Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל רוקפורד, קומפוננט t1652s, מגבר p400.4, וסאב p2d212, קניתי במקום אחד והתקנתי במקום אחר, בחנות אמרו לי שאין בעיה שהמגבר יפתח את הסאב והמתקין חיבר ואומר שאין מצב.. הסאב הוא 2 סלילים והוא ניסה לעשות קומבינה אבל הסאב ממש ממלמל בלי תזוזה, חברים שלי אומרים שאין מצב שהמגבר לא פותח את הסאב, למרות שזה לא אופטימלי, מה דעתכם? קיימת אפשרות?

פורסם

לא יכול להיות דבר כזה. 200RMS זה מספיק כדי להזיז את הסאב הזה, לא אידיאלי, אבל מספיק.

תחבר כל סליל לערוץ במגבר הגיין הוא בכל מקרה לכל זוג ערוצים אז אתה לא צריך לדאוג לגבי השוואת גיינים.

כשכל סליל (2 אום) מחובר לערוץ, אתה אמור לקבל 200RMS אם אני זוכר נכון. 100RMS ב2 אום לערוץ.

בפועל הוא יתן טיפה פחות אבל עדיין זה מספיק חזק בשביל להזיז את הסאב הזה.

אין מצב שהוא לא זז בכלל. לא הייתי ממליץ לחבר את הסלילים בטור ובכך ליצור "סליל אחד" של 4 אום ולגשר את שני הערוצים האחוריים, עניין של דאמפינג פקטור בגלל החיבור בטור ולא במקביל... בקיצור, ממליץ שלא!

אלא כמו שציינתי למעלה, סליל לכל ערוץ בנפרד. אין בעיה עם זה.

איך הקומפוננט ד"א??

אני מאוד אוהב את הסט הזה של רוקפורד, איזה קרוס קטלני אה?? :)

הטוויטרים לא ממש בסגנון שלי, אבל הסט עצמו נחמד מאוד!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אתה מכיר את הדגם של הסאב והמגבר? נורא מוזר לי שהמתקין אומר שאין מצב.. הוא חיבר אצלי וזה פשוט לא מדגדג לסאב, הוא בטוח שהמגבר יכול לתפוס את הקומפוננטים והסאב ביחד? תודה רבה!!

פורסם

קודם כל, אם אתה רוצה להישאר בפורום הזה עוד הרבה זמן אתה תצטרך לוותר על הריבוי תגובות אחת אחרי השניה וה"אחי" וה-..... למיניהן.

דבר שני, אני שמח שאתה מבסוט מהסט, אני מאוד אוהב את המידבאס שלו. מנגן מעולה.

ועוד דבר, אם אתה רוצה לנצל את הסאב באמת באמת כמו שצריך, תקנה מונו.

לרוקפורד יש מגברי מונובלוק, לא חסר להם! אם אתה ממש אוהב רוקפורד, ממליץ לרכוש אחד כזה.

בהצלחה! תעדכן.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

המגבר יכול להתאים לסאב עם הספק נמוך עד 200 וואט.

בשביל הדבר האמיתי והנכון תצטרך מונובלוק שיתאים בהספק להתנגדות של הסאב.

• תוכן חדש...