Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין מוצר חשמלי בעלות של 1800$ מארה"ב, ויש לי מספר שאלות:

1. אם המוצר עולה 1800$, כשמוסיפים מכס 16% זה יוצא 8300 ש"ח נכון ? (בחישוב של 1$ = 4ש"ח)

2. אם אני עוסק מורשה יש אפשרות להזדכות על המע"מ ברכישה מסוג כזה?

3. יש סיכוי שהמוצר ייפגע במהלך המשלוח ? (טיסה \ נפילה של הקרטון במהלך השינוע)

4. איביי לוקחת את האחריות על רכישה שבמהלכה נפגע המוצר ?

5. מה לגבי מצב שחס וחלילה המוצר לא מגיע? יש כיסוי של איביי ופייפאל על סכומים כאלה?

פורסם

שמע. תמצא מישהו שגר בארה"ב ומוכן לקבל את המשלוח אליו הביתה.

כך אתה חוסך הרבה בעיות כל עוד המוצר עוד בארה"ב. אחר כך שבן אדם ישלח את זה אליך בדואר מבוטח ושלום על ישראל.

תקח בחשבון שיש מוצרים שיש עליהם מכס וגם מע"מ מחושב על כל הסכום כולל עלות המשלוח.

פורסם
שמע. תמצא מישהו שגר בארה"ב ומוכן לקבל את המשלוח אליו הביתה.

כך אתה חוסך הרבה בעיות כל עוד המוצר עוד בארה"ב. אחר כך שבן אדם ישלח את זה אליך בדואר מבוטח ושלום על ישראל.

תקח בחשבון שיש מוצרים שיש עליהם מכס וגם מע"מ מחושב על כל הסכום כולל עלות המשלוח.

למה לעשות את העצירה הזו בארה"ב ? אני קונה מוצר חדש, הוא אמור להשלח אליי בקרטון המקורי כפי שיצא מהחברה, לא ?

החברה טוענת שהיא שולחת את זה בדואר בטוח ובצורה שאין סיכוי שיפגע.

איך אני יודע אם על המוצר הנ"ל יש גם מכס וגם מע"מ ?

פורסם
אני רוצה להזמין מוצר חשמלי בעלות של 1800$ מארה"ב, ויש לי מספר שאלות:

1. אם המוצר עולה 1800$, כשמוסיפים מכס 16% זה יוצא 8300 ש"ח נכון ? (בחישוב של 1$ = 4ש"ח)

2. אם אני עוסק מורשה יש אפשרות להזדכות על המע"מ ברכישה מסוג כזה?

3. יש סיכוי שהמוצר ייפגע במהלך המשלוח ? (טיסה \ נפילה של הקרטון במהלך השינוע)

4. איביי לוקחת את האחריות על רכישה שבמהלכה נפגע המוצר ?

5. מה לגבי מצב שחס וחלילה המוצר לא מגיע? יש כיסוי של איביי ופייפאל על סכומים כאלה?

אענה על מה שאני יודע

3. כן - לשם כך תרכוש מהמוכר ביטוח

4. איביי זו לא חברה שממנה אתה קונה - זו החברה שמציעה את המכירות - אתה קונה ממישהו שמוכר, והוא אמור לתת לך החזר\ביטוח למקרה שנפגע המוצר - איביי יכולים לעזור בתיווך

5. PAYPAL לא מכסים - אבל כן יש אופציה להתלונן ולקבל את כספך בחזרה לאחר בדיקה שלהם.

פורסם
אענה על מה שאני יודע

3. כן - לשם כך תרכוש מהמוכר ביטוח

4. איביי זו לא חברה שממנה אתה קונה - זו החברה שמציעה את המכירות - אתה קונה ממישהו שמוכר, והוא אמור לתת לך החזר\ביטוח למקרה שנפגע המוצר - איביי יכולים לעזור בתיווך

5. PAYPAL לא מכסים - אבל כן יש אופציה להתלונן ולקבל את כספך בחזרה לאחר בדיקה שלהם.

קודם כל תודה רבה.

שנית, לפי מה שרשמת בתשובה ל-5- ניתן להבין שהם כן מחזירים כסף במידה ואני מוכיח שזה לא הגיע ?

פורסם

האתר שלהם מעצבן, מנסיון שלי כשייבאתי חלקים מסוימים לרכב.

אם תוכל לומר מהו בדיוק הפריט (אפשר בה"פ אם לא תרצה כאן) אוכל לנסות לעזור לך למצוא אותו.

במקרה שלי, החיפוש העלה תוצאה יפה: אם הייתי מגיע לא מוכן למכס הייתי חוטף כ-50% מסים + אישור משרד תחבורה. עשיתי שיעורי בית, באתי עם תדפיס מאתר המכס עם מספרי פריט מתאימים - ושילמתי מע"מ בלבד.

שווה לבדוק. כמו כן קח בחשבון שמיסים (מכס , מע"מ , מס קניה וכו') אתה משלם על עלות המוצר+משלוח.

פורסם

הפריט הראשון כאן "בעל מנוע בוכנה סירוגי בשריפה פנימית שנפח הצילינדרים שלו אינו עולה על 50 סמ"ק"

רשום מכס כללי 7%, מס קניה 40%.

ז"א שזה מחיר המוצר+47% וכל זה +16% מע"מ?!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

נעשה לכם קצת סדר

מוצר שעלותו כולל הובלה וביטוח עד שהגיע לישראל 1000 ש"ח

מכס 7% מס קניה 40% מע"מ 16%

ראשית מחשבים את המכס 70 ש"ח

קיבלנו 1070

מס קניה 40% על ה1070 קיבלנו 428 ש"ח

על ה 1070 + 428 ש"ח קיבלנו 1498 ש"ח

על הסכום של 1498 ש"ח שילמנו מע"מ 16% = 240 ש"ח

כך שילמנו מיסים בסכום של 70+ 428+ 240 = 738 ש"ח שהם כ 74% מיסים.

ואם מופיע לנו גם שיש תמ"א נגיד 50%

אז על ה 1070 מוסיפים 535 ש"ח ואז מס הקניה מחושב במקום על 1070 מחשבים על 1605 את ה 40%= 642

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...