Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Stage 1+שיפור בלמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון.

כל יצרן עושה את "האני מאמין" שלו....

לדוגמה ALCON עושים חלק מהצלחות שלהם ככה:

Alcon-SRK1.jpg

kitsfrenoALCON.jpg

AP RACING ככה:

AP4400R.jpg

AP7800.jpg

בקיצור אני מקווה שהנקודה מובנת טוב יותר עכשיו :-)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק שכל יצרן מייצר על פי אמונתו, סתם סיקרן אותי כי אצלי ברכב זה מחורר מלא, עניין אותי אם יש סיבה מיוחדת לכך שזה לא מחורר מלא.

תודה בכל אופן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה לא מחורר לחלוטין כדי למנוע מצבים של סדקים מיניאטורים שנוצרים כמעט בכל רכב ספורטיבי . סדקים אלה אינם מקור לדאגה כל עוד הם לא מגיעים מחור אחד לאחר (בד"כ) .

שקעים אלה נועדו ל"ניקוי" הרפידות ולא לקירור כמו החורים.

בכללי עדיף צלחת לא מחוררת לצרכי נהיגה מהירה/מסלול במיוחד בשילוב של רפידות אגרסיביות.

אחת הסיבות שצלחות אצלי הן מחוררות זה בגלל שזה עוזר מאוד בקירור אבל לאור גודל הצלחת - 355מ"מ קדימה ו 342 מ"מ מאחור פיזור החום טוב יותר ועל כן הסיכוי לסדקים קטן יותר אך בשימוש במסלול הסיכוי להיווצרות סדקים תגדל.

יש לי גם YELLOW STUFF - לא סתם אני ממליץ מאוד עליהם (בהחלט חייבים הרצה מדויקת!).

1600+ ק"ג בכבישים הרריים אחרי מכוניות קלות/מהירות יותר מצריך הרבה מאוד בלימות חזקות ומאוחרות והם לא הראו אפילו שמץ של דעיכה. חשוב לדעת לבלום אחרת גם אלה יכולים לדעוך.

אצלי בלקסוס יש ברקסים של ISF - 6 בוכנות מקדימה 8)

bus7.jpg

פורסם

Johnc,

הצלחות שלך של ברמבו ?

עוד שאלה כללית, ברכבי מותקנת מערכת בלימה משודרגת (ברמבו 4 בוכנות מקדימה עם צלחות של ברמבו (רפידות אני לא סגור) וצינורות בלימה שזורים.

כאשר אצטרך להחליף צלחות\רפידות, האם רצוי להשתמש במקורי של ברמבו או שאני יכול ללכת על מה שנראה לי (או צלחות מקוריות של BMW, כמובן בגודל המתאים למערכת בלימה או של נניח AP RACING) ולבחור גם רפידות כראות עיניי או שאני בעצם "מוגבל" מהבחינה הזאת ?

רוב תודות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ערב טוב

הנה תמונות של לפני ואחרי ההרצה

שימו לב שחומר הרפידות עבר לצלחות לאחר הבלימות המסיביות

Before.jpg

After L.jpg

After R.jpg

• תוכן חדש...