Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח אם בעלי רכבים מיושנים (לא אספנות!) יכתבו, האם ברישיון שלהם אי פעם הופיע איזכור כלשהו לגבי הצורך להציג אישור תקינות רכב מיושן בטסט.

אני לא ראיתי אף פעם דבר כזה, זה מופיע רק ברישונות של רכבי אספנות.

עם זאת, ברור מעבר לכל ספק שכל רכב מגיל 20 שנה ומעלה צריך להגיע לטסט עם אישור תקינות רכב מיושן. תקנה זו קיימת קבר שנים רבות ושום דבר בה לא השתנה.

אני אחפש רישיון ישן (לפני האספנות), אם אמצא, אפרסם כאו.

פורסם

ברשותי רכב מיושן שנת 84.

לא מצוינת ברישיון דרישה לאישור כלשהו, אבל בכל-זאת מחויב להציג אישור תקינות לרכב מיושן בכל טסט (קרי פעמיים בשנה). תוקפו של האישור 3 חודשים אבל בכל מקרה המקור נלקח ע"י מכון הרישוי (מה שכן - אם אני מבצע טיפול בטווח של 3 חודשים מהטסט הקרוב- אני כבר מבקש אישור על הדרך והוא כמובן מקובל בטסט)

פורסם

לא מצאת, כי אין איזכור כזה ברישונות של רכבים מיושנים.

חבל שחלק מהחברים יוצאים בהצהרות נחרצות, שאין להן כל בסיס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...