Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבחור שטען לכך שלמשפחת עופר אין תחנות חשמל, אז הרשה לי לתקן אותך. יש - ויש. יותר מזה, לעיתים רבות הם מוכרים את החשמל לחברת החשמל. בדיוק כמו התחנה במפעלי ים המלח שמוכרת חשמל תמידי, ויותר מזה, לפי החוזה עם חברת החשמל, היא מחוייבת לייצר חשמל לתושבים במקרה של עומס.

החוק בישראל (על פי התיקון משנה שעברה ועל פי הצעת החוק מתחילת השנה) מאפשר לכל אזרח להתקין "תחנת כוח פרטית" (בדרך כלל סולארית, אבל לא חובה) במקום מיועד לכך, ולמכור את החשמל. אתה תשלם על זה.

חברת החשמל לא בוחרת מהומה, ואין שום חוק שמחייב את הצרכן לרכוש חשמל מחברת החשמל בלבד. זה הכל עניין של עלות הקמת תחנת כוח פרטית. ותו לא (בדרך כלל מדובר על בעיות עם סבסודים והנחות מס).

בקשר למאור שעבר בבטר פלייס. אז לפי התגובה שלך זה מתאים יופי למה שטענתי. היחס של כולם משתנה לאחר שהם עוזבים את מקום העבודה. אתה מפחד להודות בזה בפה מלא, אבל אתה מה שנקרא "אדם מובל" (בניגוד לאדם מוביל). אתה לא באמת נסחפת אחר החזון של בטר פלייס, אתה פשוט הוטמעת (קוראים לזה כור היתוך בשפה המקצועית) בתוך האנשים במערכת עצמה, כאשר הלכת על "עיוור" (זה בעיקר בגלל היכולת השכלית של האדם, ויכולת ההתמודדות שלו עם דברים חדשים) אחר מי שהציג סוג מסויים של מנהיגות מעצבת. זהו. בקיצור, פלסטלינה.

אל תיפגע. רוב האנשים באוכלוסיה ככה. זה לא דבר רע. יתרה מזאת, אם לכולם היה הכוח (נפשי/מנטלי/פיזי וכדומה) להתמודד עם דברים בהיותו יישות שונה מהאחר, העולם מזמן היה מתפוצץ.

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי הזרמת ההון החדשה...

שוכחים לכתוב את הריבית על האג"ח ההמיר הזה - 12% !!

זה כמעט כמו להיכנס למינוס בכרטיס אשראי :twisted:

חוץ מזה שלא מדובר בהשקעה של 67, אלא בהשקעה בשני סבבים של 33 כאשר השני הוא בעוד שנה וכפוף לאישור הדירקטוריון, שכולנו יודעים מי שולט בו...

אבל נא לא להפריע למלאכת היח"צ המשומנת עם עובדות.

מאור - לבי אתך.

גם כי איבדת מקום עבודה טוב וגם כי התפכחת מהחלום.

שני דברים קשים.

מהכתיבה שלך עושה רושם שאתה בחור רציני ופרקטי, מאחל שתמצא מקום טוב בקרוב.

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי

פורסם

בקשר למאור שעבר בבטר פלייס. אז לפי התגובה שלך זה מתאים יופי למה שטענתי. היחס של כולם משתנה לאחר שהם עוזבים את מקום העבודה. אתה מפחד להודות בזה בפה מלא, אבל אתה מה שנקרא "אדם מובל" (בניגוד לאדם מוביל). אתה לא באמת נסחפת אחר החזון של בטר פלייס, אתה פשוט הוטמעת (קוראים לזה כור היתוך בשפה המקצועית) בתוך האנשים במערכת עצמה, כאשר הלכת על "עיוור" (זה בעיקר בגלל היכולת השכלית של האדם, ויכולת ההתמודדות שלו עם דברים חדשים) אחר מי שהציג סוג מסויים של מנהיגות מעצבת. זהו. בקיצור, פלסטלינה.

אל תיפגע. רוב האנשים באוכלוסיה ככה. זה לא דבר רע. יתרה מזאת, אם לכולם היה הכוח (נפשי/מנטלי/פיזי וכדומה) להתמודד עם דברים בהיותו יישות שונה מהאחר, העולם מזמן היה מתפוצץ.

