Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

boston accustic חוות דעת :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה בא לי לאוזן שבוסטון היא חברה, ממש ממש ממש אבל ברמה מאוד גבוה,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרמקולים שלהם, הסאבים שלהם, וגם המגברים שלהם.

ואם יש מישו כאן בפורום שיש לו חלק של בוסטון סדרה גבוה הייתי מאוד רוצה לשמוע כי אני מתעניין

מאוד בסאבים שלהם תודה לכל העוזרים :):):)

ועוד שאלה קטנה MTX שלהיום סיני???? או שהם עדיין חברה ברמה גבוה??

פורסם

אני לא יכול להחזיר לך ה״פ אז אני כותב לך פה. רציתי לדעת איזה דגם הכפול שלך ומה אזור המחיר שלו? ומה ההספק האפקייבי שלו? הסאב מוציא צליל עמוק ומהיר?

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

היא לא ממש ממש ממש ממש ממש ברמה גבוה.

כמו כל חברה זה תלוי במוצר, יש כאלו מוצלחים יותר או פחות.

לא הייתי מדרג אותה מעל חברות אחרות בשוק (פרט לכל חברות החיקוי הסיני).

יש משהו ספיציפי שאתה מחפש או שאתה רק רוצה שיהיה כתוב על הקופסא בוסטון אקוסטיקס?

פורסם

אחלה חברה רק חבל שבסדרות האחרונות שלהם הם התמסחרו ועברו למזרח הרחוק.

אבל סדרת הקומפוננט SPZ מעולה הPRO קצת פחות אבל עדיין טובים.הסאבים G5 והסדרה האליפטית (שכחתי את שמה)מעולה.מגברי הGT מצויינים.הסדרות החדשות פחות.

פורסם

שמעתי כמה רכיבים..

היה רכב אחד שכולו היה בוסטון ומאוד רציתי להתרשם, בדיוק כמוך אז ביקשתי מבעל הבית לשמוע..

אחי הקטן היה קודם הרכב ואני עמדתי בחוץ זה היה נשמע מדהים.. עד שנכנסתי פנימה, לא ישבתי על הכיסא

יותר מ10 שניות ויצאתי.

תשמע ותבין. אל תתלהב מכל מה שהמתקין אומר לך. אחרי הכל זה הפרנסה שלו.

פורסם

יצא לי לשמוע כמה קומפוננטים שלהם וסאב אחד אני אישית לא אהבתי !!

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

• תוכן חדש...