Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עזרת מאוד!! סוף סוף מישו שנוסע את זה מדי יום!! הדירה מערבית לצומת עם בן גוריון, זה מספר 40 ומשהו, קצת מערבית לצומת עם העצמאות, כמה זה משם? וכמה זמן בחזור ב 17-18? תודה מראש!!!!!

משם אני מאמין שייקח לך בסביבות ה-40 דק' אבל הבעיה היא שזה לא קבוע ויכול להיות חצי שעה או אפילו שעה תלוי בפקקים, ולכן תצטרך לקחת מרווח בטחון (או לצאת ב-7:30 כמו שאני עושה וכך הזמן הוא יחסית קבוע).

בין 17 ל-18 יש פקקים לא קטנים באיילון בדרך בחזרה, לפחות עד גלילות ואז זה משתחרר. אני בעיקרון חוזר בסביבות 8 בערב אבל יצא לי כמה פעמים לחזור בחמש וחצי וזה ממש משתנה בין 35 דקות לשעה. אבל אני חייב לציין שבדרך בחזרה אין לי המון נסיון בשעות האלה (אבל הוא קיים).

מקווה שעזרתי שוב (:

פורסם

באופן כללי, התכנון של הרב קוק הוא מהגרועים שראיתי עבור כביש יציאה/כניסה עבור עיר.

המון תנועה, שני נתיבים לכל כיוון אבל עם אזורים שלמים שבהם החניות מותרות על הנתיב הימני ולכן אפקטיבית יש רק נתיב אחד. באמצע תקעו שני באמפרי ענק שמאטים את התנועה משמעותית (עובדה שאחריהם זה נפתח) ורק לעבור את ה-1.5 ק"מ מבן גוריון ועד האזור של שבעת הכוכבים יכול לקחת 15 דקות בשעות מסוימות. ת'כלס, עדיף למצוא חנייה סמוך לשבעת הכוכבים וללכת לשם ברגל כל בוקר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אופניים לרכבת 5-10 דקות רכבת לעזריאלי 15 דקות.:-D יש לך בשעה הזאת בערך 4 רכבות . רק תבחר

roei_s

סתם כדי להבין את הראש.

אתה, אם אני מבין נכון ,עובד בעזריאלי. לא מתנייד בדרכים.

למה לא להשתמש בתחבורה ציבורית כמו הרכבת.

אני כן מתנייד, צריך לנסוע ללקוחות\פגישות די הרבה פעמים. .

. ת'כלס, עדיף למצוא חנייה סמוך לשבעת הכוכבים וללכת לשם ברגל כל בוקר...

או שכלל את הרעיון של רוני או צא יותר מוקדם ותחזור יותר ( הרבה יותר ) מאוחר.

תחנה בחניון של עזריאלי :-D:shock: לצרכי הנסיעות ללקוחות את השאר כפי שכתבתי לך.

לפי מה שנכתב כאן בין חצי שעה לשעה לכל כיוון פשוט עצוב והזוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...