אתה לוקח את זה למקום לא נכון.

כמו שאמרתי, הייתי ונשארתי מאמין בפתרון החשמלי.

מעבר לכך, אני עומד מאחורי כל מילה שהעלתי לכתב בשרשור הזה בנושא הרכב ויכולותיו.

לרכב ולבטר פלייס יש את חסרונותיהם הברורים, בחלקם מצליחים להתמודד יפה בעזרת מערך השירות ובחלקם הצליחו להתמודד בעזרת ההון האנושי המדהים אשר הועסק בחברה.

כעת, כאשר אנחנו צעד וחצי אחרי הקיצוצים אני יכול להגיד שההון האנושי הזה, שפעל מהלב ומתוך אמונה שלמה בדיוק כמוני, איננו.

התבדתי בנושא הזה, אלה שנשארו, גם אלה שהאמנתי בהם כאנשים שפועלים מהלב הראו פרצופם האמיתי, או לחלופין פשוט נשברה רוחם.

אפילו לי קשה להעריך מה יוליד יום אחרי המכה הקשה הזאת להון האנושי שבו כ"כ התגאתי ואיננו- זה שהייתי בטוח שיעזור לחברה להתגבר על כל הקשיים והחסרונות בעזרת שירות מהלב, אבל מה שבטוח הוא זה;

בטר פלייס תעבור בחודשים הקרובים שינויים רבים, תהפוכות גדולות ותפרד מעוד עובדים בכאב רב בין אם בקיצוץ נוסף או כאלה אשר בחרו ללכת מרצונם, אך בסופו של דבר- גם מאחורי כך אני עומד- בטר פלייס תמצא את מקומה ודרכה להמשיך ולפעול, אפילו אם כרגע מסתמן שהדבר יקרה רק בעתיד הרחוק.

בכל אופן, תודה רבה לכולכם על מילות העידוד, בהחלט מחמם את הלב.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אתה לוקח את זה למקום לא נכון.

כמו שאמרתי, הייתי ונשארתי מאמין בפתרון החשמלי.

מעבר לכך, אני עומד מאחורי כל מילה שהעלתי לכתב בשרשור הזה בנושא הרכב ויכולותיו.

לרכב ולבטר פלייס יש את חסרונותיהם הברורים, בחלקם מצליחים להתמודד יפה בעזרת מערך השירות ובחלקם הצליחו להתמודד בעזרת ההון האנושי המדהים אשר הועסק בחברה.

כעת, כאשר אנחנו צעד וחצי אחרי הקיצוצים אני יכול להגיד שההון האנושי הזה, שפעל מהלב ומתוך אמונה שלמה בדיוק כמוני, איננו.

התבדתי בנושא הזה, אלה שנשארו, גם אלה שהאמנתי בהם כאנשים שפועלים מהלב הראו פרצופם האמיתי, או לחלופין פשוט נשברה רוחם.

אפילו לי קשה להעריך מה יוליד יום אחרי המכה הקשה הזאת להון האנושי שבו כ"כ התגאתי ואיננו- זה שהייתי בטוח שיעזור לחברה להתגבר על כל הקשיים והחסרונות בעזרת שירות מהלב, אבל מה שבטוח הוא זה;

בטר פלייס תעבור בחודשים הקרובים שינויים רבים, תהפוכות גדולות ותפרד מעוד עובדים בכאב רב בין אם בקיצוץ נוסף או כאלה אשר בחרו ללכת מרצונם, אך בסופו של דבר- גם מאחורי כך אני עומד- בטר פלייס תמצא את מקומה ודרכה להמשיך ולפעול, אפילו אם כרגע מסתמן שהדבר יקרה רק בעתיד הרחוק.

בכל אופן, תודה רבה לכולכם על מילות העידוד, בהחלט מחמם את הלב.

מאור שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחר.

חברת BP אין לה עתיד ותקומה עדיין.

עד שלא יהיה מצבר שיתן טווח גדול בהרבה מ 100 ק"מ אין סיבה כלל להקים חברה כזו ויעידו על כך הרבה פרוייקטים כושלים שעלו ונפלו בגלל חזון לא הגיוני של אנשים.

בהצלחה

קובי

:-)

פורסם

לגבי BP.

אם מישהו חושב שהם הולכים לפשוט את הרגל שיחשוב שוב.

