Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי לעשות את הדרך הזו כמה פעמים, זה תלוי מאיזה איזור אתה יוצא בהרצליה אבל אני מעריך שבסביבות 40 דקות לכל היותר.

פורסם

תנסה לצאת ב 7 וחצי אם מתאפשר לך אתה תתקע אולי בפקקון קטן בין אורלזרוב לשלום זה הכל!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

חח אני לא מדבר על יום ספציפי, אני מדבר על ימים רגילים, לא בחנוכה או בחופש הגדול, פשוט רוצה לדעת אם כדאי לעבור לגור שם מבחינת זמן נסיעה לעבודה :)

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית, הגעתי לפורומים שהיה כתוב שב 8 בבוקר לוקח 15-20 דק' רק לצאת מהרב קוק, ראיתי מקומות שכתוב אם יוצאים ב 7:30 אז 40 דקות ותגובות שאם יוצאים ב 8-9:30 אז יכול לקחת גם שעה, אין לי מושג כבר ואני כבר מבולבל, לכן החלטתי לשאול בפורום הנהגים :)

אשמח לתשובות בנוגע לימים רגילים ולא חופשים בהם ידוע שיש פחות פקקים.

פורסם

אני עושה את אותה דרך אבל מתל אביב להרצליה כבר בערך שנה!

עם אתה יוצא ב8 בבוקר עדיף לך ליסוע בדרך נמיר יש לך פה ושם פקקים אבל זה מישתחרר מהר!

פורסם

האזור בעייתי תחבורתית, די פקוק מכל הכוונים. מציע לך לעיין באשכול הזה. אני הייתי בודק מה מצב העומס ברכבת.

WAZE

נותן אינדיקציה די מדוייקת לזמן הנסיעה האמיתי, אלא שאני לא מכיר אפשרות "לנבור" בארכיון, אז צריך לבדוק בזמן אמת.

פורסם
האזור בעייתי תחבורתית, די פקוק מכל הכוונים. מציע לך לעיין באשכול זה. אני הייתי בודק מה מצב העומס ברכבת.

WAZE

נותן אינדיקציה די מדוייקת לזמן הנסיעה האמיתי, אלא שאני לא מכיר אפשרות "לנבור" בארכיון, אז צריך לבדוק בזמן אמת.

כן ראיתי את זה, מדובר אבל על נסיעה לראש העין ומרמת השרון, אני מחפש מהרב קוק הרצליה לעזריאלי. הסתכלתי גם ב WAZE אבל אני רוצה גם תגובות מאנשים שנוסעים את הדרך הזו, אגב לפי ה WAZE אחר הצהריים הדרך חזרה קטסטרופה, מחולון עד גלילות מסומן עומס כבד מאוד.

פורסם

אחה"צ, משלוש וחצי בערך פקק זוחל עד קק"ל - יכול להגיע לחצי שעה. אחרי קק"ל המצב משתפר. הרב קוק עמוס בעיקר לכוון מזרח (בערך 10 ד' עד לבן גוריון).

מה עם חניה בעזריאלי? (בטח יש ממקום העבודה)

אני הייתי שוקל בחום את האופציה של רכבת, עם כל הצרות.

פורסם

אופניים לרכבת 5-10 דקות רכבת לעזריאלי 15 דקות.:-D יש לך בשעה הזאת בערך 4 רכבות . רק תבחר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תלוי מאיפה בהרב קוק. אם סמוך לשבעת הכוכבים אז זה חמש דקות לירידה לאיילון ואז פנוי עד קק"ל-ההלכה לרוב, ואז עוד 10-15 דקות להשלום כתלות בפקקים. אם לקראת האזור המזרחי של הרב קוק אז ב-8 בבוקר זה יכול לקחת גם 15 דקות לעבור אותו. יש שם המון תנועה ובנו גם שני באמפרי-ענק מיותרים שמאיטים אותה עוד יותר. סה"כ אני מעריך כ-30-40 דקות בממוצע בשעה 8.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כבר הזכרתה את Waze רק שתדע שהם מפתחים ממשק לבדיקת זמן נסיעה לפי מיקום שתבחר ויעד על פי סטטיסטיקות שהם מחזיקים.

זה שירות שיוכל לעזור מאוד.

• תוכן חדש...