Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים מתאריך 4808 הורכבו כשביו בני שנה ויש חשבונית לתיעוד..

אני כבר מאוגוסט הייתי בהתכתבות עם מוטי עד שהוא אמר לי לשלוח לו את הצמיגים..

הצמיגים לא שחוקים הם פשוט יבשים מאוד עם בליטות בדופן שחייבו החלפה כדי לעבור טסט..

הזוג הקדמי מעולה והוא גם אנרגי.

הצמיגים פורקו כבר ביולי מהרכב והם שוכבים אצלי בבית.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי ואני שואל שוב, יש נציגות רשמית למישלין בארץ?

יש כזה דבר אחריות ארצית על המותג?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קוגול הם היבואנים ומוטי קרצר הוא הסוכן מכירות וגם הבודק צמיגים ולא ברור באיזה סמכות הוא מחליט שצמיגים תקינים כאשר בוחן רישוי פסל אותם?!

חיפושיות 73-74

פורסם

אני הבנתי בזמנו שיובש זה בעיה נפוצה בצמיגי מישלין אנרג'י, ובכלל הרמה של הצמיגים הירוקים האלה היא ברמה הרבה מתחת לרמה הנורמלית של מישלין.

לכן אני קניתי את הצמיגים הירוקים של קונטיננטל, ומרוצה מאוד. למרות שבתחילה חשבתי לקנות מישלין.

פורסם
אני הבנתי בזמנו שיובש זה בעיה נפוצה בצמיגי מישלין אנרג'י, ובכלל הרמה של הצמיגים הירוקים האלה היא ברמה הרבה מתחת לרמה הנורמלית של מישלין.

לכן אני קניתי את הצמיגים הירוקים של קונטיננטל, ומרוצה מאוד. למרות שבתחילה חשבתי לקנות מישלין.

בדיוק כך!! צמיגי המישלין של הסקסו אחרי שנתיים(ועוד ישבו מאחורה).

פורסם

קניתי את הצמיגים מזמן הייצור בני 11 חודשים והשתמשתי בהם שנתיים כאשר הם היו מורכבים מאחורה ברכב ששוקל בערך 800 קילו (סיטרואן סקסו), והם היו סדוקים ומיובשים בצורה יוצאת דופן ביחס לכל צמיג אחר.

שלא יהיו אי הבנות- הצמיגים איכותיים מאוד בביצועים וגם עלו 360 ש"ח לאחד .

פורסם

לפני שאתה פונה לבית משפט, שזה יכול לעלות לך כסף, אולי כדאי להתלונן במועצה הישראלית לצרכנות (אני לא מצליח לפרסם קישור, חפש בגוגל). מנסיון הם יכולים לעזור.

פורסם

בהנחה שכל הפרטים נכונים והתנהגות נציג היבואן היא לרעת הצרכן - נראה לי שאין מנוס מתביעה קטנה.

אבל גם הוא יודע וכם אתה, שלא בטוח שתטרח ותשקיע זמן ומשאבים עבור אלף ומשהו ש"ח, כי לכל היותר תקבל את העלות המקורית ופיצוי קטנצ'יק. אל תגזים בעניין הפיצוי כי אז יכעסו עליך בבימ"ש.

אם יש לך את המשאבים - נסה ! דע כי הנך רשאי להתייעץ עם עו"ד לגבי הגשת תביעה קטנה, אבל לא להיות מיוצג, ואתה יכול להוסיף את שכרו לתביעה.

יתכן ואלטרנטיבה הולמת תהיה פניה לאתרי תלונות באינטרנט, אתרי רכב, YNET. נסח את העובדות ובלי דעה אישית בדומה למה שכתבת כאן.

אם זה היה מתפרסם לפני כמה חודשים - לא הייתי בוחר מישלין לרכב שלי, למרות נסיון מצויין ורב שנים, והנחתי שיש מי שיעמד מאחורי אחריות ל-4 שנים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תעשו קצת סדר בבלאגן

בכל פנצריה שמכבדת את עצמה הלקוח מקבל חשבונית שרשומים עליה כל פרטי הצמיג.

וזאת בעצם התעודת אחריות שלו.

במידה ולקוח חוזר עם צמיג פגום, מנסים להגיע איתו קודם כל לפשרה לגבי צמיג חלופי.

ואת הצמיג או הצמיגים שולחים עם טופס מיוחד בחזרה ליבואן לבדיקה ע''י מהנדס צמיגים מוסמך של אותה החברה!

במידה והמהנדס אישר פיצוי ללקוח, הלקוח עדיין יצטרך להוסיף את ההפרש מהבלאי שניגרם לצמיג.

