Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי, נראה לי שהתבלבלת קלות, הלהיטות שלך (ושל עוד כמה) לתוצרת VAG היא ברמה מדאיגה:

"מבט של כבוד לסמל של VW" - וזה מנהיגה על פולו 1.2??

נ.ב. זה היה גם מאוד רלוונטי לפלאונס ZE כמובן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נאמר בהומור ורוח טובה.

אני אוהב את רכבי הקטן מאוד, אבל אתה באמת חושב שאין לי כבוד והערכה לחברות אחרות.

אני מזיל ריר על כל רכב חם כגון רנו מגאן ספורט, פורד פיאסטה ST, קורסה OPC ועוד רבים אחרים.

תשמח לשמוע שאני חולה על העיצוב של אלפה בברה ובהחלט חושב שהרכב נראה כמו אורגזמה על גלגלים. אציין שוב שלדעתי זה יהיה בריא מאוד לעולם הרכב אם אלפא תישאר ברשות פיאט.

הכל בהומור...תהיה קליל... :wink:

זמין 8)

פורסם

נ.ב. אני חולה על אלפה ומאוד רוצה שהחברה הזאת תישאר עצמאית, אבל אני פשוט לא יכול לוותר על התענוג מללחוץ לך על "הכפתורים" מדי פעם, זה כל כך קל הרי.

הלהיטות שלך לאלפה שקולה לפולחן אישות צפון קוריאני וזה הומור מדרגה ראשונה ידידי.

ענק, רק תיזהר שהוא לא יכריז עליך מלחמה גרעינית! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
:borg:

we r the borg, prepare to be assimilated, ressistant is futaile

פורסם

חברי הפורום הנכבדים-תעשו מיצווה- 'בטר פלייס צריכה חצי מיליארד דולר כדי לשרוד'.

כמה מכוניות צריך לימכור כדי להחזיר הפסד של 3 מיליארד ש"ח מרווחי המכירה והשימוש בהם?

כמה שנים זה יקח?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
'בטר פלייס צריכה חצי מיליארד דולר כדי לשרוד'

בתרחיש האופטימי מיזם הרכב יגיע לאיזון בעוד 4 שנים. הכסף שנמצא כעת בקופת בטר פלייס צפוי לאפשר לה להמשיך לפעול רק עד אוגוסט השנה. בטר פלייס: "החברה עתידה לגייס כסף"

התרחיש האופטימי הזה כולל פריצה לפורט-נוקס? :shock:

עפ"י איזה תסריט אופטימי בדיוק מייצרים רווחים של חצי מיליארד דולר (או לחילופין, 500 מיליון דולר, או שני מיליארד ש"ח) בארבע שנים?

פורסם

זה מילא, יותר מצחיק זה ״החברה עתידה לגייס כספים״. שנאמר ״פראיירים לא מתים״ :lol:

אני מוכן לקנות פלואנס יחד עם סוללה ב50 שקל. נציג בטר פלייס בפורום מוזמן לפנות אלי בה״פ :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ענק, רק תיזהר שהוא לא יכריז עליך מלחמה גרעינית! :lol:

אומרים שתיקנים ישרדו שואה גרעינית, אז אולי גם ה(VW) חיפושית בגלגולה המודרני תשרוד, חבל על המאמץ...

פורסם

^ אני אקנה GT (לדעתי ג'ולייטה זה לא אלפא גזעית) בנוסף לוואגית שלי , רק כדי להוכיח לך שאין לי כלום נגד המותג האיטלקי. :-)

אחרי הרכישה אני אעשה תמונת פרופיל חדשה דומה לשלך, רק עם פולו לבנה בצד שמאל ו-GT אדומה בצד ימין. :-D

זמין 8)

פורסם

1. קודם תקנה...ולהצטלם עם GT ארעית לא נחשב (מה גם שלתמונה כמו שאתה מתאר לא יהיה את אותו האפקט*).

2. למה אתה מרגיש צורך להוכיח לי משהו?

- אני לא חושב שלמישהו, כולל אותי, זה באמת יפריע אם ממש תשנא את אלפא רומאו.

- אתה אוהב VAG, לבריאות! רק שאתה לא חייב לדחוף את זה לכל מקום, אתה יודע...

3. *לתמונה יש סיפור מעניין (טוב לא ממש, אבל קצת): היא צולמה בטכניון, אך אין לי מושג מי הבעלים של הג'ולייטה השנייה. אחרי כמה חודשים העליתי אותה במקרה לאיזה אתר של אלפא; למחרת ראיתי שהם שמו אותה בדף הפייסבוק שלה, אז עשיתי לייק. הופתעתי לראות ש-2,000 איש נוספים עשו זאת גם, תוך חצי שעה והמונה נעצר על מעל 6,000 - כוחו של הפייסבוק...

4. אגב, אתה לא באמת "לוחץ לי על הכפתורים". אני משועשע מכל הסיטואציה, רק מסיבות אחרות.

פורסם

מאוד מעניין אותי מה יקרה כשכל הפרויקט יקרוס?

המוסדיים המעטים שלקחו כמה רכבים בשביל הפוזה ימצאו סידור.

הפרטיים שמחזיקים את הפלא ינסו להיפטר ממנו במחירי רצפה- חובבי רכב מסוימים יבצעו המרות לPLUG IN.

תחנות הדלק שהרכביו תשתית יפרקו אותה ואולי יחכו לסיבוב הבא של רכבים עם טעינה מהירה.

ומה יקרה עם הסוללות ומי ידאג למחזור זאת שאלה מעניינת.

פורסם

זה די ברור מה יקרה במקרה של קריסה.

יהיה כונס נכסים שיידרש למכור את נכסי החברה.

לכל לקוח לשעבר יציעו לקנות עמדת טעינה אחת (זו שבבית שלו) וסוללה אחת תמורת ככה-וככה שקלים. זו הצעה שאי אפשר ממש לסרב לה כי בלי סוללה המכונית שווה את משקלה בברזל.

את חשבון החשמל מאותו רגע ישלם הלקוח ישירות.

החלפת סוללה לא תתאפשר יותר.

אולי יקומו חברות שיציעו טעינה מזדמנת בתשלום במקומות ציבוריים ואולי לא.

הערך של המכוניות האלו כיד שניה לדעתי יהיה די נמוך , אולי לא הרבה מעל עלות הסוללה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...