Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

כפי שאומרת הכותרת - אני מחפש המלצות לאיזה רכב - רצוי סופר-מיני, אם כי גם משפחתיות אמינות הולך - כדאי לחפש בתקציב של 30-35K.

הדגש שלי הוא על צריכת דלק, ונוחות גם בנסיעות ארוכות.

ואגב, אם התקציב שלי נמוך מדי בשביל משהו סביר, אשמח לדעת האם וכמה להוסיף, ובתמורה למה.

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

לאחר עיון קל בפורום, כדאי שאפרט קצת יותר (קונה רכב אחרי שנים של ליסינג, כך שאין הרבה ניסיון):

אני גר ועובד בת"א כך שעיקר הנסיעות שלי הן בעיר, חוץ מפעם עד פעמיים בשבוע של נסיעות הלוך-חזור לחיפה. במקרה הזה חשוב לי לא לקום אחרי הנסיעה עם גב שמרגיש כאילו הוא נשבר לשתיים.

דברים נוספים מאוד חשובים הם צריכת דלק נמוכה, ואמינות.

אני צריך בגאז' סביר בשביל הבייסיקס - תיק או שניים, כדורסל וכאלה - וחשוב שיהיה נוח לשים במושב האחורי בוסטר לילד.

לא יודע אם זה רלוונטי מבחינת מושב הנהג, אבל אני 1.84 מ', כי שמרווח סביר לרגליים ולראש ייתן יתרון.

כרווק, אני מעדיף שהאוטו ייראה נחמד חיצונית :-)

אין לי בעיה עם גיר ידני.

ראיתי כאן בפוסטים דומים המלצות ל-206 (אוטו שתמיד חיבבתי) - מה לבדוק אם אני מחפש אחד?

כנ"ל סיאט איביזה, אם כי אני פתוח לכל הצעה.

כאמור בפוסט המקורי - אם יש דגם ששווה להעלות את התקציב בשבילו - אשמח לשמוע.

ובכלל - האם עדיף לגשת למגרשי רכב, לחפש ביד2 או שאין הבדל וכדאי גם וגם?

ושוב תודה.

פורסם

בסוכניות הרכב הגדולות תוכל גם לקבל מימון, גם לקבל השבחה של הרכב (כלומר יתקנו כל ליקוי שיתגלה בבדיקה), גם לקבל את ההיסטוריה המלאה של הרכב (ולפעמים גם בדיקה שעשתה הסוכנות) וגם גב של רשת גדולה ומוכרת.

במסגרת התקציב שלך תוכל למצוא כמה מכוניות קטנות וידניות, רובן אירופאיות כי בשנים הרלוונטיות לך בעיקר הם הגיעו לארץ. אני מדבר על מכוניות כמו סיאט איביזה, סקודה פאביה, פיאט פונטו וכו'.

• תוכן חדש...