Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזוקן, משופם.

אחרי שבע וחצי שנים עם אותה התמונה החלטתי לשנות, ות'כלס, יפה לי לואי דה פינס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קימל של בן אדרת.

הייתי שם עם אישתי, נהנינו מאוד מאוד.

אוסובוקו + זנב שור.

שתי המנות היו נפלאות.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

חברה, רדו כבר מהמסעדות של השפים המיוחצנים (צוק, שגב, בן אדרת, חיים כהן, אייל שני הנוכל והשרלטן שפתח בדיחה עלובה שנקראת המזנון וכו'), אתם לא קולטים שאתם משלמים הון תועפות על אוכל סביר במקרה הטוב, בד"כ בינוני ומטה שמלווה במסע יח"צ ששני בגודלו אך ורק לאגו המנופח של השף המופרך.

ללא ספק רוב המסעדות הטובות באמת בישראל הן מסעדות שמעולם לא ראיתם את השף בתקשורת ובספק אם שמעתם את שמ(ע)ו אי פעם.

מי השף של סבסטיאן? קופי-בר? פסטיס (ז"ל)? ברסרי? יועזר? מול ים (הייתה תקופה שהוא קצת יחצן את עצמו אבל כבר שנים לא יוצא מהמטבח)?

אל תתרחו לענות, אלא שאלות רטוריות. ברור לי שמי שבקיא בתחום יודע מי השפים אבל חובב המסעדות הממוצע לא ידע מי אלא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, אני גם לא יודע מי זה בן אדרת אבל את האוכל והאוירה בקימל אני דווקא אוהב.

בכלל לבחור מסעדה זה גם שאלה של מצב רוח. לפעמים בא לי איזה סלט טוב ואז אני קופץ לרטטוי, לפעמים בא לי דווקא את הדגים של אידי ולפעמים אני מעדיף את של אוקינוס השכנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני נהנה מידי פעם ללכת לקימל, מסעדה טובה, איכותית וותיקה שהתפריט בה הורכב ע"י השף והבעלים שאול בן אדרת הרבה לפני שמישהוא בכלל ידע מי הוא ולפני שהשתן עלה לו לסינפסות.

לעומת זאת לאחרונה, לאחר מספר הופעות בטלויזיה קיבל חותמת כשרות של "מפורסתם" ובעקבות זה המשקיעים התחילו לחזר והוא פתח את "אדרת בגלבוע" ואת "התרנגול הכחול", שתיהן סובלות מתפריט שברור לחלוטין שמי שהרכיב אותו לא החליט מה יותר גדול אצלו, הזין או האגו, בטח לא כישורי הבישול.

אני לא אומר שאין לו כישורים, אני אומר שהוא מתאמץ להראות דברים אחרים במקום לחזור למקורות ולעשות אוכל פשוט, טוב ואיכותי כמו שהוא יודע, כמו בקימל.

לסיום אני אראה לך מי זה השף ואם אתה רואה טלויזיה מיד תגיד, "אה, זה!"

Shaul_Ben_Aderet.jpg

פורסם

אני רואה טלויזיה ועדיין לא יודע מי הוא אבל אני לא דוגמא. פעם פגשתי את בת דודה שלי באירוע ולא ידעתי מי היא עד שאמרה לי את השם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מזל שזה לא היה אחרי שהעמסת אותה בשרותים! :lol:

פורסם

באגירה, היציאות שלך- שתהיה בריא, אני על הרצפה פה!

(אפרופו שירותים ובריאות, בשרשור הקבורה השכן)

לא מזוקן, משופם.

אחרי שבע וחצי שנים עם אותה התמונה החלטתי לשנות, ות'כלס, יפה לי לואי דה פינס.

לואי דה-פינס שולטטטטטטתתת!!!

שחקן גדול!

(והמכוניות בסרטים שלו; או- לה- לה!)

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
חברה, רדו כבר מהמסעדות של השפים המיוחצנים ... אתם לא קולטים שאתם משלמים הון תועפות על אוכל סביר במקרה הטוב, בד"כ בינוני ומטה שמלווה במסע יח"צ ששני בגודלו אך ורק לאגו המנופח של השף המופרך.

