Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון קלירון CZ500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לשפר את עוצמת המיקרופון דרך עדכון גרסה, הבעיה שכל ההגדרות יחזרו למצב הבסיסי שלהם בגלל שצריך לאפס את המכשיר.

השאלה שלי היא, אני זוכר (או לא כל כך זוכר) שפעם כיוונתי את הטרבל ועוד כמה דברים דרך ההגדרות של המכשיר.

איך אני מגיעה שוב להגדרות של הטרבל?

תודה נועם

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

ALÞћÃ- כן יש עדכון שמשפר את רגישות המיקרופון.

בוריס לחיצה על סאונד נותנת לי הגדרות בסיסיות כמו: eq, balance, fader, m-b ex, lpf, sub vol

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

הנה קישור למדריך עדכון התוכנה

לג'אנט , תלחץ על הכפתור של הסאונד ואז על אמצע הכפתור של הווליום , ומשם דפדף עם החיצים > כדי לראות מה מוגדר לך בכיוונים .

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

תודה ביל.

אין השפעה שאני לוחץ על אמצע הכפתור של הווליום. יש את אותו דבר: best eq >> balance >> fader>> n-bex>>lpf>> subw.

פורסם

כמו שאומרים , אין סיטיואיישן :lol:

אחרי שלחצת על כפתור ה"סאונד" ואתה רואה שכתוב BEAT EQ מה כתוב מתחת לכיתוב זה ?

רמז , אם זה לא CUSTOM אז אתה משתמש באחד מהאקוליזרים הקבועים של המכשיר או שאקוליזר בכלל מכובה .

תעדכן אותנו :wink:

פורסם

תודה ביל.

היתי על מצב off. עברתי למצב custom ועכשיו אני יכול להכנס להגדרות.

זה אומר שבתקופה האחרונה הייתי על ההגדרות המקוריות של המכשיר?! מוזר שמעו טוב.

פורסם

בכיף , כבר הייתי מוכן עם תמונות למקרה שלא תסתדר :D

• תוכן חדש...