Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב-hertz eS250

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה :)

עדיף לא לשאול (סאב שהיה לי קשה להיפרד ממנו, הייתי חייב לא היה לי מקום בבגאז)..

ולגבי התיבה יש הצעות??

פורסם

יש לך שם המלצות יצרן לגבי תיבות

קודם כל תתחדש.

זה סאב 10 אינטש שמיועד לאודיו לרכב ולכן התכנון שלו הוא כך שהסאב הזה יוכל להיות מותאם לתיבות קטנות נפח בכדי לחסוך לך מקום בתא המטען ועדיין לקבל ממנו את מירב התוצאה שלו.

התיבה של ה17 ליטר היא בסדר גמור לסאב הזה והיא על פי המלצות יצרן.

אם תביט בPDF אתה תבין מה קרה כאן -

סיפקו לך את הסאב הזה עם תיבה אטומה 17 ליטר כאשר לפי הPDF תדר התהודה של התיבה יהיה 52 הרץ - זה בסדר גמור אבל אם המטרה שלך היא להנות מהסאב הזה בעיקר ממוזיקה אלקטרונית ושחורה למשל, שם יש המון באס גם בתחום ה40 הרץ

הייתי מציע לך לגשת לבעל מקצוע שיבנה לך את אחת משתי תיבות הפורטד המצויינות שם:

א. נפח תיבה 20 ליטר על פורט בקוטר של 6.5 ס"מ באורך של 10.5 ס"מ ותדר התהודה יהיה 40 הרץ.

ב. נפח תיבה 28 ליטר (1CF) על פורט בקוטר של 6.5 ס"מ באורך של 15.5 ס"מ ותדר התהודה יהיה 35 הרץ.

היות וסאב 10 אינטש, בהמלצה שלי, גם ככה לא ממש אמור לרדת מתחת ל35-30 הרץ בצורה יעילה וזה גם סאב מסדרת הכניסה של הרץ - לא הייתי הולך על התיבה של ה28 ליטר.

הייתי הולך על הפורטד 20 ליטר. אם תביא פורט שהוא צינור מים אפור בקוטר 7 ס"מ - זה לא יהיה קריטי.

אתה יכול גם להזמין FLARED פורט שניתן לניסור לאורך הנכון מחנויות כמו http://www.madisound.com

אבל בתור התחלה - תתנסה עם התיבה של ה17 ליטר, יכול להיות שהסאב יתפקד בה בצורה הכי נקייה ומדוייקת ואתה מאוד תאהב את זה.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואיי איזה תשובה!! המון המון תודה !!!!

בתכלס מה ההבדל יהיה בין התיבה שלי ולבין נפח תיבה 20 ליטר על פורט בקוטר של 6.5 ס"מ באורך של 10.5 ס"מ ותדר התהודה יהיה 40 הרץ. .....מה שאתה רשמת ??

אני ישמע את הסאב "דופק" יותר ??

כרגע הוא עובד לא רע כלל ובהחלט בחרתי אותו בגלל המקום(אישתי).. חח

בכמה אני צריך לחתוך אותו במגבר?

ושוב

תודה רבה

פורסם

שמעתי סאב כזה בתחבה פורטד, זה אחד התוצאות הטובות ששמעתי מהרבה מאוד סאבים יקרים בהרבה מבחינת SQ.

לא יודע פרטים ספציפים אבל מטנסקי יכול לשפוך על הנושא אור כי זה היה ברכב שלו.

פורסם

ואי תודה רבה על התשובות..

אני עדין לא יודע האם אני יחליף תיבה כי כרגע נישמע לא רע בכלל..

לכול השואלים החלפתי את L7 KICKER לצערי החלפתי אני צריך מקום מאחורה ..

השאלה מה אני אמור לשמוע במידה ואני מחליף תיבה ?? הסאב אמור "לדפוק" יותר טוב??

ובכמה אני צריך לחתוך אותו במגבר?לפי התיבה??

פורסם

טוב אז סתם ידע כללי אחרי שביררתי הבנתי שעדיף שהתיבה תישאר ככה קטנה כדי שהסאב יהיה מדוייק יותר

זה נכון??

• תוכן חדש...