ללא ספק רוב המסעדות הטובות באמת בישראל הן מסעדות שמעולם לא ראיתם את השף בתקשורת ובספק אם שמעתם את שמ(ע)ו אי פעם.

+1 כי גמני חושב וטועם מקומות של ארוחה שטעמה נשאר הרבה אחרי שהולכים, והעלות היא 50 ש"ח לאדם ואם תגיע אחרי שתיים בצהריים האוכל נגמר. כאשר יש פה מידע על מקומות כאלו, תבשילים/שיפודיות/סלטים - אני תמיד רושם לי מקום לדגימה.

א-ב-ל, פותח השרשור ביקש מידע על מקומות מיוחדים, לנסיבות מיוחדות עבורו - ויפה שיש לו מידע לטעום ממנו.

תן דעתך שיש כאלו שלא בדיוק משלמים במסעדות הפאר. ולא משנה למה ואיך הושגה ההזמנה. אז לסרב או להתלבש יפה?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
לפעמים בא לי איזה סלט טוב ואז אני קופץ לרטטוי.

רטטוי זוועה. לא נהנתי משום מנה שם והאוירה והישיבה מוזרה לי מאוד.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
בן אדם מבקש הצעה למסעדה רומנטית לחגוג אירוע מיוחד ואתם ישר תוקפים :lol::lol::lol::lol:

בשביל להציע צריך קודם לקנות טבעת... ייפתח לזה שרשור בהמשך ואני אשתף כשנגיע לזה 8)

אירוע מיוחד, אבל לא הצעת נישואין.

אנאלי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חברה, רדו כבר מהמסעדות של השפים המיוחצנים (צוק, שגב, בן אדרת, חיים כהן, אייל שני הנוכל והשרלטן שפתח בדיחה עלובה שנקראת המזנון וכו'), אתם לא קולטים שאתם משלמים הון תועפות על אוכל סביר במקרה הטוב, בד"כ בינוני ומטה שמלווה במסע יח"צ ששני בגודלו אך ורק לאגו המנופח של השף המופרך.

...

גם אני נהנה מידי פעם ללכת לקימל, מסעדה טובה, איכותית וותיקה שהתפריט בה הורכב ע"י השף והבעלים שאול בן אדרת הרבה לפני שמישהוא בכלל ידע מי הוא ולפני שהשתן עלה לו לסינפסות.

אתה מצחיק אתה.

רגע קוטל את בן אדרת, ורגע אומר שאתה נהנה מקימל..

טוב תחליט :shock:

אני המלצתי על קימל, לא על התרנגול הכחול (כנראה הוא נחנק) ולא על בן אדרת עצמו (נראה לי בשר לא משהו) :lol:

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בגירה- אם אפשר שאלה גזענית בעניין: איך זה שיש כ"כ הרבה שפים ערבים במסעדות (לא מזרחיות/ערביות כמובן) ? להערכתי הרבה יותר מחלקם באוכלוסייה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא בטוח שיש כ"כ הרבה שפים ערבים אבל בהחלט יש המון טבחים ומנהלי מחלקות ערבים, בייחוד בסקטור המוסדי.

על פניו, מדובר במקצוע טוב, שכר (אפילו התחלתי) לגמרי לא רע, אם הפסקת ללמוד בכיתה ח' זה לא ממש משפיע על הלימודים או העבודה במקצוע, סה"כ באמת מדובר במקצוע טוב ומכובד שיכול לפרנס בכבוד.

אבל להגיד לך את האמת לאמיתה, אני חושב שזה קשור לזה שההכשרה המקצועית בתחום היא ארוכה (14 חודשים) ולאורכה אתה מקבל דמי אבטלה. ואם אתה מכין את השטח כראוי (ורובם עושים את זה), אתה מגיע ללשכת העבודה (הם אלא שמפםנים אותך להכשרה המקצועית) עם כל מיני תלושים פיקטיבים מנופחים שניפחו להם את ה"שכר החודשי" שלהם למשך כל תקופת ההכשרה.

מה רע? גם הולך ללימודים, גם מקבל על זה בוחטות של כסף וגם בערבים (אלא שבאים אחרי היום לא אלא שבאים מפטמה) אפשר לעבוד בשחור במקצוע.

• תוכן חדש...