כבעלים של ליאנה 2002 כבר 4 שנים אני יכול לומר לך שהרכב מצויין מכל הבחינות.

ראשית כל אמינות גבוהה, מלבד טיפולים אחת ל - 18 חושים לא רואה מוסך, חסכוני מאוד ביחס ל 1600 אוטומטי, נוח מאוד כולל הכסאות שמרגישים כמו כורסת סלון, הרכב גבוהה מאוד ונותן תנוחת נהיגה נוחה, הרכב מאיץ בצוה נהדרת - לחיתה קטנה על הגז ואתה טס.

לא סתם אני עם הרכב כבר 4 שנים והייתי ממשיך איתו בכיף עוד 4שנים... אך בקרוב אני אאלץ למכור אותו בשל קבלת רכב ליסינג מהעבודה!!!

שורה תחתונה - ממליץ לך ביותר על הליאנה מחיר זול ותמורה נהדרת!!!

פורסם

הליאנה אומנם חסכונית ואמינה כמו כל הסוזוקי אך יש בה חסרונות כמו: זה הרכב אולי הכי מכוער שנחת בארץ (עניין של טעם), לא נוחה ודשבורד פשט למדי.

סה"כ להתניידות רכב מעולה.

פורסם

זו בעצם סוזוקי באלנו ( מנוע, גיר מכלולים) עם עטיפה "יפה" יותר.

אמינה כמו הבאלנו ובסיסית לפחות כמוה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...