Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אנחנו כרגע כמעט סגורים ללכת ולהזמין טנדר דימקס 4X4 חדש מהחברה,

רציתי לדעת אם מישהוא יודע האם יש עכשיו מלאי זמין? ולא צריך לחכות כמה חודשים אחרי ההזמנה לקבלת הרכב?

כי אני רוצה תוך חודש לקנות טנדר חדש, אז רציתי לשמוע מה ממצב המלאי?

כי שמעתי שבאמצע 2012 הולך לצאת דימקס בצורה חדשה וכרגע הופסק היצור של הדגם הנוכחי והם חלקו את כל המלאי לכל המדינות, אז אמור להיות בישראל עכשיו מלאי גדול, נכון?

והאם יש הנחות על הדגם הזה עכשיו או עדיין מחיר מלא?

ואם אני קונה עכשיו בחודש ינואר אז הוא ירשם תאיך עליה לכביש 1/2012 ולא ירשם תאריך יצור 2011 נכון?

והאם יש סיכוי שבעוד כמה חודש כאשר הדגם החדש יצא הדגם הזה(הישן) יקבל ירידת מחיר מפחידה?

יעני אם אני משקיע עכשיו 220,000 על טנדר חדש ,בעוד כמה חודשים אני אצטער?

ואי אפשר למצוא יד ראשונה עם 0 KM אצל היבואן?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אכן אמור להגיע דגם חדש של דימקס בעתיד הנראה לעין. הדגם החדש מבוסס על פלטפורמה של שברולט קורולרדו אבל עדיין לא ידועים כל הפרטים הטכניים (מנועים, תיבות הילוכים וכו').

למיטב ידיעתי יש מלאי של דגמי 2012. אלו רכבים שהגיעו בשנה שעברה, אבל אם תתעקש יוכלו לרשום לך אותה ברישיון כ-2012.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אהלן חברים,

אנחנו כרגע כמעט סגורים ללכת ולהזמין טנדר דימקס 4X4 חדש מהחברה,

רציתי לדעת אם מישהוא יודע האם יש עכשיו מלאי זמין? ולא צריך לחכות כמה חודשים אחרי ההזמנה לקבלת הרכב?

כי אני רוצה תוך חודש לקנות טנדר חדש, אז רציתי לשמוע מה ממצב המלאי? אמור להיות מלאי זמין

כי שמעתי שבאמצע 2012 הולך לצאת דימקס בצורה חדשה וכרגע הופסק היצור של הדגם הנוכחי והם חלקו את כל המלאי לכל המדינות, אז אמור להיות בישראל עכשיו מלאי גדול, נכון? באמצע השנה

והאם יש הנחות על הדגם הזה עכשיו או עדיין מחיר מלא? תתקשר לUMI לבדוק - לאור הצלחת הרכב אני בספק

ואם אני קונה עכשיו בחודש ינואר אז הוא ירשם תאיך עליה לכביש 1/2012 ולא ירשם תאריך יצור 2011 נכון? אם אתה מזמין והרכב יעלה על הכביש בינואר אזי הוא ינואר 2012

והאם יש סיכוי שבעוד כמה חודש כאשר הדגם החדש יצא הדגם הזה(הישן) יקבל ירידת מחיר מפחידה? ייתכן - הנבואה ניתנה לשוטים

יעני אם אני משקיע עכשיו 220,000 על טנדר חדש ,בעוד כמה חודשים אני אצטער? אתה אוהב את הרכב, אין על מה להצטער

ואי אפשר למצוא יד ראשונה עם 0 KM אצל היבואן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

(אמנם תגובה ילדותית, אבל הייתי חייב, גילגלת אותי על הרצפה עם השאלה החמודה הזאת... אין מצב! הטנדר המסחרי הכי מצליח בארץ)

תודה.

תגובותיי באדום

בנוסף - שיווק הדי - מקס החדש אמור להתחיל באמצע השנה הנוכחית, ישנה תקנה חדשה שאוסרת על ייבוא רכבים מסחריים ללא מערכת בקרת יציבות החל מ2012 ולכן אם UMI היו ממשיכים בייבוא סדיר של הדגם גם השנה הוא היה נפסל מעליה לכביש

אי לכך הם הצטיידו בכמויות מאוד גדולות של הרכב הקיים עוד מהמשלוחים האחרונים של 2011 שהגיעו בסוף השנה ולכן סביר להניח שקיים מלאי, לגבי שנת מודל זה לא אמור להטריד אותך היות והרכב שיעלה יהיה לפי חודש העליה בו פגש את הכביש

תתחדש במידה ואתה רוכב וסע בדרכים טובות

Confidence In Motion

• תוכן חדש...