Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה בקשר לייבוא אישי, אבל האתר הזה לימד אותי שיש לפולקסווגן דגמים שבכלל לא שמעתי עליהם.:headscratch:

עשיתי שעורי בית והנה חלק מהם.

TARO- לפי מה שהבנתי זה הדגם הקודם של האמארוק.

SHARAN- מיניואן שנראה דווקא לא רע, המיועד לשוק האמריקני.

SANTANA- רכב שעשוי על המרכב של הפאסאט 1981, עבר כמה מתיחות פנים ועדיין נמכר לשוק הסיני עם מנוע 1.6 הישן.

חברים יש מצב שאני מבייש את עצמי פה :oops:, אבל באמת ובתמים שלא ידעתי על קיומם של דגמים אלה.

הנה כמה תמונות:

TARO.jpg

SHARAN.jpg

SANTANA.jpg

זמין 8)

פורסם

הפולקסוואגן שאראן הוא מיניואן אירופי למהדרין המיועד לשוק האירופי (תיאום מכני לסיאט אלהמברה שגם הוא לא משווק כאן), לשוק האמריקאי יש לפולקסוואגן את ה-Routan שהוא למעשה קרייזלר וויג'ר בתחפושת פולקסוואגן ומיוצר בקנדה.

פורסם

ככה. אלו התקנות מאז ומעולם.

מה שיותר מעניין אותי - אפשר כבר לייבא רכב אירופאי מארה"ב?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דניאל, כמדומני תקנה 282 לתקנות התעבורה אומרת שלא יירשם רכב ביביוא אישי אם חלפו 24 חודשים ממועד הייצור.

גם נוהל יבוא אישי של משרד התחבורה אומר שלא ניתן להגיש בקשה ליבוא אישי אם נותרו פחות מ-45 יום לפני שיחלפו 24 חודשים ממועד הייצור.

פורסם

רועי, גם האיסור לייבא רכב שיוצר בתקינה אמריקאית מחוץ למדינות נפט"א (ארה"ב, קנדה, מכסיקו) מעוגן בתקנה 282 ...

למשל ביואיק ריגל יוצרה עד עתה בגרמניה בלבד בתקינה אמריקאית לצד האופל אינסיגניה ומשם נשלחה לארה"ב (השלדות מתחילות באות W ולא בספרות 1-5 כמקובל לרכב במיוצר בנפט"א) לפיכך לא ניתן לייבא ביואיק ריגל ביבוא אישי אלא אם מדובר בדגם שיוצר בארה"ב (הייצור החל שם ממש לאחרונה).

פורסם
דניאל, כמדומני תקנה 282 לתקנות התעבורה אומרת שלא יירשם רכב ביביוא אישי אם חלפו 24 חודשים ממועד הייצור.

גם נוהל יבוא אישי של משרד התחבורה אומר שלא ניתן להגיש בקשה ליבוא אישי אם נותרו פחות מ-45 יום לפני שיחלפו 24 חודשים ממועד הייצור.

שאני יבין.. כל זה תקף רק לרכבים אירופאים ? או לכל רכב שאני מייבא מחו"ל ?(גם יפני לצורך העניין..)

חי את הסיבוב :twisted:

פורסם

זה תקף לרכב שמיוצר בתקינה אמריקאית (עבור השוק האמריקאי) מחוץ לנפט"א. כלומר לקסוס HS250 שמיוצרת ביפן בלבד עבור השוק האמריקאי ולכן מיוצרת רק בתקינה אמריקאית, לא ניתן לייבא, אבל לקסוס LS460 המיוצרת ביפן בלבד גם בתקינה אירופית עבור השוק האירופי ולרכב יש תעודת C.O.C (המעידה על עמידתו בתקינה האירופית), ניתן בהחלט לייבא אך תידרש לתשלום 7% מכס (סה"כ זה יוצא 120% מס אם אני לא טועה) אבל בגדול זה אפשרי. אגב, לקסוס RX מיוצר גם בקנדה בתקינה אמריקאית - את זה ניתן לייבא כי הוא מיוצר באחת ממדינות נפט"א. מקווה שלא סיבכתי ... 8)

• תוכן חדש...