Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ישלח מייל ליצרן אני לא יעביר את הנושא בקלות.

אני בטוח שמוטי או בני קוראים פה, אני רק לא מבין מדוע אין תגובה שלהם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

~shay~ היקר !

דומני , כי למען הגילוי הנאות של השתלשלות העינינים בפרשה עליה מדובר היה עליך להזכיר פרט חשוב נוסף , שלדעתי תרם רבות

לבעייה שהתפתחה בצמיגים בני השנתיים שלך.

מעיון בשירשור הבא שאתה פתחת עולה עובדה מעניינת שאתה הודית בה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=400082

הרכבתה ברכב כבד למדי - קיה קרניבל דיזל 2002 צמיגים בניגוד להמלצת היצרן קיה - קוד מהירות T (עד 190 ) במקום קוד

מהירות H (עד 210) . אולי בגלל זה הם התבלו מהר מדי ?

אם עשית זאת ביודעין יש לך רשלנות תורמת לפרשה. אם המתקין טעה/עבד עליך אזי הפנה טענותיך אליו.

פורסם

לא אתה מטעה סתם!

הצמיגים הנל הם בדירוג h על פי המלצת יצרן. לא כבד ולא כלום.

איך תסביר צמיגים שנרכשו בהפרש קצר יחסית זוג אחד פגום וזוג אחד במצב מעולה?

מדובר על הצמיגים מישלין מ4208 שהורכבו באמצע 09 וכבר באמצע11 ירדו מהרכב כי היו פגומים.

חיפושיות 73-74

פורסם

לקוד דירוג המהירות המותרת בצמיג אין שום קשר לעומס (משקל) שמותר להעמיס עליו. לשם כך יש עוד קוד, בצורת מספר דו\תלת-ספרתי על דופן הצמיג קובע את המשקל שמותר להעמיס על צמיג בודד. טבלת עומסים מפורטת בלינק כאן-

http://tires4u.co.il/page11196/

פורסם

הזוג שמורכב כרגע באוטו זה הT אלה שפורקו והם פגומים הם h על פי רישיון הרכב .

חיפושיות 73-74

פורסם

שלחתי מייל לynet עם כל הסיפור.

מחר ישלח מייל ליצרן.

חיפושיות 73-74

פורסם

שי בהצלחה עם המאבק איתם, לי הספיק להבין שמישליין אני לא אקנה יותר. כל מי שמפיל את האחריות עליו ולא על החברה שילך יקנה מישליין פעם הבאה ויצטרף להרפתקה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

ככה אני רואה את הדברים :

כשנותנים אחריות לצמיגים או אחריות לרכב חדש זה אומר "אחריות " בלי , אים, אים, ואים .......

כלומר , לא כתוב בשום חשבונית צמיגים מס ק"מ המגביל אחריות , ולכן אם אין דבר כזה , אז אף אחד

לא יכול לבוא ולטעון להסרת האחריות בגלל מס ק"מ גבוה.

הנציג קבע שהצמיגים תקינים , ובטסט הם ניכשלו , והלקוח עומד באמצע , אז תסלחו לי , אבל אם מכון רישוי

קבע שהצמיגים לא תקינים , שידאג נציג מישלין , שקבע שהם תקינים לשכנע ולהוכיח מול מכון הרישוי , ולא

לנפנף את הלקוח , כי מי שקובע חוקית את תקינותם ונותן רישוי לרכב לנסוע הוא מכון הרישוי ולא נציג חברת הצמיגים.

במקרה הזה , אין מנוס מהגשת תביעה כנגד חברת הצמיגים מישלין המתחכמת מול האזרח הקטן .

מעניין , מישליין טוענת לאיכות ויוקרה , וצמיגיה עולים כמעט פי 2 מהמתחרים , אז לשם מה ?

מה אנחנו קונים שם או איכות ? והאם לאיכות אין אחריות ?

אני רוצה לראות איך שופט לא יזכה אדם שרכש צמיגי יוקרה במייטב כספו , קיבל אחריות ל 4 שנים

ואחרי שנתיים פסלו לו את הצמיגים נציגי החוק , קרי נציגי משרד הרישוי .

אגב , גם אני לא אקנה מישליין אלא צמיגי טויו בחצי מחיר , ככה שאחרי שנתיים אקנה סט חדש

בלי להכנס לסרט שכזה.....

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

הם מתנערים בטענה שיש פנצרים בצמיגים , הפנצרים לא גרמו חכך שלא יהיה אוויר כלל , תמיד שמתי לב והחלפתי לספייר ככה שהטענה הזאת שלהם להתנערות מהאחריות היא ממש קטנונית.

ליצרן לא פניתי עדיין ואני השבוע יעדכן את מישלין העולמית במתרחש.

אם רק כולם היו יודעים מול מי הם עומדים כשהם קונים מישלין -החברה לא הייתה מוכרת כל כך הרבה צמיגים.

חיפושיות 73-74

פורסם

אגב , גם אני לא אקנה מישליין אלא צמיגי טויו בחצי מחיר , ככה שאחרי שנתיים אקנה סט חדש

בלי להכנס לסרט שכזה.....

מבלי להסיט את הנושא, יבואן טויו התנהג בצורה לא פחות מחפירה כשרצו לממש את האחריות, וזה עוד במעמד הקניה ולא שנתיים אחרי.

כך שהמסקנה היא "תקנה ותתפלל" אין אחריות אין טובות..

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

עצוב לקרוא את ההודעה הזאת .... פשוט שמים עלינו **** והעיקר שנקנה מה יהיה אחרי זה -לא מעניין אותם.

חיפושיות 73-74

פורסם

Ynet משום מה החליטו להתעלם ..

יש עוד מישהו שזה קרה לו? אני כנראה הולך לכיוון של בית משפט.

אני יפנה גם לאיגוד המוסכים.

חיפושיות 73-74

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לבחור שרשם על הפנצרייה בירושלים שיכולה לזכות אותי.

פנה אלי בפרטי עם פרטי הפנצריה וטלפון וקצת יותר פרטים.

שוב, אם יש עוד מישהו שנכוונה ממישלין שירשום זאת בשרשור הזה.

חיפושיות 73-74

פורסם

אם אני זוכר נכון, היה פה שרשור על מישהו שנסע לבודק צמיגים מוסמך שהוציא לו דוח על הצמיגים ושהם תקינים (בטסט אמרו שהם לא). תנסה לפנות לאותו מומחה.

משכנתא זה קל

פורסם

אין לי מושג על מי אתה מדבר לצערי.. אם אתה יכול למצוא לי את השרשוור אני מאוד אודה לך.

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...