Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי פונטו איבו 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפורום שלום, אני מחפש רכב ואשמח לשמוע מה דעתכם

קיבלתי הצעה לרכב מחברה ידוע יחסית:

פיאט גרנדה פונטו איבו

שנת 2010

30,000 ק"מ

ללא תאונות, מחר תגיע לבדיקה,

בדף שהציגו לי על בדיקה שהם עשו רשום לגבי שריטות פה ושם, כתוב כיוון ציר משו.. ובדיקת בלמים יש להוריד את הגלגל לבדיקה, א הבנתי מה בדיוק זה אומר.

כמובן שמחר אני הולך לבדיקה במכון משלי, נראה מה יגידו, המליצו לי על המעבדה בחולון.

בעלות קודמת פרטית.

בנסיעה שעשיתי על הרכב הוא משום מה, כשאני לא לוחץ על הגז, האוטו מאט כאילו אני לוחץ מעט על הברקס,

ומרגיש כאילו הרובוט שאמור להחליף הילוך קצת איטי, יכול להיות בגלל שהנסיעה הייתה עם הרבה במפרים אז אופי הנסיעה בלבל אותו?

בקיצור מציעים לי על הרכב 66,000 ש"ח.

מה דעתכם? שווה?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש בבעלותי גם איבו 2010, אוטו טוב מבחינת צריכת דלק אמינות ועלויות אחזקה .

אם אתה מחפש רכב שנותן האצות חזקות ברמזורים ועקיפות משוגעות תעבור למשהו אחר .

אני ממליץ שתסע לפני זה על הרכב שתרגיש את התיבת הילוכים הרובוטית , כעיקרון ברגע

שאתה מבין אותה אתה שוכח מזה לגמרי .

וכן התחושה שעובר הילוך זה סוג של בלימה אבל זה רק פסיכולוגי בגלל שאתה לוחץ על הגז והגיר בכלל מתעסק עם העברת הילוך .

הדרך הנכונה להעביר הילוך היא לשחרר את דוושת הגז ואז ההילוך עובר בצורה חלקה יותר .

תהנה

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

אצלך האיבו בעלת 105 כ"ס או החלשה יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...