Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בעצירה מוחלטת תוך כדי אדום משום מה לא יודע מה גרם לי לעשות את זה דמיינתי ירוק או משהו (אני נהג חדש, אוטוטו שנתיים, ללא עבירה ב"ה) התחלתי נסיעה וחציתי קו עצירה כשלפתע שמתי לב שהרמזור בכלל אדום והמצלמה צילמה אותי (המצלמה ממוקמת ממש מאחריי, אם אני לא מדמיין, היה פלאש ממש חזק, או שמישהו הבהב לי באורות גבוהים ומהבלבול לא שמתי לב , או שככה זה אמור להיות ?)

בלמתי וחזרתי אחורה מיד ..

עברתי פה בכמה נושאים בפורום וממה שהבנתי כדי לקבל קנס צריך 2 תמונות

"לצורך מתן דו"ח, חייבים שני צילומים של הרכב, כשבאחד מהם לפחות (בראשון) ניתן לזהות את לוחית הרישוי, ובשני רואים התקדמות של הרכב לתוך צומת, ובשניהם רואים אור אדום ברמזור. "

השאלה שלי היא אם לא הגעתי בכלל לאמצע הצומת, ובטח שלא חציתי צומת באדום , מה הסיכויים שאני אקבל קנס ..?

וגם האם החיישנים קולטים מהירות ?

פורסם

אין סיכוי שתקבל דו"ח אם לא צולמת בתמונה השניה באמצע הצומת.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
שלום ,

בעצירה מוחלטת תוך כדי אדום משום מה לא יודע מה גרם לי לעשות את זה דמיינתי ירוק או משהו (אני נהג חדש, אוטוטו שנתיים, ללא עבירה ב"ה) התחלתי נסיעה וחציתי קו עצירה כשלפתע שמתי לב שהרמזור בכלל אדום והמצלמה צילמה אותי (המצלמה ממוקמת ממש מאחריי, אם אני לא מדמיין, היה פלאש ממש חזק, או שמישהו הבהב לי באורות גבוהים ומהבלבול לא שמתי לב , או שככה זה אמור להיות ?)

בלמתי וחזרתי אחורה מיד ..

עברתי פה בכמה נושאים בפורום וממה שהבנתי כדי לקבל קנס צריך 2 תמונות

"לצורך מתן דו"ח, חייבים שני צילומים של הרכב, כשבאחד מהם לפחות (בראשון) ניתן לזהות את לוחית הרישוי, ובשני רואים התקדמות של הרכב לתוך צומת, ובשניהם רואים אור אדום ברמזור. "

השאלה שלי היא אם לא הגעתי בכלל לאמצע הצומת, ובטח שלא חציתי צומת באדום , מה הסיכויים שאני אקבל קנס ..?

וגם האם החיישנים קולטים מהירות ?

מי שחולם לא מגיע רחוק.

דו"ח מעניין אותך . יכול היה להסתיים אחרת.

תתרכז בנהיגה למענך ולמען שאר משתמשי הדרך.

וכפי שהבנת דו"ח כנראה לא תקבל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם כך דוח על רמזור אדום לא תקבל,

אבל יש אפשרות שתקבל דוח אחר על כך שעברת את קו העצירה,

(למרות שאני בספק אם זה יקרה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...