Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מעוניינת לקנות רכב קטן בתקציב של 25-30 K. נסיעות בעיקר עירוניות עם גיחות בין עירוניות כפעמיים-שלוש בחודש. מבולבלת מאוד בשל דעות סותרות ואשמח להמלצה מנומקת לגבי דגם:

סיריון 2002, מנוע 1300, 120000 ק"מ כ- 28 אלף ש"ח. כדאי?

מה לגבי טויוטא יאריס שנת 2001 ב- 30 אלף ש"ח?

מה לגבי פולסווגן פולו שנת 2002/2003? מומלץ? תחזוקה?

ושאלה אחרונה- גטס בדגם היותר חסכוני- האם באמת חסכוני או ששווה לקחת כ-5 שנתונים פחות בדגמים לעיל.

תודה!

פורסם

מה ההגיון לרכוש רכב 2001/2002 שבאותו כסף איפשר לרכוש רכב משנת 05+?!

בכל אופן, הטויוטה יאריס יקרה מאוד וממש לא מצדיקה את מחירה. לגבי הפולו,אם את מתעניינת ברכב אוטומט, קחי בחשבון שתיבת ההילוכים שלו לא מאריכה חיים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
ברשותי גטס 2007 (רכב שני במשפחה) מעולה וחסכוני. ד"א אני מוכר. פרטים בפרטי!

אני נוהג על 2008 כבר מעל שנה,

הרכב מאוד אמין, לא עושה בעיות (מפאת גילו נאלצתי להחליף מצבר, אבל זו לא בעיית אמינות), הרכב לא שותה כמו שאומרים, נסעתי רבע טנק רק בעיר, הגיר אוטומטי, ואני לוחץ כשאני צריך כוח (לא פתיחות וחארטות, אלא קיק דאון פה ושם), והרכב עשה על רבע טנק 120-130 ק"מ שזה משהו כמו 1:11-1:12... והכול בעיר. חלק עם מזגן...

ברמת הגימור שלי גם מקבלים אבזור בטיחותי מכובד שכולל 4 כריות אוויר, ABS וESP.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...