Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום התחדשתי ברכב חדש(פורש בוקסטר 2009)

קיבלית איתו רק מפתח אחד ואני צריך מפתח נוסף,אשמח לקבל קישור למוכר באייבי שאני יוכל לרכוש ממנו ואז לקודד בארץ.

בתודה מראש

פורסם

שלום. לבעל הפורש פרגן לעצמך מפתח במוסך המרכזי בפתח תקווה בכל זאת רכב ששווה לפחות חמישה פוקוסים. 2012 אין צורך ומיותר לקנות מפתחות ב-EBAY

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מוזר שלא קיבלת עוד מפתח כמקובל.

בכל אופן:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=porsche+boxster+key&_sacat=See-All-Categories

כנראה שיש לך פורשה קשה לרשום באיביי - porsche boxster key :roll:

חן

חחחח גדול!

בכל מקרה לפותח השירשור איך הסתדרת בסוף ? כמה הכל עלה ?

אני כרגע באותו המצב, התחדשתי בבוקסטר 2001 גם עם מפתח אחד (יש מצב שהמוכרים משאירים לעצמם מזכרת?!? אחרת למה כולם נמכרות עם מפתח יחיד?)

ואני מחפש את הדרך הזולה לעשות מפתח נוסף (אני מקווה שמר "פאר מנעולים" לא יכעס עלי ;) בכל זאת הרכב שלי הוא לא במחיר פוקוס חדשה)

נאמר לי שבארץ המפתח + חריטה + קידוד סדר גודל של 1500 ש"ח.

כנראה שזה יהיה דרך EBAY....

אז נכנסתי לEBAY (חן עשיתי copy-paste מההודעה שלך porsche boxster key ;) )

ובנתיים מה שמצאתי זה מפתחות חדשים סביב 200$

ועל זה אני צריך להוסיף פה בארץ קידוד וחריטה בטח עוד איזה 500 ש"ח , זה יוצא אותו מחיר ...

מפתיע, לאור העובדה שבדרך כלל דרך הEBAY אפשר למצוא כל דבר בחצי מהסכום שידרשו בארץ וזה כולל המשלוח...

אז אשמח לקבל עוד אינפורמציה בנושא...

תודה

אלי

פורסם

טוב אני רואה שהנושא נפתח שנה שעברה , וחלק מהגיבים כבר לא איתנו יותר,

אז אני אשמח אם מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא, אם מישהו כבר הזמין מפתח מחו"ל או שהיה צריך לעבור פרוצדורה דומה ..

בנוסף האם יש מקומות פרטיים שיכולים לבצע קידוד מפתחות או שרק הסוכנות? בכלל מותר למישהו פרטי לקדד מפתח? זה חוקי?

בכל מקרה, אשמח לקבל קצת עזרה בנושא... להזכירכם מדובר על פורש בוקסטר שנת 2001

תודה

ושבת שלום

אלי

• תוכן חדש...