Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אודי a3 2004 הדגם fsi מנוע 2000 זה המנוע quatro ,במחירון הבסיסי הוא 45 אלף

והם רוצים 59 הם טוענים שיש חבילת ספורט וכיסאות עור נאפה,

ראיתי את הרכב היום הכיסאות שיש למוכר ברכב זה באמצע יש עור הפוך ובצדדים יש קצת עור רגיל חלק, האם על זה מוסיפים או שזה בא עם הדגם?? ומה זה בכלל חבילת ספורט? והאם מגיע להם את השקלול הזה??

פורסם

"מגיע לו"? השאלה העיקרית היא האם הרכב שווה את המחיר בעיני הקונה. השאלה המשנית היא האם הקונה יוכל לגלגל את תוספת התשלום הזו לזה שיקנה ממנו את הרכב.

נניח שלא "מגיע לו" לפי המחירון אבל הוא מתעקש בונקר ואי אפשר להזיז אותו, האם זה אחרת מאשר ש"מגיע לו" והוא לא מוכן להוריד במחיר? (כן, אבל רק עבור השאלה המשנית).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

המחירון שאתה מציין נשמע לי מוזר, הוא נמוך מדי, כנס למחירון של לוי יצחק או יד 2 ותבדוק שוב,

אולי בדקת לדגם של 1.6 ליטר.

אביב8)

פורסם

לא לא 1600, מנוע 2000 fsi וראיתי מאחורה רשום S quatro

מה שאני מתכוון לשאול זה האם מה שאמרתי זה אכן התוספות? או שאלו דברים שבאים עם הרכב ולא צריך. להוסיף ?

מה שהוא רוצה תוספת זה על כיסאות עור וחבילת ספורט. כמו שאמרתי הכיסאות אצלו ברכב זה חצי עור הפוך חצי עוד רגיל חל ומה זה חבילת ספורט? במה זה מתבטא?

fair

המחירון שאתה מציין נשמע לי מוזר, הוא נמוך מדי, כנס למחירון של לוי יצחק או יד 2 ותבדוק שוב,

אולי בדקת לדגם של 1.6 ליטר.

פורסם

וואלה, רשום על האוטו S Quatro? יש לי יונדאי גטס Type R טורבו למכור לך...

תבדוק איזה דגם רשום ברשיון הרכב אם יש לך ספק באשר לזהות המדוייקת של הרכב.

(הרכב בתמונה להמחשה בלבד)

getzturbo.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בהנחה שהפרטים שמסרת בקשר למחירון הרכב נכונים אז מכיוון שזה לא דגם מיוחד ולרכב הזה אין ביקוש פסיכי ממש לא מגיע לו מחירון !

יכול להיות שסתם נפלת על מוכר עם האף למעלה - אל תדאג עוד חודש כשהוא לא ימכור כלום הוא יחזור למציאות .

פורסם

משהו מוזר,לפי יד 2 ,מחירון הרכב 63 לפני תוספת העור וחבילת ספורט.על החבילות הללו צריך להוסיף כ 10K. איך חישבת 45?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

orel86,

דבר ראשון אין זה דבר כתוב על הרכב,אני יכול לשים לוגו על הגולף שלי של פרארי קרארה ולדרוש 230 אלף..

תבדוק ברישיון רכב איזה דגם בדיוק כתוב ופי הדגם תבדוק במחירון של לוי יצחק וגם של יד 2 בגלל שיש הבדלים משמעותיים במחירונים במיוחד ברכבי האודי...אם תראה שבמחירון של לוי יצחק המחירון יותר נמוך מיד 2 זאת תהיה טענה מוצדקת לשכנע את המוכר להוריד מהמחיר שהוא דורש.

דבר שני עם כל הצער שבדבר רכבי האודי לא נמכרים במחירונים למרות כל התוספות היפות שלהם הם נמכרים 5-10 אלף מתחת למחירון ! תלוי בדגם וזה בתנאי שהבדיקה יוצאת נקייה ...

המוכר חי בסרט אם הוא דורש 14 אלף מעל המחירון...תחשוב על העתיד כשתירצה למכור את הרכב נראה לך שמישו יביא לך 10 אלף מעל המחירון?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

לפי מה שהוא טוען מגיע לו מחירון(הוא רוצה אפילו מעל) בגללשהוא יד 2 ועשה רק 84 אלף קמ.. והרכב שמור ...

