Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i35 או מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב שלום לכולם

אחרי ביקור בסוכנויות החלטנו פה אחד יונדאי המאזדה הרגישה כמו ספסל ברזל בגן ציבורי (הפוקוס הייתה נהדרת אך איננה מוצעת לנו כלל וכלל) בסוכנות יונדאי אמרו לנו שזמן האספקה של הרכב ארוך מאוד,

מנהלת כח אדם בעבודה החדשה(שממנה אנו מקבלים את הרכב) אמרה לנו שכרגע היונדאי אזלה מהמלאי בחברה אך עד זמן שנקבל את האוטו אמצע פברואר - תחילת מרץ ( העיכוב נובע שקבלת אוטו מתאפשרת רק עם למקבל יש רישיון ועד טווח תאריכים אלה אנו מקויים בעז"ה שאשתי מקבלת ההטבה תהיה עם רישיון ביד ) היא מקווה שהוא יחזור למלאי.

האם לחברות הליסינג זמן ההמתנה קצר במיוחד או שפשוט המנהלת כ"א לא חשבה שזה רכב מבוקש וע"כ לא שאלה את קצין הרכב של החברה?

הודעת שירות:

לקבלת ייעוץ מקצועי חינם בנושא קניית רכב מליסינג

פורסם

7 חודשים ואנשים ממשיכים להזמין....

לא ייאמן איך בישראל מחכים בתור חצי שנה לרכב במחיר מופקע שבשאר העולם עולה חצי מחיר ומקבלים מיידית :roll:

פורסם

שוב שאר העולם? דווקא המחירים של יונדאי עוד "נורמליים" יחסית ליבואנים אחרים. אפילו שכולם עושקים אותנו, ואין מה לעשות.

אני אישית, אם הייתי בלי רכב, לא הייתי קונה מיבואן כזה, כשאין לו רכבים במלאי. אבל לנו יש רכב, לכן כן הזמנו מיונדאי וגם לנו זמן האספקה ארוך (למרות שהוא קרב ובא).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לחכות, אם הרכב שווה את זה ואם הבן אדם שהזמין כרגע עם רכב. כמובן שאם צריכים רכב מיידית אז זאת בעיה. וחוץ מזה באמת שאין ל I35 מתחרים במחיר הזה, אז באמת כדאי לחכות. אני כבר מחכה 3 חודשים ונשאר עוד חודשיים שלוש, זה לא נורא הזמן עובר.

פורסם

אני לא קונה מחברת הליסינג אלא מקבל בליסינג תפעולי מהעבודה של אשתי ותהיתי האם המנהלת יודעת מה שהיא מדברת על אספקה זריזה שכזו, פשוט לא נראה לי להיתקע עם מזדה 3 במקומה

פורסם

למה שלא תבקשו קיה פורטה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפני שקיבלתי I35 נהגתי 3 חודשים על מזדה 3 חדשה (היו לה כ 1200 ק"מ כשקיבלתי אותה).

לדעתי אין למזדה יתרון אחד אפילו שאני יכול לחשוב אליו.

קיה פורטה היתה אצל חבר (שאגב גם בחר ביונדאי) ןהרגישה סתמיץ פשוטה ואפורה לחלוטין.

• תוכן חדש...