Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדלק מכנס בלחץ גבוהה למחלק ויוצא ממנו חלש , המחלק פורק מהמנוע לצורך אוברול, ועמד בצד עטוף ומוגן במשך שנתיים ונתפס .. האם יש דרך לשחרר אותו? דפיקות קלות עם עץ ניסיתי מלמעלה ולא זז כלום ,מישהוא התנסה עם מקרה כזה ?

פורסם

אני מניח שמה שתקוע הוא השסתום. יש כניסה מלמעלה שמשמשת כלחץ דלק נגדי לשסתום כנגד פעולת הנדנדה.

נסה להכניס משם לחץ אוויר שידחוף את השסתום כלפי מטה. איזה רכב מדובר?

פורסם

אם פתחת את המחלק, שכח מזה שהוא יעבוד טוב אי פעם.

שיחקתי ברבים כאלו.

הדבר היחיד במקרה בעיה הוא להוציא את הטובלן, לרסס הרבה תרסיס נוגד חלודה ולשטוף בבנזין.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
אם פתחת את המחלק, שכח מזה שהוא יעבוד טוב אי פעם.

שיחקתי ברבים כאלו.

הדבר היחיד במקרה בעיה הוא להוציא את הטובלן, לרסס הרבה תרסיס נוגד חלודה ולשטוף בבנזין.

מאחר ובמערכת הזאת אין לי נסיון רב ,אולי מהחשש לדפוק אותה אז אם אפשר לקבל קצת יותר מידע מזה טובלן (או שיש לו שמות נרדפים נוספים שאותם אני מכיר בערך) ואת דרך הגישה אליו אני אודה לך מאוד

שאני יחדיר אליו WD40 מחר באור יום ונראה איך יזוז אם זה

פורסם

חפש קיט שיפוץ באיביי.

סדר גודל של 40$.

אכן חXא של דבר, ונוטה להתפס אחרי תקופה ללא שימוש.

קשה להשיג גם מפירוק, וגם שם רובם כבר לא תקינים.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

חוק מרפי פעל עליי בהרבה אכזריות..

אחרי שקניתי מחלק חדש ניסיתי עוד פעם אחת להתעסק עם הישן ע"י החדרת שמן עוד פעם ודפיקות קלות ואופס השתחרר.. עכשיו שיש לי 2 תקינים , אני יצטרך לארוז את מה שהבאתי ולאכסנן אותו (אוהב יותר את המקורי שלי ) עכשיו איך עדיף לשמור את המחלק שלא יתפס עוד כמה שנים ...?

• תוכן חדש...