עידן עופר מושקע יותר מידי בכדי שהחברה תפשוט רגל.

דוקא ברמות כאלה של פיננסים, אם רואים שהעסק בהפסדים והעתיד אינו ורוד, מצמצמים הפסדים ע"י זה שסוגרים את הבסטה ללא כל סנטימנטים.

אם מישהו חושב שעידן טיפש, יש לי חדשות בשבילו, הוא לא!

אני לא חושב שיש פה אפילו אחד שחושב שעידן עופר טיפש, אני כן חושב ש 99% מאלה שחשבו שהוא (ויתר הטייקונים) עילוי פיננסי התפכחו במשך השנה וחצי האחרונות והבינו שהטייקונים משגשגים אך ורק בסביבה מונופולית וכאשר הסביבה שלהם היא לא כזו, ההחלטות הפיננסיות שלהם לא יותר טובות מכל הדיוט שלא יודע לספור עד 4. בטח בהתייחס לבדיחות שמתיעצות עם רנטגנים בנוגע להשקעות שלהם.

העסק העיקרי של חברת BP לא הולך להיות מכירת רכבים, ממש לא.

בואו נאמר שבעוד שנתיים- חמש שנים תבינו כבר לאיזה כיוון חשב עופר מהיום שנכנס ל-BP.

איזה שטות!

בלי מכירות של מכוניות בכמה חודשים הקרובים, BP הולכת הבייתה בקול ענות חלושה.

נראה לך שמישהוא יחזיק את BP בחיים 5 שנים בלי מכירות?

ממה יחיו?

כרגע כל מה שצריכה BP הוא לשמור את הראש מעל המים ולהמתין לבואם של הרכבים החשמליים או להזדמנות פוליטית.

מה זה לבואם של הרכבים החשמליים?

הם כבר פה ומנסים לדחוף אותם בכל חור אפשרי, רק שאין קופצים על ה"מציאה".

לשם כך, החברה תקבל תזרים מזומנים שיספיק לה לעוד שנה-שנתיים (בהתחשב במבנה הארגוני החדש).

בנוסף, בזמן הקרוב תראו "עסקאות" של BP למכירת רכבים לציי רכב של מספר חברות גדולות במשק, אשר במקרה שייכות לחברת האחזקות הגדולה במדינה.

כי"ל וצים כבר הודיעו ש"דחפו להן לגרון" את ה ZE האלה, רק שהן חתמו על עיסקה של 100 מכוניות, טיפה בים בהקשר לרצונות של BP וטיפה באגם בנוגע לצי הרכב של 2 החברות הנ"ל.

אבל הכל לכאורה ומתבסס על דימיוני הפרוע.

מזל שציינת את השורה האחרונה, אחרת עוד הייתי חושב שאתה מתנבא (ואתה יודע למי היא ניתנה :wink: )

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למרבה הצער זו המכשלה שעלולה להפיל את החברה לחלוטין, חברה המתבססת על אנשים "מורעלים" שטוחנים שעות ושבתות כדי להתקיים היא חברת סטארט-אפ בשלבים הראשונים שלה עם היתרונות והחסרונות המובנים בסוג זה של עבודה (אנשים איכותיים וזולים אך נדירים מבחינה מקצועית וקשים להחלפה). אם חברת הסטארט-אפ עוברת בהצלחה את הפאזה הראשונה הזו אז סיגנון הניהול והעבודה משתנה ונהפך ליותר סטנדרטי וההשקעה ביצור ובמכירות גדלה על חשבון ההשקעה במו"פ כי ברוב המקרים חברה גדולה לא יכולה להתנהג ולהתקיים כסטארט-אפ עקב הגודל (תחשוב באנלוגייה על ההבדל בין יחידה מובחרת לכלל צה"ל, היחידה הקטנה מאוד איכותית ומוצלחת אך היא אינה יכולה להחליף גדוד בתפיסה והחזקת שטח).
פורסם

המצב של BP הולך ומיתדרדר-LOL

עכשיו הרכב שלהם הפך למיושן יותר -רנו פלואנס 2013 – נחשפה מתיחת הפנים.

