Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי רכב מסוג פיג'ו 206 משנת 2004 יד ראשונה (הבעלות של חברה פרטית :shock: אשמח לדעת מה זה...)

הרכב נקי מתאונות ונטען שהטיפולים בזמן.

הקילומטרז' שלו זה 170000

הרכב אוטומט

מחיר מחירון ( אני מחליף במגרש יש לי כרגע יונדאי לנטרה שנת 2000 ואנחנו עושים מחירון כנגד מחירון)

אשמח לדעת מה אתם אומרים כי הבנתי שהוא חסכוני בדלק וקראתי כאן ביקורות לשתי הכיוונים

וגם אשמח לרעיונות לרכב אחר, נוח (לא קופסת גפורים ) חסכוני בדלק ולא יקר מידי התקציב עד 30K

המון תודה

וחג שמח

תומר 8)

פורסם

הפיגו אכן נוח ועיצוב מאוד מוצלח,הגיר לא הכי אמין . עוד אופציות זה פונטו ספייס בגרסת dynamic,היא יותר חסכונית וכמובן יש סריון מנוע זריז למדי ואמינות טובה וגם במשפחת דייהטסו yrv יש פה כמה בעלי רכב כזה ומאוד מרוצים ממנו. אתה קונה את הרכב מסוחר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה נשמע כמו רכב שהיה רשום בבעלות חברה - רכב חברה. לא אדם פרטי.

במקום שהרכב יושכר מליסינג, החברה קנתה רכבים.

170 אלף זה הרבה. 21,250 לשנה נחשב שימוש כבד יחסית.

אם תבדוק ביד2, בקילומטראז כזה רכבים נמכרים הרבה-הרבה מתחת למחירון.

במיוחד שיש היצע די רחב למודל הזה.

על פניו נשמע כמו דיל לא ממש שווה.

מצד שני הוא חוסך לך את הטרחה למצוא קונה לרכב שלך שכנראה אף אחד לא יתן לך מחירון עליו.

אגב, הוא לא חסכוני בדלק (איזה רכב אוטומט כן?) אתה יכול לצפות ל 1:12

אני אומר את זה מנסיוני הפרטי עם פג'ו 206 אוטומט :)

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• תוכן חדש...