Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לויקי כריסטינה לא הייתי ממליץ ללכת. רוב הצוות שם הם בני תיכון, זה נראה מוזר ולא רציני. האוכל לא מצדיק את המחיר שם לפי דעתי.

שאלה לי אלייך: כשר או לא ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקס - הייתי ברטטוי, אהבתי את המקום. אך הוא רועש יחסית למה שאני מחפש הפעם

לנצ'יה - מה שציינת כרגע הוא יתרון מוחלט ביחס לשאר המסעדות, אם אכן יסכימו להכין שם משהו במיוחד לפי בקשה.

ארקו - את ויקי פסלתי להפעם.

לא חובה הכשר במסעדה, אבל כן אני אזמין אוכל שלא כולל שרצים או חיות דיר מסויימות :wink:

Confidence In Motion

פורסם
מקום יפה, אוכל בינוני.

ללא ספק, אבל גם ההוצאה הכספית בהתאם. אני אוהב לקרוא ביקורות על מסעדות ובזמן האחרון אני רואה שגם יועזר גם לא מה שהיא הייתה פעם, ושם אתה מוציא סכום שהוא לפחות פי ארבע יותר גדול : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=551&MessageId=158711902

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מבחר יינות איכותי הולך יד ביד עם מקום איכותי ככה שהדרישה שלך לאחד אבל לא לשני מוזרה.

מול ים לזוג לפני יין וטיפ לראשונה עיקרית ואחרונה זה 900 שקל בערך, מבחר יינות שמפיל מהכיסא (וכן, יש שם גם בקבוקים ב 5 ספרות, ויש אנשים שמזמינים אותם)

את כתית לא אהבתי, משהו באוכל היה נורא יפה, לא נורא טעים, (פעמיים ניסיתי פעמיים זה מה שהרגשתי)

שגב בהרצליה, אינטימי, אוכל מהמם, טעים ומחיר הוגן לדעתי, אין מבחר יין גדול ומחירי היין שהוא דופק שם מעכירים קצת על החוויה לדעתי (מה שכן מבין המבחר שיש רובם טובים)

אם רוצים "סתם" בשר איכותי - מיט-בר בהרצליה, בשר איכותי מאוד, מבחר יין מעולה ומחיר סופר הוגן עליו (לפחות היה, אני מקווה שלא שינו כלום אחרי השיפוץ שעשו שם כי לא היתי מאז)

יכול להיות ששגב זו הבחירה שמתאימה לפי מה שאני קורא בין השורות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
שגב בהרצליה, אינטימי, אוכל מהמם, טעים ומחיר הוגן לדעתי, אין מבחר יין גדול ומחירי היין שהוא דופק שם מעכירים קצת על החוויה לדעתי (מה שכן מבין המבחר שיש רובם טובים)

נעים.

לא רומנטי כמו יועזר.

ללא ספק, אבל גם ההוצאה הכספית בהתאם. אני אוהב לקרוא ביקורות על מסעדות ובזמן האחרון אני רואה שגם יועזר גם לא מה שהיא הייתה פעם, ושם אתה מוציא סכום שהוא לפחות פי ארבע יותר גדול : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=551&MessageId=158711902

יועזר אף פעם לא היתה מה שהיא היתה, אבל היא בתקציב והיא מאוד אינטימית ורומנטית (לטעמי לפחות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יוצא לי לפקוד לא מעט מסעדות הרפאל המפורסמת תמצא מבחר יין עשיר ואוכל מעניין,האווירה נעימה.

"מארבו" - אבא הלל רמת גן ,אוכל טוב ,מחירים לא רעים.

שגב מאוד מאכזב גם בתודעת השירות וגם אוכל עצמו,ואני סעדתי שם עוד בהתחלה אך כעת מאכזב.

מסעדת ה"טרקלין" תל אביב - נחלת בנימין,בשרים מעולים ומבחר יין לא רע,אווירה אינטימית.

יש עוד המון,אלו עלו בראשי כעת

פורסם

יועזר אף פעם לא היתה מה שהיא היתה, אבל היא בתקציב והיא מאוד אינטימית ורומנטית (לטעמי לפחות).

למען האמת, אני לא ממש מוצא את הטחב ביועזר רומנטי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מאוד ממליץ על אדורה - קטנה, אלגנטית, לא יקרה במיוחד, אוכל מאוד מוקפד

באותה מידה גם על טשרניחובסקי 6 בתל אביב (אותו סגנון, מחיר טיפה יותר יקר)

סגנון שונה אבל מאוד מומלצת כמובן זאת רפאל (אישית אני מאוד אוהב).

לגבי היין - המלצה אישית היא להביא יין איכותי מהבית ואז גם מסעדה ללא תפריט יינות גדול תתאים.

פורסם

דקא היא מקום של אוכל מעולה, על גבול המופלא, אפילו כשר (וזה לא מפריע לכלום!) בחור חשוך ליד בית מעריב, עיצוב מיוחד שאולי אינו הכי רומנטי אבל שונה וערב שם הוא חוויה. אל תוותר על קינוח פיסטוק.

מסה בת"א מסעדה של הפתעות משובחות וטעימות מאוד (כבד עוף עם שוקולד הולך? ועוד איך), יש שם פנות של ספות-כורסאות עם וילונות כמו אפיריון, וגם שם יהיה ערב חוויתי.

רפאל שהוזכרה בהחלט מתמודדת ראויה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אתה מציע נישואין?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רפאל אחלה מסעדה, ואם תשבו על אחת מהספות זה גם יותר רומנטי, אבל פחות נוח לאכול.

יש את דלאל בנוה צדק, גם אוכל טוב וגם דיי רומנטית.

כיוון אחר לגמרי ובמיוחד אם אתם מתחת לגיל שלושים, זו מסעדת על המים בהרצליה.

רומנטית ואינטימית, ובחורף יש מבצע למי שמתחת לגיל שלושים, חמישים אחוז על הכל, כולל יינות

שתיה וכד׳. רק צריך להזמין מראש ולא לשכוח תעודות זהות.

פורסם

מסה בת"א מסעדה של הפתעות משובחות וטעימות מאוד (כבד עוף עם שוקולד הולך? ועוד איך), יש שם פנות של ספות-כורסאות עם וילונות כמו אפיריון, וגם שם יהיה ערב חוויתי.

.

מסעדה מצויינת, אוכל מיוחד אבל היא לא שקטה וגם לא ממש רומנטית.

בכל אופן מסעדה מומלצת

(גילוי נאות, בעל המסעדה הינו חבר שלי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יכול להיות ששגב זו הבחירה שמתאימה לפי מה שאני קורא בין השורות.

אתה מציע נישואין?

בן אדם מבקש הצעה למסעדה רומנטית לחגוג אירוע מיוחד ואתם ישר תוקפים :lol::lol::lol::lol:

האמת שניטץ' סחה על הישירות, לפחות דרור הלך איתי בעקיפין... 8) ואהבתי את האיש המזוקן בתמונה הקודמת :wink:

בשביל להציע צריך קודם לקנות טבעת... ייפתח לזה שרשור בהמשך ואני אשתף כשנגיע לזה 8)

רוכב בודד - דקא אכן זכורה לי כמסעדה מאוד איכותית וטובה, לגבי מסה היא די יורדת מהפרק כי היא מאוד המונית ואני לא מחפש את הסגנון

Confidence In Motion

• תוכן חדש...