Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיאט פונטו ספייס שנת 2001,

אציין כי יש כבר נעילה מרכזית - למעשה הנעילה בדלת של הנהג שולט על שאר הדלתות , כך שאפשר לעשות ששלט ישלוט רק על הדלק של הנהג מה שלמעשה יפעיל את שאר הדלתות,

מחיר? עבודה? לא מסובך ואפשרי לעשות לבד?, אשמח לתגובות!

פורסם

אם יש הבנה במעגלים חשמליים וידיים טובות אפשר להזמין ערכת שלטי נוחות ו"להתעלק" על הנעילה של הדלת של הנהג וככה כל האוטו ינעל.

אם יש טיפה ספק באפשרות של התקנה עצמית עדיף ללכת למתקין רציני ובעלות של כ-250 ש"ח יתקינו לך שלטי נוחות.

פורסם

הזמנתי השבוע את זה:

http://www.ebay.com/itm/180720768845?item=180720768845&viewitem=&sspagename=ADME:L:OU:MOTORS:1123&vxp=mtr#ht_1910wt_952

גם שלטי נוחות שמתחברים לנעילה המרכזית וגם מפתח אולר (בשביל הפוזה :lol:) אחרי התקנה רגילה של שלט הנוחות,אתה מרכיב על השלט את המפתח המקורי של הרכב (אני מתכוון לשכפל אחד חדש במיוחד בשביל זה) ואת הצ'יפ של האימובילייזר מהמפתח המקורי, וזהו בעצם.

הזמנתי ביום חמישי, לפני שעה קיבלתי הודעה מאיביי עם מספר חבילה.

כשיגיע, אני אעלה לפורום מדריך מצולם תוך כדי ההתקנה שלי, שמשום שהשאלה ששאלת חוזרת בפורום כבר מיליון פעם (אני נתתי הוראות מדוייקות כולל שרטוט של סכמות חיווט ספציפיות לאנשים , כבר לפחות חמש פעמים).

בעקרון, כמו שאמרו לך- ממש לא סיפור גדול להתקין.

חוש טכני ושתי ידיים תקינות מספיקים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נחמד הרעיון .. יש משהו יותר פשוט מיזה בלי הקטע הזה של המפתח שנכנס ויוצא?

ויש באיביי למכירה רק את השלט עם המפתח שיוצא ונכנס בלי שאר החוטים והמנגנון? שיהיה אפשר להעתיק את השלט של הרכב שלי לשלט הזה?

• תוכן חדש...