Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי סופר לנסר 1996 ידנית. לפני כמה ימים התחילה לי נזילה מאוד רצינית מהראש מנוע.

הייתי אצל מוסכניק. הוא אמר שצריך להחליף אטם של הראש מנוע.

ההצעה שהוא נתן לי הייתה בסביבות ה 900 שקלים. השאלה שלי אם זה מחיר סביר לעניין?

ומצאתי באיביי את האטם עצמו. האם תוכלו לעזור ולי להגיד שהוא מתאים לי גם?

דגם המנוע שלי הוא 4G92

http://global.ebay.com/New-Head-Gasket-Mitsubishi-Lancer-Carisma-N31-4G92-16V-HGK010/260891692625/item

תודה רבה לעוזרים.

סובארו פשע 1983 דגם אמריקאי קופה

• ספונסר פורום
פורסם

אין סיבה להזמין חלק כזה מאיביי אוסטרליה כשאטם כזה זמין לרכישה מיידית בארץ במחיר סביר. קח בחשבון את זמן המשלוח מאוסטרליה לישראל (לפחות שלושה שבועות), מכס ובעיקר את הטרחה שכרוכה באישור של חלק כזה דרך המכס. נסה לבדוק את העלות בזירת המסחר של גלגלים. תוך שתי דקות תקבל הצעות מחיר מספקים נבחרים בארץ שיש להם חלק כזה באספקה מיידית.

המחיר שקיבלת סביר אבל השאלה היא מה כוללת העבודה. לפעמים נדרש גם יישור ומילוי לראש המנוע, ובאותה הזדמנות שמפרקים ראש כדאי גם לבדוק את מצב רצועת התזמון ומשאבת המים.

• תוכן חדש...