Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי ומזראטי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Pazoli, תודה על האינפורמציה ואני מקווה שאתה ואחרים כאן תמשיכו לעדכן אותנו (לגבי המספרים וכן בתמונות).

אני גם מקווה שכפי שכתבו כאן כמה ממכם, יפתחו את הסוכנות ויתחילו להזיז את העניינים.. שנראה קצת "צבע ויופי" בכבישים שלנו.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב בתור אחד שמכיר את הפרארי הנתיבותית יותר מקרוב, דבר ראשון הרכב בייבוא אישי וממש לא מהסוכנות.

וכן הוא עלה לו 2.5 מיליון (זה מה שהוא טוען אני מאמין שפחות).

והבנאדם אוהב רכבים חוץ מזה שיש לו פרארי ופורשה, יש לו במשרד גם דגמים קטנים של אותם רכבים :wink:

דוד שלי נסע על הרכב ולפי מה שהוא סיפר לי שווה כל שקל והוא גם שוקל לקנות אחת או מזראטי.

בכל אופן תענוג לראות רכבים כאלה בארצנו הקטנטונת.

פורסם
טוב בתור אחד שמכיר את הפרארי הנתיבותית יותר מקרוב, דבר ראשון הרכב בייבוא אישי וממש לא מהסוכנות.

והבנאדם אוהב רכבים חוץ מזה שיש לו פרארי ופורשה, יש לו במשרד גם דגמים קטנים של אותם רכבים :wink:

דוד שלי נסע על הרכב ולפי מה שהוא סיפר לי שווה כל שקל והוא גם שוקל לקנות אחת או מזראטי.

הפרארי לא מייבוא אישי, הוא קיבל מספר של ייבוא אישי (כמו כל הפרארי והמזראטי בארץ) מכיוון שמשרד הרישוי לא הקצה לאוטו איטליה סיומת ייחודית משלה, אז כרגע הרכבים מקבלים מספרים של ייבוא אישי.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
כמה שאלות / תהיות שמעניינות אותי :

1. היש כבר מוסך שנותן שירות לכתריסר הפרארי והמזארטי הללו ? אם יש מוסך האם הוא חדש ויעודי להן או מדובר במוסך קיים

שנותן גם שירות לדגמים חדשים אלו.

2. האם היבואן מחזיק/יחזיק מחסן חלפים למספר גדול של דגמים (4-6 סוגים) שבעצם יש כמות קטנה כוללת של מכוניות ?

3. האם יש מכונאים שמסוגלים לתחזק פרארי/מזארטי ברמה הנדרשת ? היכן ואיך למדו והוכשרו ?

ותכלס , לאיזו רמת אחזקה יזכו מכוניות אקזוטיות כאלו בארצינו הלבנטינית ?

...סתם בשביל להבין , אתה עומד להזמין פרארי ?:lol:

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
זו מילה לועזית, הוא יכול לכתוב גם מעזארעטי :wink:

הפוך, גוטה. אם כבר יידיש, אז מאזעראטי :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הפרארי לא מייבוא אישי, הוא קיבל מספר של ייבוא אישי (כמו כל הפרארי והמזראטי בארץ) מכיוון שמשרד הרישוי לא הקצה לאוטו איטליה סיומת ייחודית משלה, אז כרגע הרכבים מקבלים מספרים של ייבוא אישי.

סתם בדקתי כרגע ב144 עסקים את שם החברה שלו "ארזי הנגב" ויש מספר שם את מספר הטלפון.. יש למישהו קצת אומץ להרים אליו טלפון ולבדוק אם זה מהיבואן הרשמי או שזה יבוא אישי? (לא שזה ביג דיל, מה שחשוב שהרכב על הכבישים בארץ).

פורסם
כמה שאלות / תהיות שמעניינות אותי :

1. היש כבר מוסך שנותן שירות לכתריסר הפרארי והמזארטי הללו ? אם יש מוסך האם הוא חדש ויעודי להן או מדובר במוסך קיים

שנותן גם שירות לדגמים חדשים אלו.

2. האם היבואן מחזיק/יחזיק מחסן חלפים למספר גדול של דגמים (4-6 סוגים) שבעצם יש כמות קטנה כוללת של מכוניות ?

3. האם יש מכונאים שמסוגלים לתחזק פרארי/מזארטי ברמה הנדרשת ? היכן ואיך למדו והוכשרו ?

ותכלס , לאיזו רמת אחזקה יזכו מכוניות אקזוטיות כאלו בארצינו הלבנטינית ?

יהיה מוסך בצמוד לאולם תצוגה:wink:

פורסם

Eitan L המזכירה שלו לא ממש יודעת אם זה ביבוא אישי או סדיר.

לפנות אליו ישירות בנייד גם לא תוכל,זה מנכ"ל לא עובד זוטר בחברה. תצטרך לתאם איתו פגישה רק כדי לשאול שאלה שלא ממש תעניין אותו.

מתי אני יקרא בעיתון המקומי שלנו בעיר כתבה דומה על תושב כזה? :|

במקום לקרוא כל שבוע על רציחות,גניבות אונסים, שחיתויות של עובדי עירייה וכו'.

לא נראה שזה יקרה בקרוב ובספק אם בכלל.

http://www.netivoti.co.il/rechilot.php?id=89

פורסם

פעם הבאה שאני יהיה בנתיבות אני ינסה להביא עוד תמונות שלה :)

דרך אגב משום מה נתיבות נהייתה גן עדן מוטורי (הכל יחסי לארץ, כן?) כל כמה מטרים יש שם רכבי פאר.

פורסם

מתי אני יקרא בעיתון המקומי שלנו בעיר כתבה דומה על תושב כזה? :|

במקום לקרוא כל שבוע על רציחות,גניבות אונסים, שחיתויות של עובדי עירייה וכו'.

לא נראה שזה יקרה בקרוב ובספק אם בכלל.

באיזו עיר אתה גר? שאדע לא להתקרב לשם :wink: (ואני עוד בת ימי :lol: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
באיזו עיר אתה גר? שאדע לא להתקרב לשם :wink: (ואני עוד בת ימי :lol: ).

בטח ניחשת שאני מנתניה.

אשדוד,עיר שכיכבה לצערי גם בכלבוטק בעונה הזאת.:wink:

אבל יש בה גם צדדים טובים של אנשים מוצלחים. פשוט על זה פחות כותבים.

פשע יכול להיות בכל מקום,ובטח גם בנתיבות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...