Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל יצאת הוט.נט במחיר אחיד לכל המהירויות (20 ש"ח לחודש לכל מהירות עד 100MBIT)

ניתן להשיג מחיר של 29.90 לחודש בבזק בינלאומי דרך השימור לקוחות לכל מהירות עד 100MBIT. המחיר נשמר לשנה.

אם אומרים שאין כזה דבר למהירות שלכם - תתעקשו טיפה ותקבלו.

או לחילופין אתם יכולים לעבור להוט.נט ב20 ש"ח לחודש

לידיעתכם

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר חצי שנה שאני וכל המשפחה שלי משלמים 30 שקלים בבזב"ל (עבור 5, 10 ו-12 מגה אמנם, אבל עדיין).

רגע, סליחה, תרשה לי לתקן. בספטמבר עשינו את החבילה הזאת ל-4 מנויים, כלומר 120 שקלים לחודש בסה"כ. מאותו הרגע ועד לחשבון ינואר (ארבעה חשבונות) שילמנו 140 שקלים לחודש ל-מ-נ-ו-י, תכפיל ב-4 עבור מספר המנויים ותעשה את החשבון לבד.

הכל היה דרך מנוי של לקוח עסקי ולצערי רק בינואר מי שאחראית על התשלומים שמה לב לעניין, עד אז כבר חויבנו ביותר מאלף שקלים אקסטרה.

מה מתברר? הנציגה שסידרה לנו את החבילה, שכחה להזין אותה למחשב... ובגלל שנגמר לנו המבצע בערך באותה תקופה, המחיר עלה למחיר הבסיסי, לפני מבצעים - כ-140 שקלים...

יש לציין שהסוף טוב - הכסף יוחזר אלינו בקרוב והתשלום החודשי ירד שוב לאזור ה-100 שקלים לחודש לכל המנויים. ועדיין...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדיוק נגמרה לי התחייבות של שנה.

תודה על המידע.

יש דרך להגיע לשימור בלי לחכות "עד 48 שעות" אחרי שביקשתי להתנתק?

פורסם
בדיוק נגמרה לי התחייבות של שנה.

תודה על המידע.

יש דרך להגיע לשימור בלי לחכות "עד 48 שעות" אחרי שביקשתי להתנתק?

שאתה מצלצל לבזק בינלאומי בדרך כלל מעבירים אותך ישר משירות הלקוחות לשימור הלקוחות.

פורסם

סיפור טרי לגבי בזק בנלאומי, בשעה האחרונה סגרתי איתם את החבילה וקרה לי מקרה לא נעים ואני רוצה לשאול אתכם האם כדי לבקש לדבר עם מנהל בעקבות המקרה.

היה לי 10MB במחיר של 40 לחודש והתקשרתי לבקש שידרוג ל 20MB באותו מחיר, העבירו אותי 3 נציגים כשהאחרון לבסוף אמר לי "תשמע דיברתי עם המנהל ואישרנו לך את החבילה באותו מחיר אבל משום שהחבילה ישנה מגיע לך במסגרת החבילה שירות אנטיוירוס בחינם" אמרתי שאיני מעוניין והנציג בכל זאת לחץ עלי לפחות להשאיר אנטיוירוס על התיבת דואר שהם נותנים לי, שוב שאלתי אם זה בחינם ונאמר לי שכן, אז הסכמתי כי גם ככה בחיים לא ניכנסתי לתיבת דואר שיש לי בבזק בנלאומי וכדי לעשות טובה לנציג שיקבל את העמלה שלו.

ואז קיבלתי למייל את פרטי החוזה (למרות שלא ביקשתי) ולהפתעתי המחיר של החבילה הוא 30 ש"ח ו 10 ש"ח על כל אנטיוירוס!

התקשרתי מייד לבטל ועכשיו אני חושב האם להתקשר ולבקש לדבר עם מנהל על המקרה שקרה!?

מה אתם אומרים?

בנוסף לפני שעה דיברתי עם התשתית שלי בזק ועשיתי מהירות של 20MB ושם הנציג אמר לי שהקיו שלי תומך עד 15MB ושאני צריך גם לגשת לחנות בזק ולהחליף מודם כי שלי לא תומך...

ואז התקשרתי שוב כי זה נישמע לי לא הגיוני ודיברתי עם נציגה אחרת ושאלתי אותה האם אני יכול לשדרג ל 30MB והיא ענתי לי שכן!!

שאלתי לגבי המודם והיא אמרה לי שהכל בסדר!

ושידרגתי חינם ל 20MB

בקיצור אני רשמית יכול להגיד שהם שניהם רמאים

פורסם

הנציגים בבזק לא יודעים איזה מודמים תומכים באיזה מהירות-אל תסמוך עליהם.

אני בטוח שיש הרבה אנשים שיש להם תשתית ומודם לא מתאים בכלל.

פורסם
שאתה מצלצל לבזק בינלאומי בדרך כלל מעבירים אותך ישר משירות הלקוחות לשימור הלקוחות.

לא העבירו אותי.

ביקשו טלפון לחזור אליו תוך 48 שעות.

פורסם

אמנם זמן ההמתנה גבוה אבל פעם שניה שהעבירו אותי עכשיו לשימור

אמרתי להם שאני רוצה להתנתק והופ העבירו

עכשיו קיבלתי מהם מייל שכתוב שזה עולה 59.90 ולא 29.90 לכן השיחה הנוספת.

פורסם
לרגל יצאת הוט.נט במחיר אחיד לכל המהירויות (20 ש"ח לחודש לכל מהירות עד 100MBIT)

ניתן להשיג מחיר של 29.90 לחודש בבזק בינלאומי דרך השימור לקוחות לכל מהירות עד 100MBIT. המחיר נשמר לשנה.

אם אומרים שאין כזה דבר למהירות שלכם - תתעקשו טיפה ותקבלו.

או לחילופין אתם יכולים לעבור להוט.נט ב20 ש"ח לחודש

לידיעתכם

אני לא רואה באתר שלהם את המחירים החדשים האלה בכלל.

אפשר קישור?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
...הנציגה שסידרה לנו את החבילה, שכחה להזין אותה למחשב... ובגלל שנגמר לנו המבצע בערך באותה תקופה, המחיר עלה למחיר הבסיסי, לפני מבצעים - כ-140 שקלים...

רוני אני לא קונה את זה

קרה לי ב-ו-ל אותו דבר, זו דרך פעולה שלהם, התקשרתי לפני סוף החבילה שלי, סידרתי בטלפון מחיר להמשך ואחרי חודשיים אני רואה חיובים מופרזים, אני מתקשר ואותו MP3 כמו שלך "אופס, לא הזינו למחשב"

שיטת מצליח במיטבה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אני לא רואה באתר שלהם את המחירים החדשים האלה בכלל.

אפשר קישור?

זה דרך שימור לקוחות.

מבצע חדש מהיום בגלל המחירים של הוט.נט.

• תוכן חדש...