Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://avraham.ccc-cloud.com/AVRAHAM/Audi/January_2012/A1/?ToolID=AV380FB06

אמנם היא עם גיר ידני, אבל המנוע הוא 1.4TSI.

רק להשוואה הפולו 1.2TSI עולה 110,000.

מישהו אמר מכירות חיסול באאודי?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו יכול לספר קצת על סחירות המותג אודי בארץ? אני מדבר על ירידת ערך יחסית, לא אבסולוטית. כמו כן, אשמח לשמוע על הוצאות אחזקה נוספות ממי שהוא בעלים של A1 או שמכיר מקרוב אחד כזה (ביטוח, חלפים).

:idea:
פורסם

לאודי ירידת ערך גדולה יחסית ממה שזכור לי. פחות מב.מ.וו אבל הרבה יותר ממרצדס. בכל מקרה מדובר פה על מכונית בקצת יותר ממאה אלף שקל, כך שההפרשים הם בטח לא גדולים מבחינה כספית. גם לא הייתי דואג מעלויות אחזקה יקרות של ה-A1. זו הרי פולו בתחפושת (רק יותר טובה!)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתוודה ואומר שראיתי את הפרסום לפני כמה שעות ואני מוצא את ההצעה מאד מפתה. היאריס החדשה (אוטומטית) הייתה על הכוונת שלי אבל זה טורף את כל הקלפים (כן, אני יודע שהיא לא מתחרה ישירה של היאריס).

בעולם מושלם לא הייתי מסתכל בכלל על היאריס, אלא בוחר בפולו או בפיאסטה ללא היסוסים רבים (עם נטייה מסוימת לפולו). האודי הזו היא מבחינתי הגשמת חלום.. בקלות לוקחת את התואר הסופר מיני הטובה ביותר (כחבילה כוללת). ה-TSI ששתול מתחת למכסה המנוע שלה מוכר לי בגרסא קצת שונה המשלבת טורבו+מגדש על והוא משובח ביותר.

מה עושים? :oops:

:idea:
פורסם
תתחיל בנסיעת מבחן...

אם אני נזכר בנסיעה שלי, מלפני מספר חודשים, הרי שלמעט ביצועי מנוע טובים לא הצטיינה המיני אודי בדבר, זולת תחושת פרימיום מסוימת. הניהוג היה פושר, תא הנוסעים קודר להחריד והמושב האחורי סובל ממרווח ראש מוגבל מאד.

מה שכן, העיצוב נהדר - ובכל פעם שאני רואה אחת, אני משוכנע בכך יותר ויותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אם אני נזכר בנסיעה שלי, מלפני מספר חודשים, הרי שלמעט ביצועי מנוע טובים לא הצטיינה המיני אודי בדבר, זולת תחושת פרימיום מסוימת. הניהוג היה פושר, תא הנוסעים קודר להחריד והמושב האחורי סובל ממרווח ראש מוגבל מאד.

מה שכן, העיצוב נהדר - ובכל פעם שאני רואה אחת, אני משוכנע בכך יותר ויותר.

אני מסכים רק חלקית. תחושת הפרימיום באמת שם, אבל רמת האבזור הבסיסית די נמוכה וגם כשיש אבזור אקסטרה בתשלום (יקר!) הוא חלקי (למשל המון כפתורי שליטה מההגה שלא עושים כלום - כי אין את הפיצ'רים בכלל). הניהוג עצמו היה מפתיע לטובה (הצמיגים היו רחבים במיוחד, אולי זה השפיע) והמכונית בכלל לא מרגישה כמו פולו מבחינת התנהגות כביש. מה שכן, תא הנוסעים אכן קודר (כמו רוב האודי) והמושב האחורי באמת מצחיק (הבגאז' אפילו יותר מצחיק).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברים אני יודע שזה ישמע כמו "קנאת פין" (לא מכיר ביטוי אצילי יותר לעניין), אבל אני פשוט לא מתחבר למראה של ה A1 ,

לטעמי הוא פשוט נשי מדי.

עם יד על הלב הייתי בוחר בפולו גם אם המבצע הזה היה רלוונטי בזמנו שקניתי את הרכב.

נ.ב. עם מחירי הדלק בימינו, 1.2 זאת באמת לא מילה גסה :wink:

זמין 8)

פורסם

אני חושב שמי שמחפש מכונית קטנה, עם נוכחות, מנוע מושלם, היגוי מדהים וכרגע נוכח המחיר הנוכחי הA1 באמת חבילה טובה.

הכל שאלה של העדפה, נכון באמת העיצוב פנים הוא קודר ובחבילת הבסיס הוא נטול פיצרים, אבל לאוטו הזה יש סטייל שלא תקבל בשום פולו, יאריס ואחרות רבות.

במחיר שהיה עד היום לא הייתי ממליץ על הA1 (בעלים של אחת כזאת) אבל במחיר הנוכחי, גם עם חבילת הפרימיום, משנה את כל התמונה.

פורסם

בעוד 17 שנה אקנה אחת לביתי היקרה שאך נולדה לפני חודש וחצי ;-)

לגופו של עניין, הלוואי וזה היה משפיע על מחירים רשמיים של יבואנים מתחרים, אך אין סיכוי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי זהו המחיר הריאלי לדגם הנ"ל.

יותר יקר מהפולו אבל גם יוקרתי יותר וחזק יותר. אם היה לי את הממון והייתי מחפש רכב מיני-פרמיום במחירים הנ"ל בהחלט הייתי שוקל אותה!

אני חושב שהמחיר הינו זמני, כדי שיבואן יפתר מהמלאי של הרכבים, ואחר כך המחיר יעלה בחזרה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תוכן חדש...