Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי בעיה ברכב כשהו עומד ,לדוגמא ברמזור .

האוטו רועד ממש. הטורים נופלים ממש לכיוון ה 500 והאוטו דופק. רעידות ממש מעצבנות. זה קורה בעיקר בעיר. שנוסעים מעט. לאחר זמן מה האוטו מתחיל לרעוד בצורה מעצבנת כשהוא עומד .

התייעצתי עם כמה אנשים טכניים והם אמרו לי שיכול להיות שזו בעיה במצערת. שצריך לנקות אותה כנראה היא נסתמה או משהו בסגנון .

דבר כזה עולה קצת פחות מ 1000 שקל, לכן חשוב לי לשמוע את הדעות שלכם לפני שאני שולח את הרכב לניקוי בית מצערת .

תודה מראש !

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

תשמע מישהו שמבין אמר שיש סיכוי טוב שהבעיה במצערת ,אבל אם אני אלך על מה שאמרת כמה עולה לי לבדוק ראש מנוע ?

פורסם

הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה כשקניתי את הרכב שלי (סה"כ חדש יותר בשנה משלך),

ניקוי מצערת פתר את הבעיה הזו סופית - אני איתו כבר שנה וחצי והיא לא חזרה.

ניקוי עלה לי בזמנו 100 ש"ח במוסך מורשה מאזדה "עד" ברעננה.

לא מבין איך נתנו לך הצעה של כמעט 1000 ש"ח :shock:

נ.ב

גם החליפו לי את כל תושבות המנוע (באחריות היבואן).

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

מחלה מוכרת במאזדה.

בקשר לרעידות, 90 אחוז שהתושבות כבר בבלאי גש למוסך ותבקש בדיקה שלהם.

בקשר לסל"ד שנופל קודם כל צריך לראות שאין בריחה לא מבוקרת של אוויר, מאחד הצינורות זה שלב ראשוני.

אם עד כאן הכל הולך טוב, ניקוי מלא של בית המצערת, כולל פירוק שלה ושל מנוע צעדים 99 אחוז יפטרו את הבעיה.

יתכן גם כי המצתים בלוים אבל 90 אחוז הבעיה בלילכוך במצערת וחיישן האוויר.

אם אתה רוצה ניקוי מקצועי גש למכון הזרקות.

פורסם

האוטו עשה כמעט 48,000 ק"מ כך שאני לא חושב שזה בעיה בתושבות .

איפה אני יכול לעשות את הבדיקה של בריחת האוויר ואם צריך לבצע את הניקוי במכון הזרקות בצורה מקצועית - במחיר הגיוני !

מישהו פה אמר 100 שקל .. לי הציעו משו כמו 600-700 בחולון ( אני מחולון ),אני אשמח מאוד אם מישהו ימליץ לי על מקום טוב שיעשה את זה במחיר הגיוני (אפילו ברעננה סתם לדוגמא לא חייב בחולון , בשביל עבודה טובה ! ומחיר טוב ! יותר שווה להשקיע קצת יותר ) .

פורסם
דבר אחד אני לא מבין, למה לרוץ לעשות ניקוי מצערת, לשלם מאות שקלים לפני שהגעת למסקנה שזו הבעיה.

מכיוון שהתייעצתי עם אחד שמבין בתחום והוא אמר שסיכוי רב מאוד שזו הבעיה ,מה לדעתך יכולה להיות הבעיה אם לא זו ? פלאגים הוחלפו האוטו מטופל בזמנים שצריך ,האוטו ק"מ נמוך כך שלא חושב שזה תושבות מנוע ..רוב הסיכויים שזה החיישן הזה וכל הסיפור בבית מצערת

פורסם

לכלוך במצערת זהו עוד גורם אחד מיני רבים שיכול לגרום לסל"ד לא יציב. קודם כל מתחילים באיתור הבעיה ואז בפתרון לא ההפך.

פורסם

כמו שכתבתי לפני כן, ניקוי בית מצערת פתר לי סופית את הבעיה של הרעידות ונפילת הסל"ד בסרק.

פלאגים אין סיבה להחליף מפני שמחליפים אותם כל 120 אלף ק"מ, בלי קשר לזמן, אלה פלאגים אירידיום ולא הרגילים.

אגב שלי עבר כ-45 אלף ק"מ עד היום ומאחר ששלך בשנתון יותר ישן משלי אז שלך עוד יותר "שמור" מבחינת קילומטרז',

ככה שאין סיבה לבצע ניקוי הזרקה או משהו יותר רציני חוץ מניקוי בית מצערת.

נ.ב.

בהתחלה זכור לי כשניגשתי למוסך, הבוחן אמר שככה האוטו אמור להתנהג, שכביכול המחשב מווסת אוטומטית את צריכת הדלק

בהתאם לתערובת האויר ועוד וזה אולי נכון אבל לא במקרה של רעידות ונפילת סרק דרסטית.

בסוף מצאתי איזה TSB של מאזדה באינטרנט, הדפסתי להם אותו וביקשתי שיעשו לי ניקוי בית מצערת כפי שתואר שם.

כנראה שמאזדה העולמית הייתה מודעת לעניין.

פורסם

כנ"ל אצלי ב-2, יש מזה תקופה מסוימת נפילות בסרק ורעידות. אפילו חברים(!!!) שלי שמו לב לכך והעירו לי. במוסך אמרו לי ש"ככה זה מאזדה 2 אין מה לעשות". מסתבר שיש יותר ממה לעשות. שונא מוסכים! :x

אגב, כמה עולה להחליף תושבות?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איפה אני יכול לעשות ניקוי בית מצערת בצורה מקצועית ובמחיר זול ? כי במוסך מאזדה חולון אמרו לי קצת פחות מאלף שקל .. מכון הזרקות פה בחולון אמר לי 600 שקל על פירוק וניקוי בית מצערת כולל ניקוי אינג'קטורים ..זה עדיין נשמע לי יקר ,אשמח לתשובות .

פורסם
כנ"ל אצלי ב-2, יש מזה תקופה מסוימת נפילות בסרק ורעידות. אפילו חברים(!!!) שלי שמו לב לכך והעירו לי. במוסך אמרו לי ש"ככה זה מאזדה 2 אין מה לעשות". מסתבר שיש יותר ממה לעשות. שונא מוסכים! :x

אגב, כמה עולה להחליף תושבות?

כל תושבת מקורית (לפחות של המנוע) עולה כ-1000 ש"ח, כאלה יש שתיים משני צידי המנוע.

יש גם אחת של תיבת ההילוכים (גם זו הוחלפה לי באחריות).

פורסם
איפה אני יכול לעשות ניקוי בית מצערת בצורה מקצועית ובמחיר זול ? כי במוסך מאזדה חולון אמרו לי קצת פחות מאלף שקל .. מכון הזרקות פה בחולון אמר לי 600 שקל על פירוק וניקוי בית מצערת כולל ניקוי אינג'קטורים ..זה עדיין נשמע לי יקר ,אשמח לתשובות .

בק"מ של האוטו שלך אין צורך בניקוי הזרקות הוא בקושי נסע לשנתון שלו.

אצלי פירקו רק את המצערת, ריססו וניקו עם ספריי מצערות, חיברו וזהו, לא כזה עניין.

• תוכן חדש...