Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלוי מאיפה בהרב קוק. אם סמוך לשבעת הכוכבים אז זה חמש דקות לירידה לאיילון ואז פנוי עד קק"ל-ההלכה לרוב, ואז עוד 10-15 דקות להשלום כתלות בפקקים. אם לקראת האזור המזרחי של הרב קוק אז ב-8 בבוקר זה יכול לקחת גם 15 דקות לעבור אותו. יש שם המון תנועה ובנו גם שני באמפרי-ענק מיותרים שמאיטים אותה עוד יותר. סה"כ אני מעריך כ-30-40 דקות בממוצע בשעה 8.

זה הרב קוק 40 ומשהו, מישהו יכול לסכם לי בערך כמה זמן ב 8 בוקר וכמה זמן בחזרה ב 17:00-18:00 בערך. לפי הפירוט שלך זה יוצא משהו כמו 20 דק' ואז כתבת 30-40 דק' :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

roei_s

סתם כדי להבין את הראש.

אתה, אם אני מבין נכון ,עובד בעזריאלי. לא מתנייד בדרכים.

למה לא להשתמש בתחבורה ציבורית כמו הרכבת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אי אפשר לתת תשובה מדוייקת. כתבו לך שהזמן יהיה 20-40 דקות, כי כל יום יש סיפור אחר בכבישים, ובימי גשם בכלל...

אתה יכול לקבל הערכת מידע טובה מלוח הזמנים של חברות האוטובוסים - לפי הזכור לי יש שם תזמון לפי כל תחנה בדרך.

בהנחה שזמן איסוף/הורדת נוסעים הוא לכל היותר 10% (בשעות אלו העומס משפיע הכי חזק) - תוכל לקבל אומדן.

נסה קו 501 או 502 של אגד. אולי יש אחרים, איני מכיר.

שעות הערב בחזרה הן קשות ועמוסות מאוד, צפה ל-30-50 דקות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
roei_s

סתם כדי להבין את הראש.

אתה, אם אני מבין נכון ,עובד בעזריאלי. לא מתנייד בדרכים.

למה לא להשתמש בתחבורה ציבורית כמו הרכבת.

אני כן מתנייד, צריך לנסוע ללקוחות\פגישות די הרבה פעמים. כרגע אני עושה את זה ברכב ממקום המגורים הנוכחי שלי (דרום פ"ת), לוקח לי בבוקר 35 דק' בערך ובחזור 20-25 דק' בערך, אני שוקל לעבור להרצליה בגלל חברה שלי ולכן אני שואל פחות או יותר מה הזמנים, הדירה הרלוונטית נמצאת ברב קוק 40 ומשהו בהרצליה, ולכן שאלתי משם.

פורסם

YOYO ו EILY, נראה שאתם עושים את הדרך הזו, אז מה אפשר לאמר ממוצע זמן הנסיעה ב 8 בבוקר מהרב קוק לעזריאלי וחזרה ב 17-18 בערב, לא לכל היותר, אלא ממוצע פחות או יותר. תודה מראש!

פורסם

מה דעתך על טוסטוס למשל?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם
מה דעתך על טוסטוס למשל?

האמת שאני נגד, מטעמי בטיחות, יותר מדי חברים ומכרים שעברו חוויות לא נעימות.

פורסם
YOYO ו EILY, נראה שאתם עושים את הדרך הזו, אז מה אפשר לאמר ממוצע זמן הנסיעה ב 8 בבוקר מהרב קוק לעזריאלי וחזרה ב 17-18 בערב, לא לכל היותר, אלא ממוצע פחות או יותר. תודה מראש!

לדעתי באזור החצי שעה עד 40 דק' לכל היותר.

אני מבצע את הנסיעה הזו על בסיס קבוע אך אני מתחיל נורא מוקדם ומסיים מוקדם יותר, ככה שאני לא יכול לתת לך מידע אמין.

פורסם

לא יותר פשוט לישון אצל החברה, ובבוקר לנסוע לעבודה ולראות איך זה ?

אני חושב שיום ראשון הוא המומלץ יותר לבדיקה. נסה אחרי חנוכה ועדכן אותנו.

את הדרך חזרה כדאי לבדוק ביום חמישי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא יותר פשוט לישון אצל החברה, ובבוקר לנסוע לעבודה ולראות איך זה ?

אני חושב שיום ראשון הוא המומלץ יותר לבדיקה. נסה אחרי חנוכה ועדכן אותנו.

את הדרך חזרה כדאי לבדוק ביום חמישי.

.

היא לא גרה שם, היא פשוט רוצה לעבור לגור שם כי היא לומדת בבינתחומי ואין לה רכב :)

אין הרצליינים שעושים את זה בשעה המדוברת?

פורסם

תצא פעם אחת יותר מוקדם מהבית וסע לרח' הרב קוק 40 בהרצליה ותתחיל לנסוע משם לעבודה בשעות האמורות.

כנ"ל אחה"צ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תצא פעם אחת יותר מוקדם מהבית וסע לרח' הרב קוק 40 בהרצליה ותתחיל לנסוע משם לעבודה בשעות האמורות.

כנ"ל אחה"צ.

.

אם לא תהיה ברירה אעשה את זה, אבל אני מעדיף לשמוע ממישהו שעושה את זה מדי יום.

פורסם

אני עושה את הדרך הזאת קבוע כל בוקר.

אם אתה יוצא ב-8 מהצד המזרחי יותר של הרב קוק (לדוגמא מהצומת עם רחוב בן גוריון) ייקח לך בין 40 דק' לשעה להגיע.

אני יוצא כל בוקר ב7 וחצי ומגיע בין 8 ל- 8:10 למחלף השלום. יציאה יותר מאוחרת בשעה 8 תגרום לעיכובים אפילו גדולים יותר.

כמובן שיכולות להיות הפתעות, היו לי ימים שלקח לי שעה להגיע (כשיצאתי ב-7:30) והיו לי ימים שלקח לי חצי שעה, או ימי ראשון הם הפקוקים ביותר לרוב (יכול להיות בגלל שאנשים מעדיפים לא לנסוע ברכבת ביום זה בשל העומס של החיילים ברכבות).

מקווה שעזרתי

פורסם
אני עושה את הדרך הזאת קבוע כל בוקר.

אם אתה יוצא ב-8 מהצד המזרחי יותר של הרב קוק (לדוגמא מהצומת עם רחוב בן גוריון) ייקח לך בין 40 דק' לשעה להגיע.

אני יוצא כל בוקר ב7 וחצי ומגיע בין 8 ל- 8:10 למחלף השלום. יציאה יותר מאוחרת בשעה 8 תגרום לעיכובים אפילו גדולים יותר.

כמובן שיכולות להיות הפתעות, היו לי ימים שלקח לי שעה להגיע (כשיצאתי ב-7:30) והיו לי ימים שלקח לי חצי שעה, או ימי ראשון הם הפקוקים ביותר לרוב (יכול להיות בגלל שאנשים מעדיפים לא לנסוע ברכבת ביום זה בשל העומס של החיילים ברכבות).

מקווה שעזרתי

עזרת מאוד!! סוף סוף מישו שנוסע את זה מדי יום!! הדירה מערבית לצומת עם בן גוריון, זה מספר 40 ומשהו, קצת מערבית לצומת עם העצמאות, כמה זה משם? וכמה זמן בחזור ב 17-18? תודה מראש!!!!!

• תוכן חדש...