Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הV40 החדשה

roee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.volvocars.com/intl/campaigns/v40_launch/pages/default.aspx

בתור אחד שמואשם תדירות בהערצת VW - אם הדבר הזה, בגרסת T5, יודע להתנהג (כנראה שלא), מגיע עם גיר שמשתווה לDSG (כנראה שכן) ועולה סביב ה200K (סביר מאוד להניח), תהיה מעט מאוד התלבטות לגבי זהות הרכב הבא. שוב, לא ריאלי כי הסיכוי שהיא באמת מתנהגת ולא סתם נוחה הוא קלוש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הרכב נראה ממש טוב גם בפנים וגם העיצוב החיצוני, במיוחד הפנים, עיצוב מקורי ומיוחד, אני רק מקווה שהיא תתנהג יותר טוב מהS40 הקודמת כי היא לא הייתה כ"כ טובה לדעתי.

פורסם

יש לי הרגשה טובה לגביה,היא מציגה שינוי כיוון מרענן כמו ה S60.

סוף סוף מכונית שתמחק את חרפת ה S40 (כריזמה) הכושלת.

נ.ב BAR72 הגם אתה ברוטוס?...

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אני דווקא מפנטז על ג'טה סטיישן עם מנוע 2.0 TSI וגיר ידני - נשמע לי הרבה יותר מגרה מהשוודית לזקנים הזו...

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם
http://www.volvocars.com/intl/campaigns/v40_launch/pages/default.aspx

בתור אחד שמואשם תדירות בהערצת VW - אם הדבר הזה, בגרסת T5, יודע להתנהג (כנראה שלא), מגיע עם גיר שמשתווה לDSG (כנראה שכן) ועולה סביב ה200K (סביר מאוד להניח), תהיה מעט מאוד התלבטות לגבי זהות הרכב הבא. .

רועי .

נראה שעוקבים .. אחרי ההודעות הפרטיות בפורום :wink: , בדיוק הדרישות שלנו .

עד שהיא תגיע לי זה כבר לא עוזר , אבל הנתונים על הנייר נראים טוב , והלוואי שגם י/אופה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...