ובנוסף ההפרש בעלויות הדלק מול חשמל צומצם עוד יותר (מנועים משופרים, גיר רציף), כעת BP יכולים לישכוח מעתיד החשמלי שלהם כי אפילו הרכב שעליו הוא מבוסס מישתלם הרבה יותר מימנו...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
עדיין אין מצב בו הלקוח הסביר שנכנס למרכז המכירות יכול לצאת משם עם עיסקה הכדאית יותר מרכב בנזין מקביל.

נכון מאוד

גם אני מצאתי את עצמי בחוץ ואינני מזוהה עם בטר פלייס החל מהיום.

מאחל לך הצלחה, והפעם עם עסק אמיתי.

החברה לישראל מזרימה עוד 67 מיליון דולר לבטר פלייס.

לכמה זמן זה בידיוק יספיק? הרי החברה רק שורפת כסף ולא מכניסה כסף :shock: !

גם אם יקרה נס וימכרו בחודשיים הקרובים 1000 מכוניות זה לא יציל אותם ולא יכניס אותם לעובר ושב חיובי- אז למה ליטרוח?.

נכון מאוד.

מאור,

עידן עופר מושקע יותר מידי בכדי שהחברה תפשוט רגל.

אם מישהו חושב שעידן טיפש, יש לי חדשות בשבילו, הוא לא!

עידן עופר הוא דוגמא לכלל שהדור השלישי הורס את העסק (הדור הראשון מקים, השני מיצב וגדל, והשלישי...).

הוא צבר הפסדים אדירים בצי"ם, המכונית החשמלית (כולל המיזם בסין) ועוד. חשבתי שבית החרושת לכסף כי"ל , מספיק לו כדי להתגבר על שאר ההפסדים ומתברר שלא. עידן עופר מוכר את רוב כי"ל, כלומר הוא נזקק לכסף גדול.

מלכתחילה אי אפשר היה להבין מדוע הרשה לעצמו להשתכנע מאגסי (עם כל ההערכה לאשף המכירות הזה) ולא התיעץ עם מי שמבין בנושא. כל אחד שעיניו בראשו ראה את הכשלון אז.

אגסי הוא גאון. נקווה שילמד לקח וימצא את דרכו ביזמה אחרת, והפעם מחוברת למציאות.

עידן עופר לעומת זאת, אולי עדיף לו להפסיק עם העסקים . גם כך הוא יכול לחיות לא רע (בלשון המעטה).

יהודה

פורסם
עידן עופר מוכר את רוב כי"ל, כלומר הוא נזקק לכסף גדול.

אם יש פוליטיקאים נורמלים בירושליים, הם יעצרו את הפארסה הזו של למכור משאב לאומי בחשיבות עליונה עבוד כמה מליונים מזורגגים לאיזה קנדי.

אני הייתי מלאים את זה מכי"ל, מספיק הם גזלו את המדינהבלי לשלם כלום בתמלוגים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קרוב לנושא. :?

jobMaster

שלום רב,

באתר ג'וב מאסטר פורסמה מודעת דרושים חדשה ע"י מעסיק פוטנציאלי. חדש! בג'וב מאסטר - לוח רכב | לוח נדל"ן | לוח יד שניה (השימוש בחינם!)

תפקיד: יוצא /ת חברת ’בטר פלייס’?? יש לנו עבודה בשבילך..

כתיבה טכנית

לתפקיד ומאתגר בתעשייה הביטחונית הכולל פיתוח מידע בתחום הטכני דרוש/ה אנ...

לפרטים - לחץ כאן

בתחום: מחשבים ותוכנה - מהנדס תוכנה

מחשבים ותוכנה - מנהל פרוייקטים מיקום משרה: תל אביב סוג משרה: משרה מלאה

תיאור המשרה:

לחברת הייטק באזור המרכז, דרושים /ות יוצאי /ות חברת ’בטר פלייס’, לתפקידים הבאים; + איש /ת PRE-SALE + איש /ת POST-SALE + מהנדס /ת תמיכה. + בודק /ת תוכנה (בדיקות ידניות ו/או בדיקות אוטומט...

מה שמוזר לי הוא שנדרש ניסיון מ BP ספציפית. אחרי הכל התפקידים המדוברים הם רגילים לחלוטין ולא מחייבים ניסיון ברכבים חשמליים.

