Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שם מדובר על דגם אחר, והכתבה היא מ-2004...

אני מדבר על דגם dpc 550. לא מאמין שאני עוד זוכר את הדגם...:shock:

זה הדרעק עם הצ'יפ של אמבלייז - הטלפון הישראלי הראשון - לא מוטורולה.

אז כנראה שאני צעיר מדיי, זה האלפא היחידי שאני זוכר שנמכר.

פורסם
רגע, הטרד הפך להיות "אני זוכר ש..." ?

כי לי היתה תקופה ארוכה את הבננה הגדולה של פלאפון, כזו שבאמת יכולת להרביץ למישהו איתה וכאב לו מאוד במקום שישבר לך המסך ולו זה יעשה יעשה קצת רוח כמו היום.

שורה אחת או שתי שורות על הצג?

אנטנה ארוכה או קצרה?

פורסם

שאלות לעניין !

שחור, דק (יחסית, כי היה דור ראשון ממש ממש ממש שמן לפני זה), 2 שורות, היו לי את שתי האנטנות קצרה וארוכה ו3 סוללות אחת דקה (שוב, הכל יחסית) ושתיים שמנות, מטען שגם פרק לפני טעינה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

DrorZi - אתה כנראה מתכון ל-Elite שהיה דור יותר מאוחר, דק, מסוגנן, קל ועם רטט!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואם אני זוכר נכון (אני זקן אבל גם סנילי) - הציע גם 8 אפשרויות שונות לצילצול (רינגטון?) - עד אז כל המוטורולות נשמעו אותו דבר.

:turn-l:
פורסם

בסוף 96 - תחילת 97 יצא מבצע של פלאפון, שבו משלמים 300 שקל ומקבלים מוטורולה אלפא בהתחייבות ללא יודע כמה זמן.

מה שכן, גם אם תקנה היום אייפון 8S, או מכשיר אנדרואיד עם 18 ליבות ומסך SUPER MEGA ULTRA AMOLED, זה עדיין לא ישתווה להרגשה שהייתה לי כשההורים שלי קנו את הפלאפון הראשון שלהם - אותו המוטורולה אלפא.

הדבר היחידי שאפשר להשוות לזה - זה אולי קניית המכונית הראשונה שלך, כי גם אם תהיה לך מזראטי, אתה לא תהנה ממנה כמו שנהנת עם סיטרואן ZX שקנית אחרי הצבא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שאבא שלי קנה אי שם בתחילת שנות ה90 את הmotorola dynatac (פלאפון לבנה) הרגשתי כאילו אבא שלי מלך העולם, לא האמנתי שאפשר לצאת מהבית ועדיין לטלפן זה היה פלא עולם.

לרוב בכלל לא הוצאנו אותו האוטו אבל עדיין זה היה טכנולוגיה מרשימה.

היינו בין הלקוחות הראשונים של פלאפון ואחרי 20 שנים שהיינו איתם עזבנו אותם כי זה בדיוק מראה למה זה חברה זבל, שום כבוד ללקוחות ותיקים חבילות ללקוחות שהצטרפו שלשום היו יותר טובות ממה שהציעו לנו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

היינו בין הלקוחות הראשונים של פלאפון ואחרי 20 שנים שהיינו איתם עזבנו אותם כי זה בדיוק מראה למה זה חברה זבל, שום כבוד ללקוחות ותיקים חבילות ללקוחות שהצטרפו שלשום היו יותר טובות ממה שהציעו לנו.

פלוס אחד ענק.

אני הייתי עם זבאלהפון 15 שנה. זכיתי במכשיר הראשון שלי (אותו האלפא הנ"ל, בשנת 95, מה שהחל את הוויכוח- אני זוכר ששווי המתנה היה סביב 450-500 ש"ח במסמך הזכייה) ברשת שלהם, ונשארתי עד לפני כחודש... עכשיו אני בירבוע הכתום. או אולי עדיף לומר, טחורנג' :?:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
DrorZi - אתה כנראה מתכון ל-Elite שהיה דור יותר מאוחר, דק, מסוגנן, קל ועם רטט!

הלוואי והוא עילית

היה לי גם עילית בתקופה מאוחרת יותר (ושאצלי עד היום בארון)

מצאתי תמונה אחת, ישנה, וזו סריקה של חלק ממנה אז אני מצטער על האיכות

הוא על השולחן שם.

זה לא ה motorola dynatac שהוזכר פה מעלי והיה פי שתיים שמן, זה הדגם שהחליף אותו לדעתי אבל אני לא זוכר בדיוק מה זה היה.

Scan0060.jpg

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

גם לי היתה את הבננה הענקית הזאת ב 95-6

למען האמת לא שלי אלא של העבודה אבל מה שאני זוכר הכי טוב זה את הנרתיק שהיה למפלצת הזאת.

חצי מהרגל שלך.:-P

פורסם
גם לי היתה את הבננה הענקית הזאת ב 95-6

למען האמת לא שלי אלא של העבודה אבל מה שאני זוכר הכי טוב זה את הנרתיק שהיה למפלצת הזאת.

חצי מהרגל שלך.:-P

יש לך מושג כמה קרעת אותי מצחוק פה?

חצי שעה אני חושב על סנוקי ומתפוצץ מצחוקים עם התיאור העסיסי שלך.

ואם היה לי מקום בחתימה, הייתי דוחף לה את הבננה הענקית שלך, יחד עם השמ*ק הענק של פרנקוס :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...