Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שלאחרונה האלטרנטור מפסיק להטעין את המצבר.

יש מצבר חדש יחיסים חצי שנה יש לי אותו.

ובדקתי וכן האלטורנטור מקולקל.

שמתי לב שהמנוע נחלש, בקושי סוחב בפול גז. האוטו בקושי זז. האם זה קשור לאלטרנטור? למצבר?

מנוע סובארו DL אוטומט 1.8.

פורסם

עם מחחשב שבודק את הכוח אצל מכונאי. משהו היה רשום מינוס 9.43. משהו כזה. הוא אמר לי שהוא לא טוב.

זה קשור לסחיבה של המנוע האוטו בקושי זז

פורסם

זה קשור לסחיבה של המנוע האוטו בקושי זז

כתוב בבקשה עם סימני פיסוק, אחרת לא מובן אם זו שאלה או קביעה.

פורסם

לאחר בדיקה הקיפית לגבי האלטרנטור נמצא כי הוא אכן מקולקול ,

עכשיו שאלה נוספת , האם חוסר הסחיבה של המנוע נובע בגלל שהאלטרנטור שרוף ? או אולי נגרמה בעיה אחרת ? קרבורטור סתום וכו ,

פורסם

שלום רב !

שפץ את האלטרנטור, הרכב אותו, טען את המצבר , בצע נסיעת מבחן, עם מצבר טעון בבאגי, ואז חזור לעדכן בנוגע לבעיית הסחיבה, ואז נוכל לנסות לאבחן, האם בעיות הסחיבה נובעים מהקרבורטור או מהאלטרנטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל תדאג שהמצבר יהיה טעון ,בדוק חיבורים לאלטרנטור ,אני הייתי מביא מפירוק לא חסר אלטרנטורים בפירוקיות..

אחרי הכל ,אם המנוע כבד בדוק בניוטרל איך הוא מגיב ובדוק הצתה ומערכת הדלק והאוויר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...