Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. תודה לעונים, ושמח שיש לכם זיכרון כל כך טוב :-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

1400 שח

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה!

מוזר, אני הייתי משוכנע שזה היה סביב 500 ש"ח. הפסדתי בוויכוח.

פורסם
1400 שח

זהו ?

אני חשבתי יותר

כל פעם שאני נזכר שהסטארטרק הראשון בפלאפון עלה 8000 ש"ח ועוד בכסף של אז אני משתנק לרגע...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
תודה!

מוזר, אני הייתי משוכנע שזה היה סביב 500 ש"ח. הפסדתי בוויכוח.

המכשיר הסלולרי הזול ביותר באותה תקופה (1996) היה המוטורולה מנגו שעלה 600 ש"ח ואפשר שיחה לקו אחד בלבד, או חיוג באמצעות בזקארד. הקאטץ' היה שמספר הבזקארד נשאר בזכרון השיחה האחרונה כך שהיה אפשר לנצל אותו במקרה של גניבת מכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המסך של הM5 הוא מסוג TFT והוא מסך ענק בגודל 2 אינץ` להערכתי ולפי הנתונים של החברה הוא בגודל 176x220 פיקסלים (!)

חזק :-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אם זכרוני לא מטעני, סלקום התחילו לפעול בשנת 95 והטלפון הראשון שלהם היה מוטורולה אלפא.

אין לי מושג כמה הוא עלה בשנת 95 בסלקום, אולם שנה לפני כן לסחבק היה מוטורולה אלפה של פלאלפון עם סוללת ניקל מטאל דקה נוספת לשמנה ניקל-קדמיום.

עלותו היה כ6000 שקל ללא המתנה של 90 יום לקו כפי שהיה נהוג בפלאפון-מוטורולה באותם הימים.

פורסם

לי היה מוטורולה אלפא ברשת פלאפון שקניתי מיד שניה ב-1996.

באותה תקופה לסלקום היו 3 דגמים - אלפא של מוטרולה שבשלב מסויים הוצאו משימוש לאחר שגרו נפילות של הרשת, הנוקיה 2120 האגדי והאריסון 318 שזכה לכינויים עדתיים כיון שהוא "קטן, שחור ולא קולט" נא להצמיד את העדה הפחות אהודה עליכם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם אני.. אבל הנה.

שם מדובר על דגם אחר, והכתבה היא מ-2004...

אני מדבר על דגם dpc 550. לא מאמין שאני עוד זוכר את הדגם...:shock:

פורסם

אני לא בטוח שהאלפא זה ה-550 כיון שבסרטים יש לו צג LED ירוק ולאלפא שלי היה צג LED אדום. מכל מקום - השם אלפא כולל סדרה של כמה דגמים (הזכרתי את סלקום - שהיה גרסת ה-DAMPS שלו).

מה שאני זוכר בבירור הוא שה-DPC-650 שהופיע ב"פלאפון" ב-1996 כונה בארץ "פליפר". זה היה דגם הטלפון הראשון של אשתי.

מי שהזכיר את האלפא-P8 - מדובר בטלפון GSM תוצרת הארץ, אן טלפון חביב מאוד, בעל מלצמה אבל ללא יכולת להעביר את התמונות למחשב או אמצעי אחר:-D . בשלב מסויים פרטנר נשארו תקועים עם מלאי והמכישרים חלקו חינם. זה מחיר שלא ישכח, כיון שהיה מדובר בחינם אמיתי - תוכנית ToGo ללא התייבות.

פורסם

חד-חד משמעית DPC 550. היו עוד מספרים שאותם אני כבר לא זוכר, כנראה שהם מסבירים את צבע הלד.

פורסם

רגע, הטרד הפך להיות "אני זוכר ש..." ?

כי לי היתה תקופה ארוכה את הבננה הגדולה של פלאפון, כזו שבאמת יכולת להרביץ למישהו איתה וכאב לו מאוד במקום שישבר לך המסך ולו זה יעשה יעשה קצת רוח כמו היום.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...