Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושה עצה,פילטר ל106 ראלי-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי רוצה להתחיל לשפר קצת את הראלי שלו..

הראלי היא דור II,ואת זה שלמספר גדול של חברים פה יש ראלי אני כבר יודע,ובגלל זה אני פונה אליכם בקשר לפילטר..

אז:איזה פילטר אתם ממליצים לשים בראלי?? הציעו לו כבר כל מיני דברים,אמרו שאינבוקס הכי טוב,אמרו שאפשר לשים פילטר אחד ושניים לנשם, ואמרו גם שאפשר לשים פשוט פילטר פתוח רגיל..והוא כבר לא יודע מה לעשות..

אז מה אתם אומרים הפילטר הממולץ לשים בראלי? תודה!

נ.ב.-הייתי איתו לפני כמה ימים בפאסט אוטוספורט לשאול קצת שאלות,ואמרו לנו שאם שמים לראלי צנרת עם דוד,פילטר,וצ'יפ-תהיה תוספת של 20 כ"ס! לא פחות. זה נכון? או שזה סתם שטויות? שוב תודה!

פורסם

הנושא הזה נטחן לעייפה, חפש "פילטר" במנוע החיפוש, אני אתן לך כיוון.

האפשרויות שעומדות בפני חבר שלך הן:

1. פילטר אוויר פתוח עם תיעול של אוויר קר דרך צינור שמוביל אוויר מקידמת הרכב, של K&N או JR למשל.

2. פילטר אינבוקס, שמחליף את האלמנט המקורי בתוך תיבת האוויר של הראלי, של ITG למשל.

3. פילטר סגור בתוך תיבה מקרבון, של PIPERCROSS או BMC למשל.

מאחר ותיבת האוויר שבראלי אינה מגבילה ואף תוכננה בצורה יעילה למדי הייתי הולך על אפשרות מס' 2 שהיא למרבה הפלא גם האפשרות הזולה ביותר.

התקנה של פילטר אוויר אינבוקס תנצל את תיעול האוויר הקר המקורי שכבר קיים ברכב ותיעזר בפילטר תחליפי מכותנה או ספוג במקום פילטר הנייר שמגיע כסטנדרט בראלי.

באפשרות מס' 1 ישנו תמיד הסיכון שיחד עם אוויר קר מהצינור שהתקנת תשאב גם אוויר חם מתוך תא המנוע, אוויר חם יפגע בביצועים מאחר ויש בו פחות מולקלות חמצן לנפח נתון ביחס לאוויר פחות חם.

אפשרות מס' 3 הינה היקרה ביותר. מאחר ובראלי כבר יש תיעול אוויר קר מקדמת הרכב כסטנדרט אשר ניתן בעזרת שינוי מינימלי של החלפת אלמנט סינון באחד "ספורטיבי" להביא אותה לביצועי מספקים לטעמי השקעה שכזאת אינה מצדיקה את העלות שלה.

בקשר לזה:

נ.ב.-הייתי איתו לפני כמה ימים בפאסט אוטוספורט לשאול קצת שאלות,ואמרו לנו שאם שמים לראלי צנרת עם דוד,פילטר,וצ'יפ-תהיה תוספת של 20 כ"ס! לא פחות. זה נכון? או שזה סתם שטויות? שוב תודה!

לא, זה לא נכון.

בהצלחה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...