הכוונה שבמידה והלקוח נסע עם הצמיגים כחצי שנה וניגרם בלאי של 20% אז הלקוח יקבל זיכוי רק על 80%.

בעיקרון נדיר שהמהנדס לא מאשר זיכוי ללקוח ובהרבה מקרים אפילו נותנים צמיג חדש.

אני רק חייב לציין שרוב הניסיון שלי במקרים כאלה זה עם חברת קונטיננטל ובארום שזאת חברת בת שלהם.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

היום ניסיתי לתפוס את בני מהנהלת קוגול אך הוא אמר לי שהוא לא יכול לדבר...

אני ימשיך לנסות ואם זה לא יעזור אני יפנה לynet ומשרד התחבורה.

חיפושיות 73-74

פורסם

דיברתי עם מוטי שטורם המנכל .

הוא בהתחלה היה בסדר עד ששאלתי מהי ההסמכה של מוטי בבדיקת תקינות הצמיג -הוא התעצבן ואמר לי לך למי שאתה רוצה וניתק.

אני עליתי על שיטת מצליח בחברה שמייצגת את מישלין העולמית . אני ידווח למישלין העולמית על התנהלות היבואן והשירות הגרוע.

אני יפנה לאיגוד המוסכים וענף הצמיגים במשרד התחבורה וגם בסוף לבית משפט לתביעות קטנות.

הם בודקים ללא הסמכה תקינות צמיגים -בדיוק כמו שאני יבוא למישהו ויגיד לו הצמיגים שלך מעולים ויחתום על זה...

אם לעוד מישהו היה בעיה שיצור איתי קשר בפרטי.

חבל שחברה כה רצינית הרסה לעצמה מוניטים בגלל חוסר מקצועיות ועבודה בלי סמכות כלשהי.

ממש סכנת חיים לסמוך עליהם .

חיפושיות 73-74

פורסם

אהלן שי, אין לי שום צד בעניין אבל תחשוב על כיוון אחר.

מה אתה חושב שאחרי שנתיים שנסעת עם הצמיגים, שזה נניח במקרה הטוב 20 אלף ק"מ ובגרוע זה יכול להיות גם 100 אלף אתה בא בטענות?

אצלי כל צמיג שהיה על הרכב התייבש אחרי שנתיים, בנסועה של 30 אלף בשנה.

אחריות על צמיגים מקבלים ב5000 ק"מ הראשונים בערך, באמת שאחר כך זה נשמע מגוחך.

אז ממחר כל בנאדם ינסע עם הצמיגים שנתיים, יבקש החלפה באחריות וככה הוא שילם פעם אחת ויצחק כל החיים? לא הגיוני.

וזה שבטסט הכשילו אותך לא אומר שהטסטר מבין משהו.

לחבר היו צמיגים על הרכב בני 10! הוא עמד להחליף אותם אך חיכה שיגיעו החדשים אולם בזמן הזה הוא היה צריך לעבור טסט, שם ספרי מבריק על הצמיגים ועוד הטסטר שיבח אותך איך הוא שומר על הצמיגים.

זה טסטר מוסמך? הצחקת אותי.

Got To love It

פורסם

איך אתה מסביר את הניתוקים בפנים ברגע שאני שואל אם יש תעודה/הכשרה /סמכות?משהו שמעיד על כך שהם יכולים לבדוק צמיגים !

אני רוצה להבין על סמך מה הם קובעים אם צמיג תקין או לא??

הם יכלו לומר לי יש לי אישור ממשרד התחבורה ככה וככה יש לנו הסמכה ממישלין ככה וככה-הייתי מבין וסוגר עניין.

אבל פה הם מדברים איתך כמו בנאדם מהרחוב ומנתקים כאשר נשאלת השאלה על הסמכות!

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!

איך תסביר שהזוג הקידמי עדיין מורכב ומתפקד מעולה עד עכשיו?

חיפושיות 73-74

פורסם

אחריות לצמיגים זאת לא פיקצייה. הייתי לי בעיה שנראתה כמו הפרדת סולייה של הצמיג ולאחר כמה פניות להחלפת הצמיג באחריות, קיבלתי פקס מהיצרן שלקח אחריות ליידע אותי שאני יכול להמשיך ולהשתמש בצמיג והפגם אינו נושא בטיחותי, אלא רק ויזואלי. אומנם הצמיגים לא הוחלפו, אבל קיבלתי תמיכה כי ניתן להמשיך להשתמש בהם וזה עובר טסט. תגובה רשמית של היצרן מגובה במסמך.

tires.pdf

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...