Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש לקנות אוטו, יש לי כמה הצעות טובות על סוזוקי באלנו ידנית שנת 2000 1.9 TD.

סוזוקי בלנו זה אוטו שממש בא לי מהרבה בחינות, יש אופציה גם לבלנו שנת 2000 1.6 ידנית בנזין אבל יותר יקר.

אני רוצה ייעוץ בנושא ותגובות עם דגש על אמינות, חלפים, צריכת דלק, והוצאות נוספות.

יש עוד כמה מכוניות שחשבתי (כולן ידניות), אז זאת הרשימה בינתיים:

-סוזוקי בלנו 2000 1.9 TD

-סוזוקי בלנו 2000 1.6 בנזין

-פיאט פונטו ספייס 2002-2004

-פולקסווגן פולו 2000

מבקש תגובות מאנשים שמבינים :) ואם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע כולל הסבר למה.

התקציב שלי בערך עד 14-15 אלף.

תודה.

פורסם

בלנו דיזל? נדיר.

כמה אתה נוסע בשנה שאתה צריך דיזל?

קח בחשבון שרכב דיזל כזה בטח עבר הרבה.

אתה צריך משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדיזל עבר 200,000 (ויש מנוע חדש) אבל גם הבנזין עברו לא בהרבה פחות..

לא נוסע יותר מדי גג 30 קילומטר ביום רגיל (אם אין משו מיוחד)

אני בן 20, אז אני לא צריך משפחתית יותר מדי, אבל גם לא קטנה מדי (פולו זה גודל סבבה).

מבחינת דיזל, שמעתי שהאגרה עולה הרבה יותר בגלל הנפח מנוע, זה נכון?

ומה מבחינת שאר המכוניות, יתרונות חסרונות?

פורסם

אגרת טסט עולה אותו דבר,לא יודע איך האמינות של דיזל בבלנו,המנוע החדש הוא לא באמת חדש אלא מנוע משומש מיבוא.

לדעתי הנסועה שלך לא גדולה אתה יכול להסתפק סופר מיני ידנית שתתן צריכת דלק טובה וכיוון שאתה לא נוסע הרבה לא תרגיש הבדל בין דיזל לבנזין.

הספייס אכן בחירה טובה,אתה יכול לבדוק גם גטס ידנית,לא הכי חסכונית אך אמינה זולה לתחזוקה ודי זריזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסוזוקי עברה בטח משהו יותר קרוב ל-300 אלף. המנוע משומש מפירוק, לא חדש.

הבאלנו עצמה רכב די מעפן, אבל זה סיפור אחר.

הספייס תתן לך אחלה תמורה מבחינת שנתון מול כסף - אבל תחפש אחת שמורה.

יש פה מודעת מכירה לרכב בתקציב שלך שתשאיר לך עודף - תסתכל במודעות המכירה בפורום.

פורסם

כמו שכתבתי הסוזוקי עברה 200 אלף, ודווקא שמעתי שזה אחלה אוטו ואמין מאוד.

מה הייתרונות של פונטו ספייס על בלנו? וההבדלים בצריכת דלק?

ולמה אתם לא מתייחסים לפולו?

פורסם

הסוזוקי עברה לא פחות מ-300 אלף. צא מהסרט. הקילומטראז' שונה במהלך חייה מתישהוא, אולי בעת החלפת ספידומטר עקב תקלה.

רכבי דיזל מתחילת העשור הקודם נסעו לא מעט עקב עיוות מס, שקיים בצורה כזו או אחרת גם כיום.

הדיזל היה מתומחר כך שהיית צריך לנסוע 30-40 אלף ק"מ עד שהתחלת להרגיש חיסכון, ולכן הרכב שלך הגיע ל-200 אלף ק"מ בערך אחרי 4-5 שנים.

אני עומד מאחורי הדברים האלה, אלא אם תצליח להביא היסטוריית טיפולים מסודרת שבה מראים שנה אחר שנה כיצד גדל הקילומטראז'. אם זה המצב, אז זו מציאה יחסית למי שמחפש דיזל.

מה היתרונות של פונטו על באלנו? אתה באמת לא רואה אותם?

אתה לא רואה שזה רכב קטן יותר, שיותר מתאים לעיר?

שהמנוע שלו יותר מתקדם ושקט?

שהוא יצא בשנת 2001 ולא ב-1996 כמו הבאלנו?

לא מדבר אפילו על עיצוב כי זה עניין של טעם.

פורסם

קח בחשבון שבשנת 2000 או 2001 בוצעה מתיחת פנים ואיכות הסלון שופרה,לפני מתיחת פנים הייתה מחלה של חלונות נופלים.לא יודע אם זה טופל במתיחת פנים.

למנוע 1400 2 גירסאות 75 ו100 כ"ס,החלקים שלו יותר יקרים הפונטו למשל.

הדיזל לא ממש חזק אך מאוד חסכוני,לדעתי קשה יהיה למצוא דיזל שמור.

• תוכן חדש...