מוזר נוסף הוא הפנייה בלוחות דרושים, עקב המצב הקיים ב BP עדיף היה למפרסם לפנות ישירות למחלקת כ"א ב BP.

יכול להיות שקם מתחרה ל BP?:?:

פורסם

היי חיים,

תודה רבה על העדכון.

מה שמוזר לי שהם ציינו רשימה של כמה משרות והם דורשים לציין דרישות שכר בקו"ח בלי לדעת שום דבר על המשרה הספציפית, מעשית או היקפה.

בכל אופן, שלחתי קו"ח וציינתי שאשמח לדבר על השכר ברגע שאשמע יותר על משרות ספציפיות והיקפן ככה שאוכל להעריך את שווי העבודה שלי.

אעדכן כשאדע

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אם יש פוליטיקאים נורמלים בירושליים, הם יעצרו את הפארסה הזו של למכור משאב לאומי בחשיבות עליונה עבוד כמה מליונים מזורגגים לאיזה קנדי.

אני הייתי מלאים את זה מכי"ל, מספיק הם גזלו את המדינהבלי לשלם כלום בתמלוגים.

לא בטוח מה טוב יותר.

עד עכשיו, עידן עופר הצליח לשלם תמלוגים מצחיקים. הלוביסטים שלו קנו את חברי הכנסת ואי אפשר היה לגבות ממנו תמלוגים ראויים. (כבר אמרתי: שיטת הבחירות הנוכחית היא אסון. פריימריס, ועדי עובדים, לוביסטים, כסף. נורא)

הסעודים יותר חכמים. חברת הנפט הסעודית היתה שייכת לענקי הנפט האמריקאים, והסעודים פשוט לקחו את המניות בכוח. (להם אין פריימריס וועדי עובדים)

יש תקווה (האמת, די קלושה) שיהיה קל יותר לגבות תמלוגים נורמלים מהקונים הקנדים של כי"ל.

יהודה

פורסם

מאור, תופעה ידועה ועצובה. חברה המציינת במודעת הדרושים דרישה לצייון דרישות שכר היא חברה הרומזת "אנחנו לא מחפשים אותך אלא אתה המחפש אותנו" ובדרך כלל אלה חברות המשלמות מעט ככל האפשר. בכל מקרה זו חברת כ"א כך שהקו"ח שלך ישארו אצלהם ועם קצת מזל תשובץ למקום קצת יותר נורמלי.

פורסם

וההייפ נמשך

באוקטובר ב.פ מסרה 33 רכבים...

נכון, חגים ואי-ודאות והכול, אבל ראבאק כמה רעש סביב הפלופ הזה.

אין איזה בית השקעות שיגיש תביעה נגד עידן עופר בגין המשך בזבוז כספי הציבור???

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי

פורסם

עידן עופר הוא דוגמא לכלל שהדור השלישי הורס את העסק (הדור הראשון מקים, השני מיצב וגדל, והשלישי...).

הוא צבר הפסדים אדירים בצי"ם, המכונית החשמלית (כולל המיזם בסין) ועוד. חשבתי שבית החרושת לכסף כי"ל , מספיק לו כדי להתגבר על שאר ההפסדים ומתברר שלא. עידן עופר מוכר את רוב כי"ל, כלומר הוא נזקק לכסף גדול.

מלכתחילה אי אפשר היה להבין מדוע הרשה לעצמו להשתכנע מאגסי (עם כל ההערכה לאשף המכירות הזה) ולא התיעץ עם מי שמבין בנושא. כל אחד שעיניו בראשו ראה את הכשלון אז.

אגסי הוא גאון. נקווה שילמד לקח וימצא את דרכו ביזמה אחרת, והפעם מחוברת למציאות.

עידן עופר לעומת זאת, אולי עדיף לו להפסיק עם העסקים . גם כך הוא יכול לחיות לא רע (בלשון המעטה).

יהודה

אני לא מבין מאיפה היהירות הזו.

אתה מכיר את עידן עופר ואת התנהלותו?!

אני מניח שלא, אך זה לא מונע ממך לרשום שטויות.

בתור אחד שמכיר מקרוב את המשפחה הרשה לי לומר כי לרשום שהוא לא מבין בעסקים ועדיף לו להפסיק עם עולם העסקים זה הדבר הכי מטומטם שראיתי עד היום בפורום!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...