יש לכם מושג מה זה החבילת ספורט שהוא אומר? כי לא ראיתי משהו מיוחד.. ואילו כיסאות מוסיפים עליהם כסף? כי העיר שיש לו בכיסאות זה לא עור חלק מלא אלא חצי עור הפוך כמו שיש בדגמים הסטנדרטים של ה A3 1800 וחצי עור רגיל חלק...

דרך אגב אני מתלבט בין 3 אופציות.. האודי המדוברת (אוטומט)

לבין סיאט איביזה 2010 יד 2 עם 28 אלף קמ ידני ספורט אבל מטריד אותי הצבע זה נקרא צבע קיווי זה ירוק בהיר מטאלי נוטה לצהוב

האופציה ה 3 זה הונדה סיוויק 2006 צורה חדשה כמו ה 2008 120 אלף ק"מ יד שניה צבע כסף מאדם מבוגר היד הראשונה היה ליסינג ולפי טענתו הכיר את הנהג(נהג יחיד ברכב)

מה דעתכם?

פורסם

לפי מה שהוא טוען מגיע לו מחירון(הוא רוצה אפילו מעל) בגללשהוא יד 2 ועשה רק 84 אלף קמ.. והרכב שמור ...

יש לכם מושג מה זה החבילת ספורט שהוא אומר? כי לא ראיתי משהו מיוחד.. ואילו כיסאות מוסיפים עליהם כסף? כי העיר שיש לו בכיסאות זה לא עור חלק מלא אלא חצי עור הפוך כמו שיש בדגמים הסטנדרטים של ה A3 1800 וחצי עור רגיל חלק...

דרך אגב אני מתלבט בין 3 אופציות.. האודי המדוברת (אוטומט)

לבין סיאט איביזה 2010 יד 2 עם 28 אלף קמ ידני ספורט אבל מטריד אותי הצבע זה נקרא צבע קיווי זה ירוק בהיר מטאלי נוטה לצהוב

האופציה ה 3 זה הונדה סיוויק 2006 צורה חדשה כמו ה 2008 120 אלף ק"מ יד שניה צבע כסף מאדם מבוגר היד הראשונה היה ליסינג ולפי טענתו הכיר את הנהג(נהג יחיד ברכב)

מה דעתכם?

פורסם

תבדוק את הסיאט, 28 אלף ק"מ בהחלט עם זה נכון בהחלט יש לך אוטו חדש, הבצבע הוא עניין של טעם, השאלה היא האם אתה חושב ששווה להשקיע כלכך הרבה האודי ישנה מאשר סיאט חדשה יותר?.

פורסם

כן ברור שהסיאט חדשה יותר אבל ראיתי שהאיכות הרכבה של סיאט לא שיא האיכות, חח ראיתי שדברים מתפרקים שם מאוד מהר הידית של הנהג כבר מתחילה להתפרק מזל שהרכב באחריות הזמינו לו ידית חדשה...

אבל בוא נגיד שאוקיי הרכב חדש אבל האם ידית הילוכים זה לא מפריע בפקקים שכל רגע קלאצ' ברעקס?? או שמתרגלים לזה??

או שזה דבר שלעולם לא מתרגלים אליו? אני פשוט מפחד לקנות רכב ידני ולהתבאס בפקקים.

והאודי נראת חדשה לגמריי ונוסעת חדש סהכ 84 אלף היא עשתה.. מה שכן הסתכלתי במכסה מנוע של האודי ראיתי שיש נזילה קטנה מאיפה שהוא(הצבע של השמן היה בצבע חום) לא ממש הצלחתי לזהות מהיכן זה.

ומה לגבי ההונדה סיוויק 2006? האם 120 אלף ק"מ זה תקין לכזאת שנה?

פורסם

הממוצע בארץ הוא כ 17K כך שזה סביר לאותה שנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סבבה,

יש למישהו מושג מה כוללת חבילת הספורט באודי A3 2004 מנוע 2000 FSI ?

האם אחזקה של כזה רכב גבוהה מהאודי A3 מדגמי ה 1800 (לא טורבו)

פורסם

אם הגיר בשנים אלו עדיין בעייתי?? או שסידרו את בעיות האמינות שהיו לו?

דרך אגב בדרך כלל מי משלם את הטסט הקונה או המוכר?

• תוכן חדש...