Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב

live4cars
שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

דודה שלי רוצה לקנות רכב חדש ברמה של מזדה 3, הונדה סיויק, ניסן אלמרה, מגאן, קורולה, פוקוס.

בבקשה תעזרו לי.. היא סומכת עלי שאני אגיד לה מה לקחת.

דרך אגב. גרסאות ה-2 ליטר מועדפות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאלמרה ולקורולה אין גרסאות 2 ליטר.

אישית הייתי הול על הפוקוס 2 ליטר, היא הכי מאוזנת בין הדגמים שפרטת.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אישית (בקו מחשבה של אישה בוגרת) הייתי הולך גם על הפוקוס, רכב מוצלח לדעתי, נוח, לא עושה בעיו ובעל כוח, וגם יותר זול מהמאזדה 3, לאמא שלי יש גם פוקוס 2.0 והיא מרוצה ממנה עד הגג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן הפוקוס היא הבחירה הטובה ביותר, היא בחירה מועדפת בעיקר לנהג ומי שיכול להעריך התהגות כביש טובה,בעדיפות שניה עומדת האלמרה 1.8 עם אמינות עדיפה על הפוקוס ועם נוחות ומרחב עדיפים על שאר היפניות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי עניין ה2.0 מבין ה4 שנשארו אזי הקורולה היא היחידה שלא מוצעת בגרסאת ה2.0 (אך רצוי לדעתי שלא לשלול אותה שכן היא יחסית מוצלחת גם בגרסאת ה1.6).

המגאן וה3 2.0 נראות לי יקרות מידי ונושקת לקט' המשפחתיות הגדולות כך שנראה לי שהן יורדות מהרשימה (אלא אם ה1.6 אקטואלי).

כנראה שמבחינת מחיר ותמורה כשמדובר באופציות המדוברות בעלות מנוע בנפח 2.0 , הפוקוס (ועל אף הגיל המתקדם) היא אכן המשתלמת ביותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי בשביל דודה שלך יהיה הכי טוב הרנו מגאן 2.0

היא מפוארת,נוחה,גם חזקה,מרווחת...

אבל המחיר שלה גבוהה.

הפוקוס משתלמת בגלל המחיר.

אבל אני לא חושב שהיא מחפשת התנהגות ספורטיבית או משהו באוטו שלה נכון?

לא היתי פוסל את הקורולה ברמה לוקסורי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגידו, אתם נורמלים?! אלמרה?!!? מול מאזדה 3 ורנו מגאן?!

:shock:

גם הפוקוס היא לא מציאה גדולה. כן, דינמיות במקומה מונחת, אבל זו לא כלכך משנה לדודה.

אני בטוח שמאזדה 3 תגרום לה להרגיש קצת יותר טוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...